Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • honcka

a) skyrim byl příběhově celkem dost prázdná hra plná generických questů
    b) kcd není relismus, pouze je to micromanagement, kdyby tam byl relismus, tak si klidně můžeš vzít houni a jít se vyspat do lesa a taky by si potřeboval spíš doplňovat tekutiny, bez vody přežiješ mnohem kratší dobu než bez jídla a jaksi zapomněli i na vylučování

Prostě kvůli věcem jako hlad, žízeň únava hraju survival hry a ne příběhový RPG, pokud tě to baví, tak si to hraj, mě to nebaví, tak mi necpi Skyrim, když si to můžu upravit tak jak chci já. Ty jsi spokojený, já jsem spokojený, tenhle flame je o ničem.

• Veskoslav

Pak je otázka, proč hrát realistickou hru a nezahrát si Skyrim....

• honcka

Sejvovice, hlad a únava jsou akorát vopruz mikromanagement. Pokud tě to baví, tak beze všeho, mě to nebaví řešit, tak jsem to vypnul. Rozhodně požitek ze hry mi to neskazí

• dworkin

Hlavně už vyšly první mody, který likvidujou ten blivajznickej žlutej efekt, kterej přes to hodil nějakej šikula. Zatím to sice hážou do opračnýho extrému, ale hádám, že se toho brzo chopí někdo, kdo to udělá citlivě.

https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance2/mods/144

Třeba tady, hezkej příklad je v galerii u obrázku od rybníka.

• Trochu něco jiného, I z hlediska technického provedení, nemyslíš chlapče?

• Veskoslav

Ingame cutscény nebo myslíš klasické? To myslím většina her většinou nezvládala:) I u ME člověk měl vždycky dané zbraně:) A třeba Tali nikdy nereflektovala změnu oblečení, co provedl hráč. Ale chápu, taky mě to štvě.

Jo kytky, asi jsem na to imunní, ale stejně sbírám jenom kopřivy a rulík. Zbytek kupuji nebo kradu. Ale tenhle mód je pochopitelný.

• Veskoslav

Nefňukej. Ti stejní pak tvrdili, že by tam měl být pohled z 3. osoby atd. Tímhle to začíná:)

• Neomezené savovani je něco, co by ta hra (jako každá jiná) mela nabízet jako moznost

• Souhlas, ta animace sběru mi přišla zbytečná. Hlavně to přepnutí na vnější kameru, která často zajela do podrostu a ukázala, z kolika pixelů se skládají jednotlivá stébla trávy.

Aspoň, že už je možné mít v rozhovorech zvednuté hledí. V jedničce jsem si radši ručně sundaval přilbu. Ale pak ji zase zapomínal nasazovat před bojem nebo před návštěvou lázní. Není nad to se projíždět v naleštěné zbroji se zasviněnou přilbou. Taky mohli v lázních vyčistit všechny předměty v inventáři. Klidně za příplatek a za ještě větší i věci v sedlových brašnách.

• Proky

Sbírání kytiček mě nebaví,  kvůli té animaci. Tohle bude jedinej mód, který si nainstaluji

• Save mod sere pes, ale ten co přeskakuje animaci sběru bylin to je life saver, proč nemůže být už v nastavení možnost vypnout animace sběru aka tak imerzi už jsem si užil, teď potřebuju nagrindovat 1000 kopřiv tak vypnu zbytečně zdržovací animaci a šup jdeme běhat po loukách a mačkat E pro sběr.

Jak už jsem někde psal, kdybych neměl tenhle mod v KCD1 tak ještě teď sbírám byliny ve skalici.

PS: cutscény už reflektují dění ve hře? Nebo má Jindra v cutscéně nějaký obleček i když reálně má nejlepší plátovku? A co zbytek, protože mě neskutečně štvalo, když kumáni drancovali a  zabíjeli ve Skalici, ve které díky mé tvrdé práci už nebyl (skoro - ty nezabitelný NPC grr) ani živáček.

PPS: Jak je řešený kradený zboží? Zas každá stráž naprosto přesně ví, že tahle mrkev je kradená a tady tu Jindra poctivě sebral mrtvému zbojníkovi?

• Pussyeater69

Čichám čichám konzolistu.

• Pussyeater69

Pochybuju, a když jo tak se hned objeví mód který to zase povolí. 👌

Třeba Skyrim to tak má. Ale mám v KCD2 pár modíků a nevšiml sem si že by přestaly naskakovat cheivy.

• A není to na svobodě každého, jak bude hru hrát? Dokážeš respektovat druhý názor? 

• Ty modifikace si můžete upravit podle sebe. Soubory PAK, které jsou součástí modifikace stačí otevřít např. ve WinRARu a uvnitř najdete třeba u modifikace Thorough Maintenance - Durable Equipment and Weapons (PTF) soubor XML, který zeditujete a můžete získat libovolnou trvanlivost předmětů. Je to tento parametr: buff_params="wud*0.15,edm*0.15"  (pro 85% durability)

• Veskoslav

Mód pro ukládání je pro babráky, co zběsile mačkají F5 a F6 a ukládají co 20 metrů...Přitom ve 2. díle je mnohem ale mnohem snazší i levnější získat Sejvovici...

• Tohle nikdy nepochopím, jak si někdo může dobrovolně a vědomě prznit hru...

• Spoock

Za mě je nejlepší mod pro ukládání a změna frameratu v cutscénách.

• nesnesitelnej666

Mají mody vliv na achievementy?

• Pussyeater69

Zatím žádný nude mod... Tady něco nesedí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit