Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    A dobře ste udělali. Kdybych věděl že to tam nebude hratelný, tak bych se na to vykašlal šel hrát Wonderbook.
  • ZvacA
    To nás těší, ale ne všichni stáli skoro 3 hodinovou frontu na GC....
  • zdeeneek
    Jak and Daxter, trilogie Uncharted a ted The last of us - Naughty Dog je pro Sony rodinny stribro.
  • No co na tej hre vidite, grafku to ma peknu, ale typicka konzoloidna kravovina. Jeden kordor, jedna cesta, drz tlacitko v pred a nemusis nic riesit, radoby logicke hadanky. AI na smiech. Devcina vzdy zazracne za prdelou, vobec ci ju boti vnevsimaju. Press
    Nedavno som si mal moznost skusti Splinter Cell posledny, ktory mimochodom vyzera upne rovnako co sa tyka ovladania. A bol to des, hnus, sa to nedalo hrat. Toto je to iste.

Nemoc konzoloidum sa siri dalej.
  • Jedna z her, pro kterou se vyplatí koupit PS3. Fakt krása! Ale zůstanu silnej a PS3 si nekoupím (zatim?) *15*
  • Malleth
    To je to samý, na který sem stál tu skoro 3 hodinovou frontu na GC *9*
  • Vypadá to parádně. Kdyby to vydali i na PC, tak jasná koupě. Snad si zahojim rány na I am Alive, ale to sem slysel ze neni tak kvalitni.
  • walltar
    Já bych radši aby bylo všechno na všechny platformy ... jinak jsem rád, že si taková hodná ovečka a stavíš se proti spotřebitelům.
  • ZvacA
    Ale uvidíme ji na svých PCčkách z videí, jak ji hraje někdo jinej. :D
  • HAHA, PCčkáři, tuhle hru si nezahrajete. MucQ :-*
  • walltar
    Je to holt vývoj ... já so pamatuju dobu kdy sme se divili i tomu vole. A dneska by sme byli rádi kdyby se používalo, protože je to už mnohem horší.
  • No a jak to pak vypadá, když jde člověk po ulici? Všude samé ku*va, p*** apod. Hrůza.
    Já bych se o svoje dítě pořádně staral, ať z něj nevyroste takový malý hovádko.
    Neřeknu, když se člověk naštve, to si pak musí ulevit. Ale když se normálně titulují p... k...., místo toho aby si řekli třeba: čověče, man, nebo i to vole, je to hrůza.
  • Taky vám příde ta UI na vysoký úrovni?
  • walltar
    Ale tak se mezi mládeží mluví už dneska. *1*

Ale s tím, že se k ní hlas moc nehodí souhlasím. Zní hodně starší.

Já sem vždycky přemýšlel jak se k takové bandě chuligánů člověk připojí. Já bych si hned po konci světa podal přihlášku. *5*
  • ZvacA
    Yep, Troy Baker. Od BiA se stal na poli dabingu videoherních postav docela vyhlášeným. Jeho repertoár zahrnuje slušnou dávku herních titulů, včetně dodatečných hlasů do her. Osobně si ho taky nejvíce spojuju s Bakerem z Brothers in arms, ale například nejnověji třeba dabuje taky Jakea Mullera v Resident evil 6.
  • walltar
    Musím se přiznat, že tohle vypadá moc dobře ... pohyby postav sou parádní a to jak na sebe nepřátelé volají je taky super. Škoda, že tohle nebude na PC protože konzoli kvůli jedné hře určitě nekoupím.
  • No, určitě by mě nebavilo poslouchat někoho, jehož každé 3. slovo je ku*va apod.
    Alespoň trochu té kultůry by v sobě člověk měl mít i v post-apo světě.
    Lidi jako ty jsou důvod, proč jsou většinou takové obrazy budoucnosti plné pankáčů a chuligánů.
  • Jo určitě by si v post-apo situaci hleděl na to jak dcerka mluví ,ježiš prober se !
  • Vypadá to fakt parádně ,ale bohužel only PS3 :-( takže ,mě se to netýká . Doufám že se takovejch her bude vyvíjet více !!
  • nedabujeho ten samy borec co dabuje Matta Bakera v Brothers in Arms?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit