Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lol na konzole se prece hry nestahují xDDDD
  • Pro všechny PCčkáře: Jděte si radši stáhnout nějakou hru a slušné kozolisty neotravujte.
  • Magister_Peditum
    Pár těch hlavních je hodně zajímavých. Třeba Uncharted 3 nebo Heavy Rain.
  • walltar
    To je takový ten typ odpovědi kdy já řeknu .... dost lidem se ta hra seká ... a odpověď od retarda je hurr durr mě se neseká? *6*
  • hah, ja som prešiel rdr, resistance 1 a cod 3 všetko na klávesnice a myške a nemal som žiadny problém, okrem toho pomalého pohybu myši , ale na to sa dá zvyknúť
  • To je chyba, dobrých her je na PS3 dost...
  • Kvůli jedné hře? Ale no tak...
  • Ze začátku sem byl skeptickej, ale čím víc toho z tý hry vidím, tím víc mě začíná zajímat.

PS3 doma mám, takže stačí už jen počkat :)
  • walltar
    Ale né každá hra je podporuje a hry nejsou na konzolích dělané na klávesnici a myš. Bod 3 tímto pořád stojí.
  • walltar
    Já nepotřebuju vysvětlení proč to nejde ... já sem reagoval na toho vola a jeho infantilní post.

Podle mě je škoda, že není konzole která by byla zaměřená na klávesnici a myš. Já prostě nejsem schopný hrát na gauči u televize s gamepadem. A s tou optimalizací máš pravdu je to jedna z nevýhod PC ... díky tolika kombinacím je optimalizace mnohem těžší.
  • ZvacA
    Prosím tě, když vycházel CB, tak ty jsi ještě tahal kačery příteli, takže opatrně s tou minulostí.
  • mirekdusinojc
    On ten šejdr pohled kamery není jen tak na efekt, ale má své opodstatnění. To je prostě herní evoluce. Kdyby byla postava uprostřed, zbytečně zakrývá výhled, což je zrovna u adventury dost zásadní nedostatek. Navíc středová kompozice nepůsobí tak přirozeně, jako kompozice na zlatý řez a přesně v něm se postava nachází.
    Z toho dabingu mám podobný pocit. Ten můž +/- ok, ale ta holka vypadá na 13, ale hlas má minimálně na 16. Takže buď selhali grafici a nebo casting.
  • Jo.... jasně.... A co tak zmínit motherfu*king Crash Bandicoot?
    A jo, většina dnešních hráčů nemá ponětí, co to je.
  • Klávesnici a myš můžeš mít u PS3 i Xbox360......Bod 3 tímto asi padá :-))
  • mirekdusinojc
    Ohó, tak to vypadá, že stávající generace konzolí se s námi rozloučí ve velkém stylu se vší parádou. Thumbs up
  • Grifus
    Tahle hra ma pro me tri chyby:

1) "krivy" pohled kamery - nevim asi jsem ze stary skoly nebo co, ale ve hre z tretiho pohledu chci kameru uprostred za moji postavou, ne takhle sejdrem, jak je to "moderni" pomalu v kazde hre... (zdravim predevsim Remedy s Alan Wake)
    2) dabin hlavnich postav - u muzske postavy mi prijde takovy zvlastni jakoby neprirozeny, kazdopadne vyber daberky k te holce se nepovedl uz vubec...
    3) PS3 only titul - ne konzoly opravdu nikdy mit nebudu, tedy do doby nez budou podporovat kombinaci klavesnice + mys...

Ale jinak atmosfera hodne slusna, uvazoval bych o koupi ale jaksi... (viz. bod tri)
  • Aby hra vypadala takhle, nemůže být multiplatformní. Když si vezmeš na jak zastarlým běží HW a jak přitom vypadá, tak optimalizace musí být fakt kruté :-) Tj. jendoduchý port není možný a dělat tuhle hru od nuly se pro PC nevyplatí. PC platforma je totiž pořád bohužel ráj zlodějů... . A to přitom jsou tam hry proti konzolím znatelně levnější.
  • DangerousDave
    si radšej pozriem film...
  • DangerousDave
    jedno fakt, že hry sa pomaly obmedzujú iba na presúvanie sa z miesta na miesto, všetko je v nich vysvietená ako pre retardov, takže človeku stačí presúvať sa z bodu A do bodu B a manipulovať s tým čo mu hra vysvieti alebo rovno mu to tam napíše. Samozrejme dobre sa na to pozerá, pozlátko je pekné, dobre sa to hýbe a pekne sa to počúva ale inak je to iba jedno plytké divadelné predstavenie.

Proti týmto interaktívnym filmom nemám nič ale dúfam, takto nebude vyzerať celá budúca herná scéna.
  • Malleth
    Jako kdyby na konzolích byla jediná dobrá hra

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit