Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Phillios191
    Na'Vi a bouchačky ? Juchůů :D
  • kvůli příběhu to nikdo nehrál
  • No telku mám 127cm uhlopříčku, obraz má nádherný a notes mám přes 16 pálců , ale na 100% ji nerozjedu na pc ... Před časem jsem hrál jen na PC právě kvůli klávesnici a myši , ale posledni dobou kupuji hry jen na PSko a zvykl jsem si už na ovladač a hraje se mi dobře i tam... a na tak velkém obrazu bude zážitek veliký *4*
  • Hairy_Ass
    Ten vtip o pohodičce je už docela ohraný. *1*
  • Tak spousta lidi ma metrovou obrazovku ale uz nemaji potrebu si k ni koupit toustovac. Takze hraji na tom co maji k dispozici.
  • a co PETA řekne na granát ? :)
  • No tak, pribeh byl tezky "cecko".
  • Tak se mi to nezdalo, take mam podezreni na nejaky sokujici zvrat, objednano.
  • Hele sorry za OT, nechtěl jsem tu flame, jen mě udivilo, že by někdo dal přednost malému displayi notase před velkou televizí jen kvůli nějakému rozlišení nebo texturám... asi tuhle dobu fakt nechápu :)
  • no a ? taky mám noťas ale nehrál bych na tom, když mám kousek vedle obrazovku přes metr :)
  • A i ten notas nabidne lepsi rozliseni. *3*
  • Jojo, tu jsem používal na mistráku Quake před xx lety kde jsem dělal headshoty až do prvního místa, teď mi bohatě stačí na pohodičku gamepad :)
  • ALE NA PC MÁŠ klávesnici a Myš!!11lll
  • smejki
    asi zatlačila PETA
  • No jo, jak do videa prdli nejaku misiu v dome tak ludia z toho hned robili naskriptovany CoD koridor. Chce to proste vyskusat. Osobne im hrozne chcem verit ze sa poucili z Far Cry 2, tak som zvedavy.
  • Chceš říct, že i kdybys to na tomo noťasu rozjel, tak to budeš hrát radši na 15.6 než na velké tv jo? :)
  • Tahle hra má u mě jednoznačně své místo na poličce pro PS3 verzi , bohužel PC verzi na svém notesu nerozjedu.. Já se na hru těším ! *4*
  • A z toho tygra po dávce z kulometu teda ta krev nevystříkne jo? :)
  • Izmæl
    Právě díky tomu konci traileru čekám ve FC3 nějaký šokující příběhový zvrat.
  • Erien
    Po posledni "rambo" gameplay na lodi, jsem FC3 zcela odsoudil (možná jsem nebyl sám) a řekl si, že tohle si moje peníze nezaslouží, ale včerejší gameplay byl úplně jiné kafe. Nakonec to vypadá, že se z toho vyklube povedená hra, jsem na to hodně zvědavý a můj zájem o FC3 stejně jako u Aleše se podstatně zvedl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit