Přejít na výpis diskuzí
Nenechte ležet ladem 15 minutové video z The Last of Us
5.9.2012 | Petr Poláček
149 příspěvků
-
Scripted as fuck.
-
Což nemusí být nutně špatně, pokud je to poskládáno s citem.
-
Treba Ubisoft uvedl, ze mu PC platforma vydelava 12 %, to neni bezvyznamne, ale ani to neni pro ne hlavni zdroj prijmu, je okrajovy. A tomu samozrejme odpovida pozornost, kterou vydavatele jednotlivym platformam venuji. PC je technologicky na vysi, ale stejne se, prave z tohoto duvodu, hry delaji predevsim pro konzole, a moznosti pc moc dobre nevyuzivaji. Piratstvi na PC dosahuje miry 90 %. Predstav si, ze by kleslo na nejakych 10 % (to je myslim mira piratstvi na xboxu). V tu ranu by PC platforma byla dominantni a mela by veskerou peci a pozornost a konzole by byly na okraji zajmu. PC hraci si za tohle proste mohou sami. Jsi-li se soucasnym stavem spokojeny, porsim. Ale hodne hracu si na konzole stezuje a nechapou, ze priciny stavu, ktery se jim nelibi, se skryvaji jinde.
-
Na skriptech obecne neni nic spatneho. Je jedno jestli je logika chovani popsana primo v programu nebo pomoci skriptu. Mnohe skriptovaci enginy jsou regulerni programovaci jazyky. Je to jen nastroj, ktery se da pouzit dobre i blbe. I pomoci skryptu muzes vytvorit rozumne fungujici AI postav.
-
Chces tim rict, ze ty a myslet je stejne jako mit v p*deli ryby?
-
Hodně lidí zde zmiňuje, že zvažuje koupi PS3. Pokud je to tak, neváhejte, teď je velmi vhodný čas k jejímu nákupu. Zde jsem se pokusil shrnout důvody: http://spokojeny.blogspot.cz/2012/09/ps3-vhodny-cas-k-nakupu.html
-
Ale já mám pocit, že jsem ti dal příležitost se trochu seberealizovat, takže mě to tak úplně nežere ..
-
Ale za to si můžeš pří vší úctě sám kolego, občas to chce opravdu míň žvanit a více zapojit mozek, nebo alespoň ve správným pořadí a budeme všichni spokojení.
-
Stačí si pořídit XIM3. Tam už nakonfigurujete vše potřebné a jde se pařit. Já to sehnal přez eBay.
http://www.youtube.com/watch?v=MObrSKjY_S0 -
Stačí si pořídit XIM3. Tam už nakonfigurujete vše potřebné a jde se pařit. Já to sehnal přez eBay.
http://www.youtube.com/watch?v=MObrSKjY_S0 -
PS: Takto hraju pouze střílečky
-
Bod tři tímto padá. Mám to zařízené úplně stejně
http://www.youtube.com/watch?v=WBlMd3y8SHs -
Jóóó, kdyby byly v p*deli ryby, nemusely by být rybníky ..
-
Vše, co mělo být řečeno již řečeno bylo v příspěvku od Hanzalese.
-
jo pardon to jsem se spletl
-
Jóóó, kdyby tak někdo uměl číst a myslet, tak by se nemusel ptát....
-
You wish :) Prej okrajový. Tak mi vysvětli, proč na PC poslední rok nevím co dřív hrát a konzole zapnu občas jen kvůli těm pár exclusivkám? Dark souls a Darsksiders jsou takové spíše vyjímky nedobře odvedených konverzí a co se týče multiplatformních titulů, nevím no. Zdá se mi, že ve valné většině na PC dostanu češtinu, ostřejší textury, AA+AF, mnohdy rozšíření od komunity, větší customizovatelnost (možnost si vybrat mezi KB-mouse a gamepadem) a to nebudu ani zmiňovat Steam a jeho slevové akce her, které (pokud má člověk jenom konzoli) si tak levně nepořídí. A dalo by se pokračovat :) PS: Samozřejmě každá mince má dvě strany a konzole samy o sobě mají také spoustu pozitiv. Jen reaguji na názor, že PC jde do kytek, pc je na vedlejší koleji, není na něm pořádně co hrát atd. Casual, Indie a MMO nehraju a i tak mi zůstává tolik multiplatformních her, které si zahraju radši na PC, a pak také spousta PC only titulů (RPG, simulátory). Pokud bych se musel jedné z těch 3 krabic zbavit, PC to určitě nebude (byť jen z čistokrevného pohledu "hraní" ;o) Jo a na The Last of Us se těšim neskutečně moc. Naughty Dog mám rád a Uncharted sérii považuju za jednu z nejlepších a hra Last Of Us nejspíše nebude vyjímkou. Kluci vývojářští jsou prostě majstrštych-šikulové, což se nezapře.
-
Imho to neni jeho dcera.
-
Tohle vypadá tak parádně, že možná koupim hned za plnou (což se mi tak často nestává). Naughty Dog s citem použili uplně všechno, co mám rád na TPS. Na Uncharted mi vadilo, že to byla jen akční filmová jízda, i když skvělá akční filmová jízda. Tohle je i víc hra. Jsou tam adventurní prvky, je tam trochu rozvaha, jak situace vyřešit, trochu jako v posledním Alone in The Dark a přitom si hra ponechává parádní filmovou atmosféru, se skvělým vizuálem a hlavně zvukem a dabingem. Last of Us má našlápnuto na pořádný hit.
-
ale to video je už tak půl roku starý, ne?