Přejít na výpis diskuzí
Neodfláknutá PC verze Fable III přijde na Steam
24.4.2011 | Aleš Smutný
31 příspěvků
-
Zaklínač 2 all the way..
-
Co ti na tom přijde příjemnější? Prdění do obličejů, gay svatby, nesmrtelnost a dětský humor? Zaklínač 2 bude MNOHEM lepší...
-
Mohu se zeptat, co na něm vypadá tak hrozně? To, že se mnohem více blíží knihám?
-
Tohohle bude škoda - vypadá to na poctivou PC konverzi jenm škoda marketingu Microsoftu to hodit přímo proti Zaklínačovi 2. Jsem si téměř jist že to propadne. Děsím se článků s Molyneuxovo prohlášením že za špatný PC prodeje můžou piráti a že s PC končí, který určitě přijdou.
-
To sou kecy prej it looks stunning :D jooo ? a kde :) to asi popletli a chtěli tam dát záběry z The Witchera 2 pak by to vypadalo stunning
-
Síce som oddaný fanúšik Zaklínača (hlavne Sapkowského poviedok) tak mi Fable 3 príde omnoho príjemnejší čo sa hry týka. Vážnych RPG je tu plno, tak som rád že konečne na PCčku bude nejaká hratelná rozprávočka.
-
Zaklinač 2 bude stat stejne za prd jednicka byla fajn ale gameplay zatim z ty dvojky vypada fakt hrozne a jen mi ted dejte minusi *3*
rejpal:presne nenavidim live je to to nejhorsi co mohlo bejt *11* -
Přesně tááák...jedička Zaklínač je ale modla,to určo víš..:D
-
Stejně prodaj tak 6 kopií, protože Zaklínač 2.
-
Mrdky co jedou přes win live nekupuju.Tak zasranou službu sem dlouho neviděl
-
Áno, marketing Microsoftu a LionHeadu sa činí, ale jeden problém stále tu je : Zaklínač 2. Obidve hry majú ten istý dátum vydania, čo podľa mňa uškodí nie jednej z nich ale obidvom hrám. Zaklínač je síce cielený na iných hráčov ako Fable, ale ja patrím medzi tých čo by si radi zahrali obidve hry, pretože vlastním ako aj Zaklínača jednotku tak aj Fable:Lost Chapters, ale keďže teraz môžem riešiť len jednu z nich, tak si vyberám jednoznačne Zaklínača. Fable možno niekedy v budúcnosti. Ale aby sa potom ani jeden z nich nevyhováral na nízke predaje.