Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sorry, reagoval som na povodny post :)
  • Proto jsem potom taky napsal "nebo nějaká podobná se stejným výsledkem" :)
  • Spades
    Problém je v tom, že xichty jsou opravdu snímané, ale pohyby musí být naanimované, protože u LA Noire se xichty a pohyby točili zvlášť, takže správně by měli být špatné xichty být napasované na spráné pohyby postav.
  • to hovoris len preto ze tej technologii (a alternativam k nej) vobec nerozumies...
    inak by si vedel ze tato 'technologia' je pre herny priemysel maximalne neprakticka, nevariabilna a pre 90% hernych znaciek aj nepouzitelna ... su aj lepsie alternativy....no offence :)
  • tejto technologii som nikdy neprisiel na chut. proste obycajny raw 3D sken capnuty priamo do hry, ziadna moznost retargetu animacii na nejaky iny game model tam neexistuje. to by bolo vsetko v poradku, akurat tu 'realnost' uplne zabija fakt ze skin shadery v la noire vyzeraju jak shadery na kartonovu krabicu, uplne plocho a mrtvo.
  • skoda toho propastneho rozdilu mezi hlavou a zbytkem tela
  • Magister_Peditum
    Přehrávali, protože hra je do značné míry postavená na odhadu lidí na základě toho, jak se ksichtí. Aby pak i obyčejný smrtelník dokázal rozeznat, jestli je podezřelí flegmouš, nebo není nervní.
  • Cypri
    No tak to je geniální sakra :D Dokonce i snímanej jazyk, až jsme čuměl co to umí. Bylo by fajné mít hry, které by měli tuhle technologii, už běžně.
  • Se mi nějak vybavil poslední Press Start *16* *16*
  • Bohužel je to asi příliš nákladné. Ale věřím, že za pár let bude tato technologie nebo nějaká podobná se stejným výsledkem už samozřejmostí.
  • ty ksichty u kychancu :)
    hra byla dobra- herci obcas teda az moc prehravali, ale technologie snimani miniky byla paradni. postupne to bohuzel bylo vic a vic stereotypni a dohral sem to uz jen z hecu
  • Danny28
    Doufám že někdo začne brzy pracovat na hře s touhle technologií.Tohle je budoucnost *4*
  • Ten jazyk jsem taky čuměl teda...
  • Erendiel
    souhlas... tady to dokazuje, jak mocný nástroj to je.
  • Tahle technologie by měla být povinnou součástí každé hry! :)
  • Mato1987
    haluz že aj jazyk to snímalo :D úplne parádne video :)
  • KIMCID
    dost dobrý
  • Parádní video :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit