Přejít na výpis diskuzí
Nenechte ležet ladem 15 minutové video z The Last of Us
5.9.2012 | Petr Poláček
149 příspěvků
-
Ostatně jako každá generace.
-
jako zaryty odpurce konzoli si kvuli tomuhle to PS3 snad jeste na stary kolena koupim *8*
kdyz jsem tohle video videl s jinym gameplayem poprve, rikal jsem si, jak to bude naskriptovany a ze neni mozny, aby to vypadalo tak filmove. Jenomze kdyz to clovek porovna s timhle, tak je videt, ze to zadny skripty nejsou. Hral jsem snad uz vsechno, ale AI a celkovy provedeni mi tu doslova vyrazilo dech. neprehanim. Bravo.. -
No dyt to píšu:-) To radši sedim v pohodlnym křesle u PC a když mam občas chut pujčim si xbox a rozvalenej na gauči hraju fotbal.
-
Pro Ellie? Vzdyt to je hotova opice, viz ten jeji seskok na vytah. Kdo dokaze jen tak seskocit dvojnasobek svoji vysky?
-
ten*
-
To žebřík byl spíše pro Ellie než pro něj ;)
-
Prislo mi trosku komicky, jak si tam oprel zebrik o to leseni. To bych vylez i ja a to nejsem nadprirozena herni postava. Ale jinak to vypada super.
-
Furt lidi zapomínáte na metal gear solid.
-
Nechci se zastavat toho vola, ale bavime-li se o PS3 tak tam je piratstvi zcela marginalni zalezitsoti.
-
True Story :D
-
Tohle je zcela jiný pruchod tou samou herni lokaci, tudiz moznosti a postupu je jednoznacne vice...
-
Dark Souls? A co Deamons Souls? *5* *1*
-
Crash Bandicoot Warped? :)
-
Jen k tém filmečkům. Metal Gear Solid seie je na tohle expert.
-
vim, některé jste tu už zmínili *4* silně o tom uvažuju, ale zatim bez něho přeživam. Takže tak
-
Kronoss1: Moc děkuj za vloženou důvěru. Jako v každém odvětví lidské činnosti, je i v trollingu potřeba se zlepšovat. NEZKLAMU TĚ
-
:D dobrej výser +1
-
Tak ti to moc nejde. Ale určitě se zlepšíš, držím ti palce. *5*
-
Na konzolích hrají jenom lamy, které na PC neumí pomalu ani spustit internetový prohlížeč. Prostě vložíš disk, uchopíš tu malou kravinu s pěti tlačítky do rukou a hraješ...
-
Je Ti jasný, že mé příspěvky jsou obyčejný trolling, že? Nebo si myslíš, že tohle píšu vážně?