Přejít na výpis diskuzí
Nepříčetný trailer na šílenou akci Far Cry 3
5.6.2012 | Aleš Smutný
63 příspěvků
-
kazdej nema 14" monitor jako ty
-
co tak zatim ukazaly trailery, tak to nemusi bejt nabusenej typek s pulkou lebky obnazenou. Prave tyhle maly silenci sou o dost horsi... :)
-
Já to snad budu muset hrát už jenom kvůli tomu záporákovi..... :)
-
Nemyslím, že to bude až takovejhle mindfuck. To by neproflákli už v traileru tím přeblikáváním...
-
Doporučuji pustit hratelnou ukazku ;)
Schizofrenie to neni -
Človek prostě napíše, že se mu dobře hraje na PS3 a hned je debil?
Jo, možná to není přímo k tématu Far Cry 3, ale stejně kroutím hlavou, kam jsme se to dostali. -
přijde mi, jako by se autoři snažili navodit atmosféru z "apocalypse now" což se ale vymyká z rukou a místo hororu tu máme střeštěnou komedii.
Pokud nebude volný svět jako ve FC1 a přinejmenším stejně kvalitní AI, tak nemaj šanci. A ani té hře moc nevěřím. -
Ted De*il co psal ty sračk* má stejný obrázek jako já. Doufám že ho lidi se mnou nebudou spojovat *1* . To by si moc nepřál. *1*
-
Jednoduše řečeno - Bude to pecka...
-
Mam to uplne stejne!
-
Od té doby, co jsem hrál GTA IV a viděl Max Payne 3 mi fyzika mrtvol a animace v ostatních hrách přestali vyhovovat. Bije mě to do očí, když vidím hru s pěknou grafikou, která si neohlídá tuhle stránku. Raději horší, nebo abstraktní grafiku, ale dokonalé animace s dokonalou fyzikou.
-
Nevíš si představit. Takovej člověk, kterýmu v hlavě shořely všechny světy a začly se různě spojovat bez možnosti dál rozeznat dobro od zla, sebe od jiných..příjde mi to děsivější a zajímavější
-
Tak to si budes muset koupit Crysis 3 *3* *2*
-
Jen jestli těch barviček není skoro až moc. Je to celý nějak přesvícený, vždyť ty stíny jsou skoro až fialový... Nevim no. Chci FOV 90°, alespoň špetku svobody a slušnou, nepodvádějící inteligenci. Pak si dám říct.
-
Zase ten trapnej pankáč, kterej je tvrdej asi jako důchodce na smrtelný posteli. *7*
-
Vynikající, díky.
-
who cares? vůbec to není k tématu.. Dneska jsem žral čočku a za chvíli jdu kakat a nikdo mě nezastaví.
-
ted jsi mi pripomnel http://www.youtube.com/watch?v=91DSNL1BEeY
-
a co povies na nase nove exkluzivity, videl si ich ? Ja som si ju kupil kvoli ps3 exkluzivitam, tie su vynikajuce !
-
Ja bych snad jen dodal ze mrtvoly plavou ale treba jsem jen nevidel jak mu plni brisko a kapsy kamenama nebo tak neco.