Přejít na výpis diskuzí
Nepříčetný trailer na šílenou akci Far Cry 3
5.6.2012 | Aleš Smutný
63 příspěvků
-
no mám určitý podzření, na inspiraci Fight Clubem, ale nechme se překvapit *4*
-
Mno.. a proc nam to rikas? Neni snad jedno na cem to budes hrat? Mne osobne na hry tohoto typu prijde lepsi PC. PS3 mam na jine zanry. Nicmene pokud nemas vykonne PC, proc ne. Hru si urcite uzijes i na PS3. Hraci vsech platforem spojte se a prestante resit koko*iny.
-
stejne na konci urcite zjistis, ze ten psycho typek jsi byl celou tu dobu ty :)
-
Ano hned vedle teploušů, nácků a technařů..
-
Nevim, PC kolego, prostě zní jako smyslů zbavený.
-
Pr0 Lldi jako TY je pŘiprav3na sp3cÍální S3KC3 v PEKLE!
-
Urcite budu tuhle hru z povzdali sledovat. Moc mi ale nesedi hlavni zaporak, na kterem je postaven cely marketing. Nepusobi vubec hruzostrasne v porovnani treba s Jokerem z komiksarny Arkham City. Zkratka to je moc velkej "frikulin", abych mu to jeho silenost veril...
-
Chlapec asi neví, že existuje něco jako HDMI kabel.
-
Co to blekotá za nesmysly?
-
Tak tahle hra mi nebude chybět v mé sbírce PS3 her. Ano je to tak vlastním PS3 a mohu klidně si dovolit říct, že se mi na té mašině hraje líp než na PC. PC jsem už opustil protože: Dnešní hry potřebují už vysoce vykonný stroj do kterého se mi nechce investovat 15 000 a ještě aby na to kupoval originálky kterým se dneska nedá věřit. Vlastním na PC 15 her a s každou hrou byl vždycky nějaký problém. U PS3 verze si to nemohu dovolit říct. PS3 má v tom obrovskou výhodu oproti PC že máte jistotu že vám vždycky pojede origoš na 1000 %. Já si rozhodně předobjednávám Insane edici a nikdo mě nezastaví *3* .
-
Je tam rogalo, tak je všechno v pořádku *3*
-
ví bůh :)
-
Zaklínač měl též krásnou erotiku a do příběhu fakt pěkně zapadala. Taky se mi tohle zakomponování do her líbí :)
-
Noťas jde také píchnout na velkou TV či monitor *12*
-
A to je zřejmě díky ubisoftu, který si u mě ještě jako jedna z mála posledních studií drží takové ty hráčské přání a né se držet masívek kterých je na trhu tuny.
-
Chci ten luk už od začátku a chci ho mít až do konce *7*
-
Dit po tom Tygrovi nestřílel :-)
-
Ne, DOBře Se T1 T4m nehraje. To JE JEN lluze. Jsi V Moc1 konzolí! Osvoboď se a pŘidej se k PC! PC Vládnou ČR!
-
myslím, že všichni co čuměli na tu konferenci byli zaraženi, že tam bude i nahota a erotika, já říkám proč ne, dřív mi takové věci vadili, ale po seriálech jako Spartakus nebo True blood jsem si na to zvykl, takže když to bude dobře udělané i ve hrách bude to fajn, jsem radši pro dospělou tvorbu
-
To bylo hole konstatovani nikoli tema k diskuzi. *3*