Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Tutorial chápu u komplexních her. Ale u FPS naprosto postrádají smysl. Jako zmáčkni CTRL pro kleknutí, pohyb pomocí WSAD, posuň myš doleva, podívej, díváš se doleva! Tutorial by měl být jako doprovodný, snadno přeskočitelný. U některých her je zbytečný, u jiných je nutný. A nejlepší tutorial měly Warcraft 3 (zároveň sloužilo i jako demo a neukázalo nic z hlavní kamapně) a Blood Dragon, který se vysmíval právě klišovitým tutoriálům pro tupce.
    • kickasl
      Slo to u w3 preskocit? Protoze pokud si pamatuju tak ne a byla to desna otrava(na poprve samozrejme ne, ale kdo by w3 hraj jenom jednou? *3*).
      "Tutorial" byl vicemene duvod proc jsem prestal hrat starcraft 2... celou dobu co jsem vydrzel hrat (par zacatecnich misi), mi prislo jako bych ten tutorial neopustil a jeste se nedostal ani do pulky. To me obecne u real-time strategii stve. Pomaly start hry, v kazde misi se prida jedna jednotka/stavba a pulhodinove vysvetlovani co s ni. Proto me u real-time strategii nikdy kampan nelakala(w3 budiz vyjimkou).
      Jinak vseobecne jsem pro tutorial s moznosti ho preskocit.
      • Veskoslav
        Titurial u W3 je zcela oddělený a jde zcela mimo. Tutorial je totiž za Thrala, ale ty začínáš za lidi kampaň. A "tutorial" u Sc je pouze v podobě nových jednotek a co v dané misi umí. Stejně tak pokud je systém stavění nový pro danou rasu. Navíc lze nápovědu ve hře vypnout v nastavení hry.
      • Skvěle to bylo v Hidden and Dangerous 2 tam byl tutorial fajn
        • "Vedle je BAR, ten určitě znáš. Starej dobrej BAR, co k němu dodat."
          • tak tak
  • Vypadaloto cool, bylo to vtipny, zacal jsem to hrat po par minutach jsem so do toho nutil po par hrach uninstall
    • tyjo 7 lidem se tahle hra libila
  • kubi-wan
    No, dřív prostě byly krásný barevný papírový manuály v krabici se hrou, tak si je hráč moh hezky pročítat třeba během instalace. Kdo ty manuály dneska čte? Zvlášť když ani nejsou pěkný na pohled a těch pár funkcí se dozvíte ve hře, kde vám to řikaj jak blbečkům...
  • Pribuzne ochlupeni pana Vavry?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit