Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co je SF?
  • Přičichnout endgame? Celkem mě překvapuje, jak se dneska "endgame" bere jako něco lepšího než to co bylo předtím. Nicméně "endgame" v EVE, ať už to je cokoliv, se může rázem stát něčím velmi blízkým začátku :D
  • Hru jsem hrál a říkám ti vývojáři používají speciální filtry které bežný hráč zapnout nemůže, proto ta grafika taková ve hře není. A to že to je přímo ze hry samozřejmě vím :-)
  • Jo, je překopaný, ten minulý byl dost snadno zneužitelný (zabiju sám sebe altem).

EVE Uni je pro lidi, kteří nemají rádi tvrdé objevování xD
  • No zrovna bounty systém už je ve hře dost dlouho, minimálně rok takže ho asi nějak vylepšili... Hra je to velmi unikátní a rozhodně není pro každého, ale pokud vás láká zkuste si ji, je docela možné že skončíte tak jako já: "Je to nejlepší/dobrá/unikátní hra, ale aktivně ji nehraju". Pokud vás hra zaujme a rozhodnete se pro ni zvažte členství v korporaci EVE University, která pomáhá hráčům zlepošovat jak skill tak equip a ukáže vám pár variant jak tu hru vlastně hrát.
  • vypada protoze i tyhle trailery jsou nataceny ve hre. staci si prizoomovat a zapnout antialiasing :-)
  • i mesic stary char dokaze sundat 6 leteho veterana. je to o specializaci. eve neni o moc narocnejsi na cas nez ostatni mmo. vzhledem k tomu ze je eve sandbox tak je endgame pro kazdeho jiny........ pro nekoho to jsou supercapital lode, pro jineho zase velka korporace, uspechy na marketu, stavba vlastnich lodi, byt dobry pvper atd. ta hra je takova jakou si ji udelate a to cini vetsine lidi problem protoze nejsou schopni sami neco vymyslet a potrebuji presne postaveny koridor od levelu 1 do levelu X
  • Už několikrát jsem chtěl EVE zkusit, ale vždy nějak příjdu k tomu, že začínat tak pozdě už nemá smysl. Navíc EVE se zdá být neskutečně časově náročné oproti ostatním MMO..
    Jak dlouho trvá, než má člověk šanci aspoň trochu přičichnout k end game? Rok?
  • gameplay grafika takhle nevypadá ani náhodou..... což je škoda.
  • eve nikdy nedostane druhy dil. vylepsuje se ten puvodni skrze expanze. a to jak featury tak engine. dalsi dil by eve zabil
  • Nesouhlasim. Zrovna Eve je snad jedine mmorpg na trhu ktere,ac je starsi nez WoW,neustale drzi krok s dobou. A to jak obsahove,tak graficky(vypada temer jako next gen hra,ac je 10 let stara). Vazne nevim co by jsi chtel
  • To by spousta lidí ztratila vliv a následně by dotyční odešli. Není jich málo. Nehledě na sběratelské předměty, komplexnost, kterou by žádná nová hra nedokázala udělat. Oh, a samozřejmě je tu provázanost s DUST 514.

Co by sis jako představoval v "EVE 2"?
  • je to ale SF
  • Zayl
    EvE potřebuje wipe. Respektive EvE potřebuje EvE 2 a ne expanzi. Hned bych se k tomu vrátil, vyjít nový díl.
  • Akurat som to kupil na steame za 5e, a hadam cez vianocne sviatky tomu dam sancu, fantasy mmo ma uz vobec nebavia. uvidime

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit