Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Najdeš v lese truhlu. K jejímu odemčení potřebuješ odemknout asi tak 200 jednodušších zámků, (což je možná víc, než jich ve hře je, naštěstí je majitelé přes den znovu zamknou), než se o to vůbec můžeš pokusit. Možná ti to přijde v pohodě, ale podle mého je to grind.

• Duncan66

KDC grindovaci hra? :D

• 0011

"by měla mít" hele to je jenom tvůj názor, já naopak mám rád hry které mi nedají vybrat obtížnost. Jsem zastánce názoru, že hraní by mělo být pro všechny, ale zároveň jedním dechem dodávám že to neznamená, že mají být všechny hry pro všechny.

• Protože je to nudná hra, ale lidi to zjistí až později.

• Hry děláš pro hráče. Ne jen pro sebe.

• Ne. Přidávat save sytem jako takový – jakou proměnnou kde (myšleno classy) a kdy co serializovat, jak to udělat s ukládáním skriptů vs. open world save s GUIDy, je velká práce. Ale kde co hráč ukládá (např. slate check na game difficulty) je cca den až pár dnů práce.

Jo, beru. Teď jsem sežral banán.

• La_Furia-Roja

hra mě několik nedotažených mechanik, občas nastává situace, kdy se naruší imerze. Je to něco mezi srandou a realistickým RPG. Klidně si můžeš dát perky na rychlost a tak předběhneš koně :D. Jsou tam nesmysly typu, že se vyspíš na slámě o slamník vedle a jsi hledaná osoba, zabiješ bandity, vezmeš si loot ve tmě v lese a nejednou jsi hledaný.  Občas z toho pořád vyskakuje indie hra a ruší ti imerzi. Ten kdo má menší toleranci, tak prostě dá negativní recenzi. 

• Moc chvály na český dabing jsem neslyšel.  Maximálně na to, že vůbec existuje.

Mohl by to někdo porovnat s poloprofesionálním dabingem jedničky? Ten mi přišel docela fajn. Jasně, některé vedlejší postavy byly slabší a někdy zazlobila technika, ale užil jsem si ho. Anglický hlas Henryho mi vůbec neseděl k mladému klukovi. Asi kvůli tomu překousnu i mizerně nadabované vedlejší postavy. I když kdysi dávno mě mizerný český dabing prvního Zaklínače donutil přepnout na mnohem lepší polštinu i přesto, že polsky neumím.

• Derp_1337

"Ta hra už teď má více negativních hodnocení než třeba SH2, tak se ptám, proč to tak je?"

"Otázka je na místě, proč hra neustále jde v hodnocení dolů"

Proč? Proč? Proč?

Ty se vyptáváš, jako kdyby jsi byl nějaké dítě, které poprvé v životě kliknulo na recenze na Steamu a zjistilo, že tam jsou nějaké % čísla a ty čísla se mění.

Prosím tě nenamáhej svuj mozek těmihle komplikovanými  statistikami. Očividně je to něco nad tvé možnosti. Tohle není něco pro absolutní amatéry. Tohle přenechej zkušenějším uživatelům Steamu. 😉

• Jasuja

Za sebe nechápu jednu věc a tou je ta chvála na český dabing. Mám české dabingy rád, obzvláště některé, které hereckým projevem překonávají originál. Ale to co bylo spácháno na téhle hře, obzvlášť v porovnání s tím anglickým zněním, to je hřích proti přírodě. Výběr hlasů, režie, dramatizace to všechno vypadá jak kdyby to dělala banda puberťáků co se to učí. Příšerný, už si ani nepamatuju kdy mě něco takhle tahalo za uši, že mě to odrazovalo od hraní hry, tohle jsem opravdu musel přepnout zpět do AJ...

• Kvůli konzolovým hráčům se nic přidávat nemusí. Horizon Forbidden West a spousta jiných má to stejný, jen bez Sejvovice (pouze autosave + auto checpoint v misích) a nikdo si na nic nestěžuje. Spíš je to blbě nadesignovaný.

• delO

takže více znamená lépe? Ale když už tak, SH má 25 tisíc recenzí, což je o 7 tisíc více  a i tak má méně negativních recenzí a to běží na šileném UE5. 

Otázka je na místě, proč hra neustále jde v hodnocení dolů. Startovala na 93% a teď je na 90%, zítra bude na 89%.

Ale promiň, že po jedničce přemyšlím, jestli to nebude to samé jen hezčí a větší  přitom stejně nekonzistestní a v herním designu rozbité.

Normální odpovědi se neočkám, to je mi tady jasné.

• protoze zivacky jako silent hill nikdo nehraje, tak je taky nikdo nehodnoti

kcd2 ma za necelej tejden pomalu stejne hodnoceni jako zivacka za pul roku

• Veskoslav

A ty seš co? A to, že nějaká hra má 10% negativních recenzí je něco, co by jako nemělo být? Můžeš si položit stejně debilní otázku u SH2, proč nejnovější recenze mají jenom 91% a předtím měli 95%... Meleš kraviny...

• delO

co to je zase za fanboyský výblitek? Ta hra už teď má více negativních hodnocení než třeba SH2, tak se ptám, proč to tak je? 

Jinak jedna z nejlépe hodnocených her? Myslíš těch 88%? Tak na to se jenom loní dostalo tak 20 her, tak se zase uklidníme jo. 

Neexistuje v herním světě někdo krom hatera a fanboye v této době? 

• Veskoslav

Viz diskuze nahoře, kde už fňukají, že si nemůžou nastavit obtížnost...

• Veskoslav

Není tolik práce?:-D A bereš na to něco?:) Nebo jsi programování viděl na obrázku?

• Veskoslav

A 15000 kladných. Co jsi tím chtěl říct? Pořád to má 90%. Jedna z nejlépe hodnocených her, jak hráči, tak recenzenty. Zbytek už jsou fakt jenom bláboly. Nebo si psal to samé u Zaklínače 3, když byly lokace od sebe? A vyhýbal soubojům? To, se pak člověk nediví, když sis z toho udělal walking simulátor...

A k tomu si připočíst, že hru teď hraje 253 000 hráčů naráz. Což v současnosti znamená 49. příčku v historii všech her.

• Asi už se lidi dostali do fáze, kdy se musí grindovat nebo je quest pošle na tři místa v různých rozích mapy. Bylo to v jedničce a asi se nepoučili. Jedničku jsem musel relativně brzy po začátku přerušit a vrátil jsem se k ní po pár měsících, když jsem měl grindovací náladu.

• delO

Na Steamu se docela množí recenze na hratelnost, bugy, že je to walking simulator apod, je tam už přes 2000 negativních recenzí za tu chvilku, když odhlédnete od hypu, který má hra obrovský, jak je na to hra v rámci hratelnosti, questů, mrhání hráčovým časem. Jednička mě docela bavila, ale celou dobu jsem se vyhýbal soubojům a občas opravdu mrhala hráčovým časem. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit