Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • homeles8

Nedává mi to z tvýho pohledu žádnej smysl. Proč radši nepíšeš někam, kde tě budou zajímat i názory ostatních? Já sem teda taky z podobnýho důvodu píšu málo, ale pořád tu mám dost lidí od kterých mě jejich názor aspoň trochu zajímá. A ty lidi jsem si vytipoval když jsem diskuze jenom čet. 

• Jack1947

Zatrollil a odešel . . .

• TheGGG

abych svobodně vyjádřil svůj názor... ať si to každý přežvýká jak chce...

• homeles8

Tak proč sem vůbec chodíš? :D 

• TheGGG

dobré FPS, TPS, RPG, RTS, HaS

• TheGGG

co si myslí zdejší guma spolek mě je těžce volné....

• Cajicek

diky :)

• Takže co to vlastně hraješ? 

• homeles8

Ale pak se nediv že tě všichni mají za vylízanýho idiota 

• TheGGG

nadávám jen na indie podvodníčky, rádoby hardcore kraviny, mmo odpad, moba odpad, battle royal odpad a všechny omalovánky + retro hry

jinak hraji skoro vše

• TheGGG

a budu v tom i nadále pokračovat.... freedom of speech zlatko

• Zaho
    No tak já CoD nikdy nehrál a proto nevidím důvod chodit na fórum hry o kterou nemám žádný zájem.
    Proč sem vůbec chodíš ty, je jasný. Trolíš.
    Ale máš pravdu, na fórech o CoD jsou určitě lidi kterí se chovají jako ty tady a proto si tu na ně můžeš stěžovat a přitom se chovat stejně.

Argumentuješ jako sedmileté dítě, "ale ostatní to dělají taky".
  • TheGGG

fanoušek blizzardu (usvědčených zlodějů a lidí bezz vkusu) bude psát o svinstvu... no pobavil jsi

• TheGGG

ovšem trollíkům v diskuzích o CoD nebo PS4 exklusivitách toto nenapíšeš..... ovšem jak dojde na modly českých pseudo-hráčů: LoL, WoW, Dotu, nesmí se napsat půl slova

• Skeleth
    https://i.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/023/464/wowowne.jpg
  • Spades

Throne of Thunder byl hodne dobry. Ulduar bohuzel dostava nostalgia pointy.

Uldir vypada jako vhodny nastupce Ulduaru zatim. Je to Ulduar ve zlate barve :D

• Spades

Ne. Meli stejne video jako my.

• twicer

Ale jo, vždycky před koncem aktuálního datadisku je fajn si to projít skrz příběh, který má už uzavřené všechny dějové linky a k většině obsahu se dostaneš bez nutnosti běhat stokrát to stejné.

• Cajicek

Hmm dotaz na hrace Alliance... pokud tu nejaky bude :) takze vy jste meli video s Jainou taky jako soucast prequestu k datadisku???

Za Hordu totiz tohle video je hned potom co zapalite Teldrassil tak se jen ptam.. pro info :)

• Bobrkola

To je věc názoru :). Mě osobně Legion dost zklamal. Legendární zbraně zněly na papíře hezky, ale v praxi to byl jen otravný grind (pokud máš Např Šamana a jdeš pve Ele a dungy/raidy Resto) + škálování úrovní funguje mnohem hůř než ve starém Guild Wars 2 (ok beru, že tam se s tím počítalo od začátku, ale i tak). 

A na závěr (podle mě) zprznili moji nejoblíbenější klasu - huntera. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit