Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cajicek

A hned v prvni vete uz zase zbytecne urazis... proste se na to vykasli a je to ne??

No prave ze jsem to nevysledoval... jedine co by to tak mohlo byt je Dark Souls... mozna CoD kdyz za nej tolik kopes... ale to mi prijde dost malo... proste na 90% her nadavas... 

• Bobrkola

Hrával jsem pravidelně od TBC do WotLK. Pak jsem se ke hře vracel jednou za rok. Dost mě to chytlo u Legionu, ale ten pro mě umřel na nedostatek obsahu první půl rok. Na vydání Legionu jsem se těšil... A když jsem to spustil, tak jsem si říkal nope, nope, nope... Tady je snad všechno špatně. Jako u jediného datadisku jsem nedostal maina ani na max lvl a zapřísahal jsem se, že už tuhle hru nikdy hrát nebudu. Z "trucu" jsem pak oprášil Guild Wars 2 a když dostanu chuť na wowko, tak si zahraju GW2 :).

• hraje na konzoli, to svinstvo mu uplně zničilo mozek, jen se na něj podívej, smutný případ

• Zaho
    No oni ty tvé cool názory se stále opakují a přijde mi dost ubohé se hádat která hračka je lepší.
  • Jack1947

Njn to máš tak

• kkING

Za me ho prekonal hned ICC😎 Legion mel hodne povedene raidy s peknym pribehem, ale to i Draenor, Pandy, Cataclysm ... nejvic me v pameti utkvel asi Siege of Ogrimmar

• TheGGG

no ale když sádelnatí wow nerdi napíší o hráčích cod že jsou ovce, tak je to ok... né že by si někdo jiný než ovce koupil cod které jako hlavní přednost uvádí blb-c royal...

a co hraji je docela očividné, stačí mě sledovat

• radim.zaty

A už se objevil raid, který by nápaditostí a zábavností překonal Ulduar?

• iSpirit

Já vám nevím, ale tahle nadčasová stylizace wowku právě přinesla tu životnost, kdyby to vypadalo super real jako třeba můj milovaný Age of Conan, tak to zastará prostě mnohem dříve. Wowko má svoje kouzlo, ale rozhodně to nepochopí člověk, co neprogressoval Illidana či Arthase. 

• Cajicek

nejde o to, ze budes nadavat na hru, to tu nikomu nevadi, ale nemas urazet hrace co ji hraji, to tu vadi ;)

Ales to tu psal v nejake diskuzi...a zrovna jsi v ni taky figuroval ;)

btw, co ty vlastne hrajes?? me prijde ze na vse jen kydas...

• Wow = přehlídka ztracenýho času!

• TheGGG

aha takže člověk už ani nemůže na blizztrash napsat svůj názor? Ale když CoD nadávají do odpadu tak nemažete co soudruzi?

• Kravicka

Ja to predobjednaval hned, ale taky posledni mesice datace nehraju a nekdy vynecham mesic  kdyz je dlouhej patch.

• kkING

Lide konci, vraci se, migruji a sem tam se mihne i novacek ... coz neni ani prekvapive, kdyz Legion se dostal tusim na stejna, nebo vetsi cisla jalo Lich King🙂

Jestli muzu srovnavat, tak je hra zabavnejsi jako kdy jindy. Mythic raid uroven, nebo vysoky m+ dungoen vyzaduje samozrejme spoustu casu na "grind", ale i ten je pojat zabavnejsi formou, nez kdy drive. Battle for Azerot by mel tomuto castecne ulevit...

Pokud by se Blizzardu darilo zlepsovat grafickou, vizualni uroven i u starsich lokaci spolecne s tim co je v novem datadisku, tak by clovek ani nepoznal, jak dlouho uz se wowko hraje, protoze na nove modely, animace, lokace je radost pohledet ...

• Jack1947

Současně ne kolik je loglejch/ reglejch a nehrají 🙂

• já jo. tedy tak přerušovaně. vždycky pár posledních měsíců datadisku zruším a čekám na nový. zatím ještě teda bfa nemám koupené, ale spíše je to otázka času a peněz. 

• SalemCZ

to bych asi dokázal najít na netu, ale myslel jsem odsud

• Reeki

hrubý odhad cca 5 mega hráčů, není to sice jako za časů Lich kinga (12 mega), ale furt dost.

• SalemCZ

taky proto se ptám, zajímá mě jak to tady vypadá s tím.

• Reeki

Divil by ses kolik to pořád hraje jedinců a někdy i nejen jedinců  :-)  Video každopádně o ničem ... 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit