Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kronoss1
    Dobrý příběh, dobře to vypadá, dobře se to poslouchá, dobré filmečky, .. jakou podobnou hru máte jen vy na konzole?? Jéžiš, pardon nemáte, vy RTS hrát nemůžete.
  • Kronoss1
    To víš, doby PS1 pominuly. Už to nikdy nebude jako dřív *fňuk*.
  • Kronoss1
    Pokud dnešek patří konzolím, tak zrušíme PC ne? Ale, jo vlastně, oni se hry dělají na PC, takže to asi nepůjde. Hmm, že bychom ... ale né, to nejde, hmm .. No, nevím, nevím, ale dnešek patří PC, protože bez PC si zahraješ leda tak piškvorky.

Proč na PC hry vychází déle? No, kvůli DRM to nebude, protože ji lidi prolomí tak jako tak. Zprasené porty? Ano, bohužel. Vývojáři jsou totiž líní a zisk chtějí maximalizovat za každou cenu, za to fakt PCčkáři nemohou (Dark Souls mě moc nebere). Já udělám upgrade jednou za 4 roky a neboj, nemám PC za 40 000. Prostě výkonnostně je na tom PC mnohem líp. Pokrok v tom, jak hra vypadá a jak se hýbe atd. je uměle brzděn kvůli konzolím. Proč se rané fáze hry hrají na PC a ne na konzoli? Že by ta konzole chudák vyhořela? *2*
  • trolo
    ved to bolo naskriptovane
  • Kinet1c
    ved co, ta jedina ho zaujima, mna osobne zaujima niekolko, ale stale uvazujem, ale asi uz podlahnem a kupim :)
  • WOW, gratuluju, máte Starctaft. Co je na něm tak úžasného?
  • Co je na tom nudného, mohu li vaše PCčkářské lordstvo požádat o vysvětlení?
  • Kronoss1
    Jarda: Proč hrát na konzoli s klávesnicí a myší, když můžu hrát na PC. Tuhle hru ne, nó.
  • Ano, všechny hry, které jsem na PS3 hrál jsou hezky poctivě koupené. To PCčkáři pořád nadávaj, že to na PC nebude. Smiřte se s tím, dnešek patří konzolím.
    Proč hry na PC vychází déle, proč dostáváte zprasené porty (Dark Souls), proč musíte pořád upgradovat, proč s myslíte, že jste něco lepšího, kyž máte PC za 40 tisíc a já si hezky hraju na PS3 za 5000 kč a spustím tam všechno?
  • Kronoss1
    Radši být sprostý s PCčkem než nudný s ovladáčkem. *3*
  • Kronoss1
    Tady jsou nějací slušní konzolisté?? *8* Že jsem si nevšiml. *5*
  • Kronoss1
    Neboj, my si zase zahrajeme Starcraft. A pokud nemáš PS3 tak si ji taky nezahraješ, ale kdo ví, třeba udělají port na PC.
  • Ne v tak velke mire? ty si dobrej vtipalek :D hry na x360 se daji stahnout na ruskych strankach jeste drvi nez je officialni release takze se jim to asi vyplati delat.Zaroven nevim jak moc slozitejsi to je ale u PC her musis treba cekat na crack.
  • Magister_Peditum
    God of War mě nezajímá, Dark Souls mám na PC a jediná další vyšlá konzolovka only, kterou bych opravdu bral (asi aktuálně nejvíc), je Red Dead Redemtion. A u té se teď spekuluje, že ji Rockstar snad konečně převede taky na PC. Takže pár titulů by mě zajímalo, ale je to málo. A ani na to nemám televizi.
  • Ano chlapci, na konzole se stahuje taky, ale (a to ale je sakra velký) ne v tak velké míře jako na PC a taky je to složitější.
  • Nebo God of war. A nejenom těch hlavních. Dark souls, Demons souls, Journey, Infamous, ICO/Shadow of the Colossus (i když byly už na PS2) atd.
  • no když vyšel X360 kámoš měl všechny hry na něj vypálený moc slušnej konzolista to teda neni:-¨)
  • walltar
    Strč si zase hlavu pěkně do pr*ele ať ti nenastydne dutina.
  • Magister_Peditum
    Tak mi sprostý PCčkáři teda potáhnem o dům dál, no. *2*
  • Každopádně pokud někdo hraje na konzoli s myší a klávesnicí musí to vypadat směšně, místo aby byl rozvalenej na gauči s bezdrát. ovladačem tak se bude krčet někde u televizního stolku a šmrdlat tam s myší. To fakt ne, jsem PCčkář a na konzoli nehraju, ale i tak je to muj názor a doufam, že se tahle hra přece jen na PC ukáže.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit