Nelítostná Sylvanas se v Battle for Azeroth s Aliancí nebude párat
-
Nedává mi to z tvýho pohledu žádnej smysl. Proč radši nepíšeš někam, kde tě budou zajímat i názory ostatních? Já sem teda taky z podobnýho důvodu píšu málo, ale pořád tu mám dost lidí od kterých mě jejich názor aspoň trochu zajímá. A ty lidi jsem si vytipoval když jsem diskuze jenom čet.
-
Zatrollil a odešel . . .
-
abych svobodně vyjádřil svůj názor... ať si to každý přežvýká jak chce...
-
Tak proč sem vůbec chodíš? :D
-
dobré FPS, TPS, RPG, RTS, HaS
-
co si myslí zdejší guma spolek mě je těžce volné....
-
diky :)
-
Takže co to vlastně hraješ?
-
Ale pak se nediv že tě všichni mají za vylízanýho idiota
-
nadávám jen na indie podvodníčky, rádoby hardcore kraviny, mmo odpad, moba odpad, battle royal odpad a všechny omalovánky + retro hry
jinak hraji skoro vše
-
a budu v tom i nadále pokračovat.... freedom of speech zlatko
-
No tak já CoD nikdy nehrál a proto nevidím důvod chodit na fórum hry o kterou nemám žádný zájem.
Proč sem vůbec chodíš ty, je jasný. Trolíš.
Ale máš pravdu, na fórech o CoD jsou určitě lidi kterí se chovají jako ty tady a proto si tu na ně můžeš stěžovat a přitom se chovat stejně.
Argumentuješ jako sedmileté dítě, "ale ostatní to dělají taky". -
fanoušek blizzardu (usvědčených zlodějů a lidí bezz vkusu) bude psát o svinstvu... no pobavil jsi
-
ovšem trollíkům v diskuzích o CoD nebo PS4 exklusivitách toto nenapíšeš..... ovšem jak dojde na modly českých pseudo-hráčů: LoL, WoW, Dotu, nesmí se napsat půl slova
-
https://i.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/023/464/wowowne.jpg
-
Throne of Thunder byl hodne dobry. Ulduar bohuzel dostava nostalgia pointy.
Uldir vypada jako vhodny nastupce Ulduaru zatim. Je to Ulduar ve zlate barve :D
-
Ne. Meli stejne video jako my.
-
Ale jo, vždycky před koncem aktuálního datadisku je fajn si to projít skrz příběh, který má už uzavřené všechny dějové linky a k většině obsahu se dostaneš bez nutnosti běhat stokrát to stejné.
-
Hmm dotaz na hrace Alliance... pokud tu nejaky bude :) takze vy jste meli video s Jainou taky jako soucast prequestu k datadisku???
Za Hordu totiz tohle video je hned potom co zapalite Teldrassil tak se jen ptam.. pro info :)
-
To je věc názoru :). Mě osobně Legion dost zklamal. Legendární zbraně zněly na papíře hezky, ale v praxi to byl jen otravný grind (pokud máš Např Šamana a jdeš pve Ele a dungy/raidy Resto) + škálování úrovní funguje mnohem hůř než ve starém Guild Wars 2 (ok beru, že tam se s tím počítalo od začátku, ale i tak).
A na závěr (podle mě) zprznili moji nejoblíbenější klasu - huntera.