Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • retardovany ai je ledatak na pc.videl jsem starcraft a diablo a jak se ty postavicky hnusne hejbaj,se mi chce blit.
  • stejna pasaz jako na E3 ale hrano uplne uplne jinak,normalne cumim jako pero z gauce :-).naughty dog se opravdu snazi posunout latku o neco dale,pro me jasna volba
  • VYpadá to prostě skvěle...škoda, že nemám PS3
  • nemůžeme ? A co takový Halo Wars, které předčí starcraft filmečky, vypadá taky dobře a příběh... no co říct je to prostě Halo, takže jeden z těch nejlepších. *3*
  • Počkej až po Halo4 *1*
  • Kronoss1
    Zrovna Crysis neměl u hráčů takový úspěch jaký si zasloužil, ale to, že je to do této doby jedna z nejlépe vypadajících her stále platí. Stalker mě osobně vůbec nebavil.
    A navíc, kdyby byla PC nějak okrajová platforma nebo kdyby nebyla výdělečná, tak už se na ní dávno žádné hry nedělají. Když porovnáš konzole a PC jako platformy, tak PC z toho z uživatelského hlediska vychází mnohem lépe. Má větší možnosti, lépe to vypadá, vývoj je levnější, hry jsou levnější, nesmíme zapomenout na PC komunitu, která přidává své vlastní modifikace a jiná vylepšení. Jediné plus u konzole je, že si jí koupíš za nějakých 5000 - 8000, strčíš tam disk a máš vystaráno. Kdežto my musíme svá PC jednou za čas vylepšit, hru nainstalovat a ještě si pamatovat miliardu hesel na různé DRM a další s*ačky. Tohle jsou 3 nevýhody PC, které se dají přetrpět (ta instalace zas tak hrozná není, trvá to jen pár minut). Stále nevidím jeden pořádný důvod nebo takovou výhodu, ze které bych se posadil na zadek a rychle utíkal do krámu pro konzoli.
  • Kde dnes nejsou hlavo?.
  • To není to video. Tohle je jak se to dá projít jinak. Tady je to video o kterém mluvíš http://www.youtube.com/watch?v=kbLOokeC3VU&feature=fvwrel
  • Tohle video má jiné walkthrough než to staré.
  • DangerousDave
    sry ale evidentne nemáš predstavu o čom hovoríš.
  • P.S. videl jsem to na youtube asi pulrok dozadu
  • vždyt ma pravdu...
  • mantor: Mas pravdu, jeste jsem k tem casual, indie a mmo hram zapomnel uvest strategie. A jinak plati to, co jsem napsal.

A co se tyce na pc nejvic protezovaneho zanru, FPS, staci se podivat, jak dopadl crysis nebo stalker, sveho casu protezovane vlajkove lodi pc platformy. Nebo id, kdyz na to prijde a zabrousime vic do minulosti.
  • x
  • A jak vis, ze to z duvodu nizkeho vykonu konzole neni implementovano primo v programovem kodu?
  • Acindards
    Autoři se hodně inspirovali od McCarthyho, což rozhodně není špatně, jeho Cesta je jedna z nejlepších knížek kterou jsem za poslední roky četl. Co se mi na téhle hře líbí tak je to že má potenciál stát se hodně role-play a takových her je minimum. Jenom snad aby hluché pasáže příliš nenudili. Každopádně zatím to vypadá úchvatně. :))
  • walltar
    Ano je to zatím první hra co bych si vážně zahrál .... ostatní hry co sou jen na konzole mě zatím nějak nezaujali.
  • DangerousDave
    na čo mi to píšeš ? *1* ja som narážal na to, že tam vraj nie sú scripty, čo je nezmysel, keďže toto čo sme videli je ukážkou vyspelého a nesmierne zložitého scriptovania, ktorý veľmi efektne navodzuje dojem autonómnej AI. Je to rozhodne výborná práca...
  • Hanzales
    No jo, ale Ubisoft není myslím štaštně zvolený příklad. Já si myslím, že dobré hry se na PC prodávají více než dobře. (jinak by to už spousta lepších studií zabalily) Pokud je ale hra špatná, nebo nedosahuje kvalit očekávaných PC herní komunitou, případně obsahuje už moc agresivní DRM (jako třeba ten Ubisoft) moc dobře se prodávat nebude. O tom, že se hry na konzole prodávají neskutečně lépe se nedá polemizovat. Vývoj pro konzole je upřednostňován, ale v širším měřítku to ve výsledku není zase tak zlé, jak se někdy prezentuje. S tím pirátstvím je to zlo, ale i na PC hodně lidí hry kupují, jen ta naše část evropy je na tom s tím pirátsvím bohužel tak nějak nejdál. A na Xbox se myslím nepirátí až zase o tolik méně, než na PC. Určitě dost méně, ale né zase až tak moc :o) Já si třeba všechny hry kupuju, ani ty PC hráče nelze házet do jednoho pytle.
  • Uzasne , a vezmi si taky Blizzard, Creative assembly, Paradox kde tvori PC mozno blizko 100% prijmov aj pre nich je okrajove? Trepnut cislo bez realneho pohladu do portfolia....no typicky jejdasek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit