Neomezené ukládání, realističtější grafika, lepší výkon. Na Kingdom Come 2 se už vrhli moddeři
-
Za sebe nechápu jednu věc a tou je ta chvála na český dabing. Mám české dabingy rád, obzvláště některé, které hereckým projevem překonávají originál. Ale to co bylo spácháno na téhle hře, obzvlášť v porovnání s tím anglickým zněním, to je hřích proti přírodě. Výběr hlasů, režie, dramatizace to všechno vypadá jak kdyby to dělala banda puberťáků co se to učí. Příšerný, už si ani nepamatuju kdy mě něco takhle tahalo za uši, že mě to odrazovalo od hraní hry, tohle jsem opravdu musel přepnout zpět do AJ...
-
-
Moc chvály na český dabing jsem neslyšel. Maximálně na to, že vůbec existuje.
Mohl by to někdo porovnat s poloprofesionálním dabingem jedničky? Ten mi přišel docela fajn. Jasně, některé vedlejší postavy byly slabší a někdy zazlobila technika, ale užil jsem si ho. Anglický hlas Henryho mi vůbec neseděl k mladému klukovi. Asi kvůli tomu překousnu i mizerně nadabované vedlejší postavy. I když kdysi dávno mě mizerný český dabing prvního Zaklínače donutil přepnout na mnohem lepší polštinu i přesto, že polsky neumím.
-
-
Dabing u jedničky jsem nemohl vystát, tenhle zní suprově.
-
Je to docela paradoxní, ale ten poloprofesionální překlad se mi líbil víc. Kvalita jednotlivých dabovaných postav kolísá v obou dílech, ale u jedničky měl člověk tendence nad tím mávnout rukou a být rád že je rád. Stále preferuji český dabing, ale rozhodně to není aspekt hry, kterému by se nedalo něco vytknout.
-
-
-
Na Steamu se docela množí recenze na hratelnost, bugy, že je to walking simulator apod, je tam už přes 2000 negativních recenzí za tu chvilku, když odhlédnete od hypu, který má hra obrovský, jak je na to hra v rámci hratelnosti, questů, mrhání hráčovým časem. Jednička mě docela bavila, ale celou dobu jsem se vyhýbal soubojům a občas opravdu mrhala hráčovým časem.
-
-
hra mě několik nedotažených mechanik, občas nastává situace, kdy se naruší imerze. Je to něco mezi srandou a realistickým RPG. Klidně si můžeš dát perky na rychlost a tak předběhneš koně :D. Jsou tam nesmysly typu, že se vyspíš na slámě o slamník vedle a jsi hledaná osoba, zabiješ bandity, vezmeš si loot ve tmě v lese a nejednou jsi hledaný. Občas z toho pořád vyskakuje indie hra a ruší ti imerzi. Ten kdo má menší toleranci, tak prostě dá negativní recenzi.
-
-
Jo, má to své neduhy, za sebe třeba pathfinding a celkové ai nepřátel, ale třeba stěmi lapkami mi to nějak nesedí, hledaný jsi potom, co obereš i ty zabité vojáky co kolem těch lapků leží. :)
-
-
mně se to stalo i u banditů, jestli to byl jen bug, netuším, u vojáku to ani nezkouším, ale celkově je to stupidní pravidlo a nemá to nic společného s realismem, spíše je to jednoduché programovaní NPC, aby to šetřilo výkon.
Někdy to na mě působí, že musíš hrát, tak jak to bylo zamýšleno, i když volnosti je tam docela dost, ale pokud překročíš tu volnost, tak si s tím hra neumí poradit a vytváří nesmysly.
-
-
Jojo, má to své definované mantinely.
Já za bílého dne vykradl Troskovickou rychtu o 1500grošů, potom co jsem předchozí noc vykradl celou vesnici, smradlavý cizák bez kalhot co tam do každého naráží a stejně si stráže nedokázali dát jedna a jedna dohromady, kdo ten stávající, nebo předchozí zločin spáchal.
Dle mého, hodně aspektů naráží na své limity co dokáže cryengine, ty jeho možnosti se dají ohýbat jen do určité míry.
-
-
-
-
A 15000 kladných. Co jsi tím chtěl říct? Pořád to má 90%. Jedna z nejlépe hodnocených her, jak hráči, tak recenzenty. Zbytek už jsou fakt jenom bláboly. Nebo si psal to samé u Zaklínače 3, když byly lokace od sebe? A vyhýbal soubojům? To, se pak člověk nediví, když sis z toho udělal walking simulátor...
A k tomu si připočíst, že hru teď hraje 253 000 hráčů naráz. Což v současnosti znamená 49. příčku v historii všech her.
-
-
co to je zase za fanboyský výblitek? Ta hra už teď má více negativních hodnocení než třeba SH2, tak se ptám, proč to tak je?
Jinak jedna z nejlépe hodnocených her? Myslíš těch 88%? Tak na to se jenom loní dostalo tak 20 her, tak se zase uklidníme jo.
Neexistuje v herním světě někdo krom hatera a fanboye v této době?
-
-
protoze zivacky jako silent hill nikdo nehraje, tak je taky nikdo nehodnoti
kcd2 ma za necelej tejden pomalu stejne hodnoceni jako zivacka za pul roku
-
-
takže více znamená lépe? Ale když už tak, SH má 25 tisíc recenzí, což je o 7 tisíc více a i tak má méně negativních recenzí a to běží na šileném UE5.
Otázka je na místě, proč hra neustále jde v hodnocení dolů. Startovala na 93% a teď je na 90%, zítra bude na 89%.
Ale promiň, že po jedničce přemyšlím, jestli to nebude to samé jen hezčí a větší přitom stejně nekonzistestní a v herním designu rozbité.
Normální odpovědi se neočkám, to je mi tady jasné.
-
-
Prvně na to vlítnou nadržení fanoušci co budou metat vysoké hodnocení, jak se to rozkřikne i mezi širší obec, tak to hodnocení půjde o něco dolů. Řekl bych, že to je zcela standartní proces hodnocení většiny velkých her po vydání.
A samozřejmě že je to větší a hezčí jednička, já od toho teda ani nic víc neočekával. Valná většina herních mechanik doznala vylepšení, pocit nekonzistestního zážitku ztoho zatím nemám.
-
Protože je to nudná hra, ale lidi to zjistí až později.
-
"Ta hra už teď má více negativních hodnocení než třeba SH2, tak se ptám, proč to tak je?"
"Otázka je na místě, proč hra neustále jde v hodnocení dolů"
Proč? Proč? Proč?
Ty se vyptáváš, jako kdyby jsi byl nějaké dítě, které poprvé v životě kliknulo na recenze na Steamu a zjistilo, že tam jsou nějaké % čísla a ty čísla se mění.
Prosím tě nenamáhej svuj mozek těmihle komplikovanými statistikami. Očividně je to něco nad tvé možnosti. Tohle není něco pro absolutní amatéry. Tohle přenechej zkušenějším uživatelům Steamu. 😉
-
-
-
A ty seš co? A to, že nějaká hra má 10% negativních recenzí je něco, co by jako nemělo být? Můžeš si položit stejně debilní otázku u SH2, proč nejnovější recenze mají jenom 91% a předtím měli 95%... Meleš kraviny...
-
-
-
Asi už se lidi dostali do fáze, kdy se musí grindovat nebo je quest pošle na tři místa v různých rozích mapy. Bylo to v jedničce a asi se nepoučili. Jedničku jsem musel relativně brzy po začátku přerušit a vrátil jsem se k ní po pár měsících, když jsem měl grindovací náladu.
-
-
KDC grindovaci hra? :D
-
-
Najdeš v lese truhlu. K jejímu odemčení potřebuješ odemknout asi tak 200 jednodušších zámků, (což je možná víc, než jich ve hře je, naštěstí je majitelé přes den znovu zamknou), než se o to vůbec můžeš pokusit. Možná ti to přijde v pohodě, ale podle mého je to grind.
-
-
hodne pokladu ma nekde kousek od sebe schovany klic. Rada pokladu jsou hroby atp.. Klice muzes ukrast chmatactvim, nebo po omraceni zezadu. V neposledni rade muzes vypit lektvar, ktery posiluje tvoje odemykaci schopnosti, tim muzes otevirat tezsi zamek, tedy vice zkusenosti a na stejny level nepotrebujes truhel 200, ale 20. A je dobre, ze se k nekterym pokladum nedostanes v prvni hodine hry a maji tezke zamky. Takove cheatovani prece nemas zapotrebi.
-
A říká ti něco četba? Mlynáři, co tě naučí za prachy? Ne? Tak si grindi...Mimochodem už mám 3. úroveň zámků a jestli jsem odemkl 30-40 truhel, tak ještě přeháním....
-
-
Mlynáři tě to naučí jen jednou za 5 úrovní, jinak tě pošlou trénovat. Knihy na zámky jsem za celou hru jen dvě a z toho jednu, která šla číst až na 15. úrovni (takže reálně k ničemu). Obojí jsem samozřejmě používal.
Oproti tomu jiné dovednosti jako jezdectví nebo bylinkářství se dají naučit možná až moc rychle.
-
-
Ono taky můžeš zvyšovat skilly přes knihy nebo zaplatit trenéry
-
-
-
-
-
Ale jo ,ukládání by mohla být volba v nastavení.
-
-
Nevím, ten systém ukládání je prvek hratelnosti, kdy tě hra nutí svůj postup víc plánovat. Ale chápu, že někdo chce spíš při hraní vypnout a tohle neřešit (pak je otázka, jestli je pro ně KCD vůbec vhodná hra). Ale myslím, že kvůli konzolovým hráčům, kteří si ten mod nestáhnou, tak to tam přidat mohli.
-
-
No já ti nevím, v podstatě od začátku můžeš natrhat takové množství kopřiv a rulíku, že si za hodinu uděláš Sejvovic na další desítky hodin, v takové chvíli se pak ale sám sebe ptám, zda má cenu hrát si na nějaký prvky hratelnosti, který má podpořit tvé plánování, když to jde zcela očůrat a ani se nemusíš extra snažit, nebo něco ohýbat.
Udělal bych ztoho spíš volbu k nastavení když začínáš kampaň.
-
-
Právě kvůli tomu já třeba používám ten mod, grind nemám rád a proč bych měl se opruzovat s grindem dokola sbírat bylinky a pak z nich dokola dělat lektvary, jenom protože si to autor vymyslel, že je to super, navíc ještě s těma animacema, který jsou pěkný napoprvý, možná napodruhý, ale ne na postý. Stejně tak jsem si nainstaloval mod, který přeskakuje animaci kostek v BG3
-
-
Kvůli konzolovým hráčům se nic přidávat nemusí. Horizon Forbidden West a spousta jiných má to stejný, jen bez Sejvovice (pouze autosave + auto checpoint v misích) a nikdo si na nic nestěžuje. Spíš je to blbě nadesignovaný.
-
-
Nejen ukládání, ta hra, stejně jako jednička, by měla mít úrovně obtížnosti už ze startu, aby si lidi mohli vybrat, jak ji chtějí hrát. Nechápu, odkud se bere to přesvědčení, že hry musejí mít jednu fixní obtížnost, která musí vyhovovat všem. Prostě to tak není a nikdy nebude.
-
-
"by měla mít" hele to je jenom tvůj názor, já naopak mám rád hry které mi nedají vybrat obtížnost. Jsem zastánce názoru, že hraní by mělo být pro všechny, ale zároveň jedním dechem dodávám že to neznamená, že mají být všechny hry pro všechny.
-
Však budeš mít možnost nastavení obtížnosti - normal a hardcore. ;)
-
Je to součást designu hry. Je to zkrátka její vlastnost. Pokud to někomu nevyhovuje, může si přece najít jinou hru, která mu vyhovovat bude. A to je naprosto v pořádku, výběr je obrovský. Hry mají různé parametry a není nějaký obecný vzorec toho, co je správně.
-
-
Problém je spíš to, že je to blbě udělané. Sejvovice kombinovaná s autosejvy a ukládáním při vypnutí. Autosejvy jsou (minimálně v jedničce, ale ve dvojce prý také) dost nevyzpytatelné. Občas jich máš několik za sebou a jindy pár příběhových předělů a nic. Takže si radši navaříš sejvovici a pak ji kombinuješ s autosejvem, což naštve nebo se naopak spolehneš, že když dokončíš část questu, tak se to sejvne a ono ne a ještě tě to hodí nepřipraveného do boje.
Nemám problém s krutým ale konzistentním systémem ukládání jako je třeba v soulsovkách, ale musí být udělán dobře. I když v DS1 mě taky štvala dlouhá a prakticky bezpečná cesta k některým bossům a nadával jsem, proč tam není ohníček navíc, který by mi ušetřil dvacet dlouhých sprintů.
-
Pridat to tam neni tolik prace. Lidem spis vadi skutecnost, ze vyvojar vuci hracum moc vstricny neni.
-
-
Není tolik práce?:-D A bereš na to něco?:) Nebo jsi programování viděl na obrázku?
-
-
Ne. Přidávat save sytem jako takový – jakou proměnnou kde (myšleno classy) a kdy co serializovat, jak to udělat s ukládáním skriptů vs. open world save s GUIDy, je velká práce. Ale kde co hráč ukládá (např. slate check na game difficulty) je cca den až pár dnů práce.
Jo, beru. Teď jsem sežral banán.
-
-
Vyvojar nie je vstricny (fakt mi nenapada slovensky ekvivalent) voci ludstvu, nieto voci hracom.
-
-
Hry děláš pro hráče. Ne jen pro sebe.
-
-
-
-
-
-
Hlavně už vyšly první mody, který likvidujou ten blivajznickej žlutej efekt, kterej přes to hodil nějakej šikula. Zatím to sice hážou do opračnýho extrému, ale hádám, že se toho brzo chopí někdo, kdo to udělá citlivě.
https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance2/mods/144
Třeba tady, hezkej příklad je v galerii u obrázku od rybníka.
-
-
Já u těch reshadu nemám rád, že ti sice vyřeší nějaký balanc barev a kontrastu na jednom místě, kde tě to mlátí do očí, jen aby ho na jiném místě poslala ještě do většího saturovaného pekla.
Už jsem to zkoušel tolikrát, že jsem nad tím zcela zlomil hůl a případně si stím jen lehce pohraju přes ten nvidia overlay.
PS: Vtom odkazu to vypadá dobře, dokud sem nenarazil na ten obrázek se svíčkami v interiéru, zapadlo to přesně do té škatulky o které jsem nahoře spílal.
-
Dík za tip. To vypadá dobře.
-
Mně přijde, že to akorát zvyšuje kontrast a saturaci. Může to být hezčí na pohled, ale může to uškodit atmosféře, když to bude svítit barvami jak Oblivion (a scény kdy ten re-shade nevypadá tak dobře ti typicky na screenshotech neukážou). Ale jo, v budoucnu to rozhodně bude propracovanější, než něco, co někdo zbastlil 2 dny po vydání.
-
Ježiši to je úplně boží. Doteď mi to nevadilo, ale když vidím to srovnání, tak okamžitě stahuju.
-
-
Ty modifikace si můžete upravit podle sebe. Soubory PAK, které jsou součástí modifikace stačí otevřít např. ve WinRARu a uvnitř najdete třeba u modifikace Thorough Maintenance - Durable Equipment and Weapons (PTF) soubor XML, který zeditujete a můžete získat libovolnou trvanlivost předmětů. Je to tento parametr: buff_params="wud*0.15,edm*0.15" (pro 85% durability)
-
Tohle nikdy nepochopím, jak si někdo může dobrovolně a vědomě prznit hru...
-
-
Prznění ztoho až dělá ten člověk co jich tam nasype několik bez hlubší myšlenky, třeba pro sbírání kytek z prvního pohledu jsem šáhl hned v den vydání, naopak mě překvapilo, že stím nikdo nic od jedničky neudělal a máš tam tu stejnou mizernou animaci kterou uvidíš klidně stokrát.
-
Tak pokud si nekdo dobrovolne przni hru, tak tomu taky nerozumim. Ale kdyz si modifikuju hru tak, aby byla co nejvice sita na miru me a ne nejakemu virtualnimu prumernemu hraci, nebo dokonce konkretnimu vyvojari, tak to naopak povazuju za zcela normalni. Hraju od toho, abych si to uzil a stravil cas tak jak si preji ja a ne jak si preje nejaky anonym v diskuzi....
-
hra je od toho aby tě bavila, tebe baví bez módů a nikdo ti je nenutí, takže to nemusíš chápat, ty to musíš přijmout a nevnucovat svůj pohled ostatním
-
Neomezené savovani je něco, co by ta hra (jako každá jiná) mela nabízet jako moznost
-
-
Za mě je sejvovice geniální a možnost sejvovat zadarmo co dvacet sekund tu hru degraduje asi stejně jako možnost sejvovat kdekoli, třeba uprostřed boss fightu, v Dark Souls nebo Elden Ringu.
Ale kdo chce kam, pomozme mu tam, souhlas, že by to měla být možnost, nejlépe jako součást nějaké lehčí obtížnosti.
-
-
Moc genialni to neni. Pouzival to uz Resident Evil v roce 1996. Od ty doby hodne dalsich her take.
-
-
RE fungoval jinak (najdi pásku a vlož ji do psacího stroje, takže to šlo jen na určitých místech). Podobalo se to spíš sejvu v hospodě za peníze. To měl už Ishar z roku 1992, kde to bylo zvlášť otravné. Tady je vidět, že velmi podobná mechanika může mít pozitivní (RE, ale i v KC:D je to fajn) i negativní (Ishar) vliv na zážitek ze hry podle toho, jak se implementuje.
Efekt podobný sejvovici se nikdy moc nepoužíval. Napadá mě jen Ori and the Blind Forest, kde tě sejvování kdekoliv (skoro) stálo trochu energie, která pak mohla chybět jinde. Tam se mi to líbilo, ale byly na to i negativní ohlasy. Asi kvůli tomu ve dvojce přešli na klasické checkpointy.
-
-
No vidíš a já bych řekl že i se sejvovicí to můžeš ukládat klidně co dvacet sekund, jen klikáš na jinou položku na jiném místě.
-
-
Tak si to zkus, lít do sebe alkohol co dvacet sekund. Uděláš to tak třikrát a můžeš se jít vyspat :D
Prostě je to geniální systém.
-
-
Předpokládám, že Pijáctví ti vtomhle ohledu pomůže, taky si to můžeš vyčekat.
Nevím, sám jsem k tomu důvod neměl, ale už teď jsem ve stavu, kdy to můžu ukládat tak často, jak to dělám jinde, kde je to normálně dostupné. Tudíž mě to ve výsledku nijak neomezuje a spíš jen frustruje, když na to omylem zapomenu, nebo si nevšimnu, že po téhle cutscéně nebyl autosave. :)
-
-
-
Pokud to tak vnímáš, nemusíš to používat, ne? Pokud ti to musí někdo zablokovat, abys nesavoval, I když to vlastně nechceš, tak je problém v tobě. Já třeba hrál minulý týden Crysis 1 a datadisk jen s checkpointy i když možnost ukládat nabízí. Nejlepší je VŽDY možnost volby
-
-
tak autoři omezené ukládání považují za důležitý prvek hratelnosti. Kdyby dali tu možnost, lidi po ní většinově sáhnou, a někteří (dle autorů hry většina, jinak by to tak nenavrhli), si zkazí zážitek...
Mohli to třeba umožnit v nastavení, s něčím jako "tato hra je zamýšlena bez neomezeného ukládání pro nejlepší zážitek, opravdu to chcete povolit?" - to už by možná stačilo
No, a když to umožní mod, ten už si nainstalují pak opravdu jen ti, kteří bez toho nemůžou být....
-
Ale proč? V Dark Souls to taky není. Máš celé herní žánry, kam se savování kdykoliv nedává. Je to funkce jako každá jiná a její (ne)implementace je čistě na vývojáři, který podle toho vybalancuje hru podle svojí vize.
Tebe to třeba může bavit víc omodované, ale neoddiskutovatelně tím vývojáři do té vize hážeš vidle. To je samozřejmě tvoje věc, ale argumentovat tím, že by ta hra něco "měla" mít podle mě fakt nemůžeš, to je snad na tom vývojáři ne? :)
-
-
Zejména v dnešní době tohle povazuju za nutnost. Minimum je, aby hry vytvořila save v momentě, kdy ji vypínám.
Moje zkušenost se stařičkým gta IV, kdy jsem poslední misi hrál 43x abych pak zjistil, že je chyba ve hře a ne ve mě a ztratil jsem kvůli tomu zbytečně čas, protože jsem musel většinu mise opakovat je jen jedna z mnoha zkušeností.
Tahle možnost nikomu nic nesebere. Kdo nechce, savovat nemusí... někteří dospělý ovšem potrebujou šetřit čas a nebo si hru chtějí prostě uzit v pohodě.
-
-
Nefňukej. Ti stejní pak tvrdili, že by tam měl být pohled z 3. osoby atd. Tímhle to začíná:)
-
-
Trochu něco jiného, I z hlediska technického provedení, nemyslíš chlapče?
-
-
Viz diskuze nahoře, kde už fňukají, že si nemůžou nastavit obtížnost...
-
-
-
-
Sbírání kytiček mě nebaví, kvůli té animaci. Tohle bude jedinej mód, který si nainstaluji
-
Čichám čichám konzolistu.
-
-
Za mě je nejlepší mod pro ukládání a změna frameratu v cutscénách.
-
-
Mód pro ukládání je pro babráky, co zběsile mačkají F5 a F6 a ukládají co 20 metrů...Přitom ve 2. díle je mnohem ale mnohem snazší i levnější získat Sejvovici...
-
-
Sejvovice, hlad a únava jsou akorát vopruz mikromanagement. Pokud tě to baví, tak beze všeho, mě to nebaví řešit, tak jsem to vypnul. Rozhodně požitek ze hry mi to neskazí
-
-
Pak je otázka, proč hrát realistickou hru a nezahrát si Skyrim....
-
-
Ty máš hlavu krásně vypláchlou marketingovým oddělením WH. 😂 Někdo tomu prostě neodolá.
-
a) skyrim byl příběhově celkem dost prázdná hra plná generických questů
b) kcd není relismus, pouze je to micromanagement, kdyby tam byl relismus, tak si klidně můžeš vzít houni a jít se vyspat do lesa a taky by si potřeboval spíš doplňovat tekutiny, bez vody přežiješ mnohem kratší dobu než bez jídla a jaksi zapomněli i na vylučování
Prostě kvůli věcem jako hlad, žízeň únava hraju survival hry a ne příběhový RPG, pokud tě to baví, tak si to hraj, mě to nebaví, tak mi necpi Skyrim, když si to můžu upravit tak jak chci já. Ty jsi spokojený, já jsem spokojený, tenhle flame je o ničem.
-
-
-
Save mod sere pes, ale ten co přeskakuje animaci sběru bylin to je life saver, proč nemůže být už v nastavení možnost vypnout animace sběru aka tak imerzi už jsem si užil, teď potřebuju nagrindovat 1000 kopřiv tak vypnu zbytečně zdržovací animaci a šup jdeme běhat po loukách a mačkat E pro sběr.
Jak už jsem někde psal, kdybych neměl tenhle mod v KCD1 tak ještě teď sbírám byliny ve skalici.
PS: cutscény už reflektují dění ve hře? Nebo má Jindra v cutscéně nějaký obleček i když reálně má nejlepší plátovku? A co zbytek, protože mě neskutečně štvalo, když kumáni drancovali a zabíjeli ve Skalici, ve které díky mé tvrdé práci už nebyl (skoro - ty nezabitelný NPC grr) ani živáček.
PPS: Jak je řešený kradený zboží? Zas každá stráž naprosto přesně ví, že tahle mrkev je kradená a tady tu Jindra poctivě sebral mrtvému zbojníkovi? -
-
Ingame cutscény nebo myslíš klasické? To myslím většina her většinou nezvládala:) I u ME člověk měl vždycky dané zbraně:) A třeba Tali nikdy nereflektovala změnu oblečení, co provedl hráč. Ale chápu, taky mě to štvě.
Jo kytky, asi jsem na to imunní, ale stejně sbírám jenom kopřivy a rulík. Zbytek kupuji nebo kradu. Ale tenhle mód je pochopitelný. -
Souhlas, ta animace sběru mi přišla zbytečná. Hlavně to přepnutí na vnější kameru, která často zajela do podrostu a ukázala, z kolika pixelů se skládají jednotlivá stébla trávy.
Aspoň, že už je možné mít v rozhovorech zvednuté hledí. V jedničce jsem si radši ručně sundaval přilbu. Ale pak ji zase zapomínal nasazovat před bojem nebo před návštěvou lázní. Není nad to se projíždět v naleštěné zbroji se zasviněnou přilbou. Taky mohli v lázních vyčistit všechny předměty v inventáři. Klidně za příplatek a za ještě větší i věci v sedlových brašnách.
-
-
A není to na svobodě každého, jak bude hru hrát? Dokážeš respektovat druhý názor?
-
-
-
Mají mody vliv na achievementy?
-
-
Nemá, achievementy dostáváš dál.
-
Pochybuju, a když jo tak se hned objeví mód který to zase povolí. 👌
Třeba Skyrim to tak má. Ale mám v KCD2 pár modíků a nevšiml sem si že by přestaly naskakovat cheivy.
-
-
Zatím žádný nude mod... Tady něco nesedí.
-
-
taky čekám na nahou Pacákovou :D
-