Přejít na výpis diskuzí
Nepříčetný trailer na šílenou akci Far Cry 3
5.6.2012 | Aleš Smutný
63 příspěvků
-
Chci ten luk už od začátku a chci ho mít až do konce *7*
-
-
Tak to si budes muset koupit Crysis 3 *3* *2*
-
-
Od té doby, co jsem hrál GTA IV a viděl Max Payne 3 mi fyzika mrtvol a animace v ostatních hrách přestali vyhovovat. Bije mě to do očí, když vidím hru s pěknou grafikou, která si neohlídá tuhle stránku. Raději horší, nebo abstraktní grafiku, ale dokonalé animace s dokonalou fyzikou.
-
-
Mam to uplne stejne!
-
-
Dobře řečeno. Hra je fakt zajímavá tím, jak se snaží se odlišit od ostatních válečných FPS.
-
-
A to je zřejmě díky ubisoftu, který si u mě ještě jako jedna z mála posledních studií drží takové ty hráčské přání a né se držet masívek kterých je na trhu tuny.
-
-
Jen jestli těch barviček není skoro až moc. Je to celý nějak přesvícený, vždyť ty stíny jsou skoro až fialový... Nevim no. Chci FOV 90°, alespoň špetku svobody a slušnou, nepodvádějící inteligenci. Pak si dám říct.
-
Je tam rogalo, tak je všechno v pořádku *3*
-
Já to snad budu muset hrát už jenom kvůli tomu záporákovi..... :)
-
Tak doufám teda, že konec toho traileru nezaspoiloval
že hrdina bude schizofrenní :) -
-
Doporučuji pustit hratelnou ukazku ;)
Schizofrenie to neni -
Tak se mi to nezdalo, take mam podezreni na nejaky sokujici zvrat, objednano.
-
Právě díky tomu konci traileru čekám ve FC3 nějaký šokující příběhový zvrat.
-
-
myslím, že všichni co čuměli na tu konferenci byli zaraženi, že tam bude i nahota a erotika, já říkám proč ne, dřív mi takové věci vadili, ale po seriálech jako Spartakus nebo True blood jsem si na to zvykl, takže když to bude dobře udělané i ve hrách bude to fajn, jsem radši pro dospělou tvorbu
-
-
Zaklínač měl též krásnou erotiku a do příběhu fakt pěkně zapadala. Taky se mi tohle zakomponování do her líbí :)
-
-
Ja bych snad jen dodal ze mrtvoly plavou ale treba jsem jen nevidel jak mu plni brisko a kapsy kamenama nebo tak neco.
-
Po posledni "rambo" gameplay na lodi, jsem FC3 zcela odsoudil (možná jsem nebyl sám) a řekl si, že tohle si moje peníze nezaslouží, ale včerejší gameplay byl úplně jiné kafe. Nakonec to vypadá, že se z toho vyklube povedená hra, jsem na to hodně zvědavý a můj zájem o FC3 stejně jako u Aleše se podstatně zvedl.
-
-
No jo, jak do videa prdli nejaku misiu v dome tak ludia z toho hned robili naskriptovany CoD koridor. Chce to proste vyskusat. Osobne im hrozne chcem verit ze sa poucili z Far Cry 2, tak som zvedavy.
-