Přejít na výpis diskuzí
Nesmrtelná Age of Empires II - proč patří i 16 let po vydání mezi nejpopulárnější strategie
31.12.2015 | Václav Pecháček
74 příspěvků
-
No je to možný, že to bylo AoE III, už je to hodně dlouho, co jsem to hrál.
-
No nevim, mam tuhle hru uz od jejiho vydani, medium porad lezi nekde ve skrini. Pamatuju se, ze v dobe vydani byla zbugovana a nesla dohrat. Pro me asi jako nejlepsi stare RTS zustanou Duna 2 a Warcraft 1, ktery jsme hrali proti sobe pres seriovy port.
-
hm to me nenapadlo, dam si to jako upozorneni na sms
-
To co popisuješ je spíš Stronghold nebo třeba Medieval lords... toto o stavění realistického středověkého hradu není ani omylem. Podívej se na záznamy z online bitev. Žádný "hezký" hrad nebo středověkou vesnici tam neuvidíš.
-
no sry ale u mna je nejlepsi rts red alert 2 a tiberian sun
-
AoE II a vlaky?? Snad AoE III
RoN je poměrně hodně dobře nastavitelné co se volné hry (skirmish) týče. Není problém omezit hru jen na určité epochy. Většinou končím buďto III nebo V. Moderní moc ne, ale je to někdy příjemná změna nechat to až do WWII nebo po současnost.
Jinak myšlenka skřížit AoE a Civilizaci byla super, škoda jen toho Fantasy pokračování, kterým serii zabili. -
Podle čeho tak soudíš? Podle toho, že se tam mluví o konkrétní hře? OK. Zakažme tyhle články a dostávejme obsahově něco na styl: "Vyšla nová strategie; je dobrá".
-
proč myslíš?
-
To já zase s sebou dodnes trhnu pokaždé, když slyším upozornění z AoEII, že na mě někdo útočí. Měl bych si to dát jako budík na mobil.
-
Podle mě to také není špatná hra, ale prostě někoho napadlo přidat do už tak fiktivního příběhu takový fantasy patos a nebylo to už ono. Ztratilo to hodně autenticity.
-
"Incoming transmission" od GDI hlasu Eve mám na svém smártfounu jako vyzváněcí melodii pro příchozí hovor.
-
Ejdže.. vážně takhle v prvním pádu?
-
Obcas mam pocit ze jsou dneska vsechny hry uz pokazeny vyvojari. Nebo mi to aspon tvrdi cesky internet.
-
AOEIII s datadiskami na jedno prejdenie kampane nie je zlé :D ale inak súhlasím s názorom článku...
HD mohlo byť dobré na oživenie komunity a vlastne aj na grafické vylepšenie ale keď tam chýba taká základná vec ako nastavenie rozlíšenia tak to ma trochu nasralo... no a v dobe vydania (nevim ako teraz) za to chceli 12 či 13 eur? :D bitch, please... -
Nahodou clanek je super, prestoze to nehraju. Ty remcale.
-
To je zase nějaký reklamní článek?
-
Na piplani hradu je lepsi Stronghold, tohle fakt ne.
-
Pro mě sice TS není nejlepší RTS, ale rozhodně je to RTS s nejhustší atmosférou. A RA2 zase nejsvižnější a nejakčnější RTS.
-
To hrají zejména korejci co do tohu čumí z 10 centrimetrů...
-
Seven kingdoms *14*