Přejít na výpis diskuzí
Netflix chystá seriál o Zaklínači, jeho kvalitu pohlídá Sapkowski
18.5.2017 | Adam Homola
105 příspěvků
-
-zničili arrowa
Ten nemohl být zničen, jelikož tam nebylo co ničit, byla to zničenost od prvního dílu.
Ad hoc apolitický. Nejde nic takového vytvořit. Dělníci a jiná spodina na vytvoření něčeho nemají neurony. -
Sapkowski ví úplný kulový o natáčení seriálů, takže sotva pohlídá kvalitu. Maximálně tak dohlédne na to, zda to bude příběhově přesné.
Jinak velmi oceňuju, ale dokud to nebude venku, neuvěřím. Zatím nemají vůbec nic.
Zaklínač získal k dobrým knihám výbornou hru a já velmi doufám, že seriál bude aspoň dobrý.
Mimochodem, ten starý polský seriál není podle mě zase tak hrozný. Je příběhově nepřesný, ale vzhledem k financím z toho dostali maximum. Minimálně si ten seriál nezaslouží posměch, jak to několikrát předvedla redakce... -
Počítej s ženskými zaklínači, spoustu nesmysly, prosťáčky v hlavních rolích, černobílý svět, kýčovitý sex a další blbosti. Záleží mi na tobě, nechci, abys byl zklamaný.
-
*7* slovíčkaříš
-
Social Justice warrior.
-
A co jako? Že někdo vymyslí dobré universum a umí napsat knihu snad znamená, že umí i produkovat hry a seriály? Znáš horor s Nicholsonem Osvícení? To natočil Kubrick. Podle knihy od S. Kinga. Ten film je legenda. A víš co? Kingovi se nelíbil a s Kubrickovou prací byl nespokojen do té míry, že natočil vlastní verzi. Že jsi o tom neslyšel? No aby ne. Kingova filmová verze byla mnohem horší, ačkoliv byla věrnější knižní předloze. A pes po ní teď neštěkne, zatímco Kubrickova verze navždy vešla do dějin hororu.
-
v těch úvodních knihách? tak je tam rozhovor dohoda s mámou a babičkou Ciry a pak ta procházka do Brokilonu. Yennefer tam je s džinem možná ještě někde (+teda svatba). Ale jako rodinu v povídkách teda netvoří
-
Co znamená SJW?
-
vystupují tam dost často
-
Mám trochu obavy z toho, ako dopadne spolupráca medzi Sapkowskim a Netflixom. Starký sa už asi vidí ako druhý GRR Martin, ale pri jeho nie práve najšťastnejšej povahe by ma veľmi neprekvapilo, keby sa s Netflixom rozhádal kvôli rozdielnej vízii (v Amerike si obecne producenti neradi nechávajú kecať do roboty).
Škoda toho CD Projektu je skôr v tom, že takto môže dôjsť k roztriešteniu vizuálnej stránky celého toho mikrovesmíru. Aj Netflixu aj CD Projektu by isto pomohlo, ak by hry aj seriál vyzerali, že k sebe patria a tvoria jeden svet. Takto sa môže stať, že bude jedna verzia herná, jedna seriálová a ak sa Andy nebodaj s Netflixom poháda, tak ešte aj jedna knižná (poľský seriál zo začiatku milénia schválne prehliadam -- na ten si už aj tak (radšej) nikto nepamätá...) -
Ja taky stavim Camerona nad cloveka, ktery vymyslel vetrelce a Ridleyho, ktery natocil jednicku. Proc? Protoze s tim velice jednoduse udelal lepsi praci.
-
v povídkách právě moc nevystupují proto se ptám
-
najvacsi gol bol ked zacal vykrikovat ze on sa dobre predaval dlho pred hrami. z obskurnej stredo-vychodo europskej low fantasy sa na cezrok stal svetovy fenomen a jemu vadi ze vydavatel niekde v ulalambatare nahodou pouzil obrazok z hry na prebal knihy.
-
Idiocie zfanatizovaných fanoušků ožralýho, namachrovanýho hulváta už zašla tak daleko, že ho staví na piedestal coby druhýho Shakespeara.
Mám Zaklínače rád (s blahosklonným úsměvem vzpomínám na roky, kdy jsem ho za novodobou klasiku považoval i já), ale Sapkowski je arogantní pokryteckej trotl. -
očekávám vulgarismy propletenou mluvu prostých lidí, souboje s monstry, ( . ) ( . ), rasismus, nejhorší lidské vlastnosti, surovost a hlavně absenci nesmyslů.....jinak jim počůrám zahradu
-
vo vseobecnosti s tebou suhlasim, ale musis uznat ze v poslednej dobe mu zdatne kape na karbid (vidz. jeho ubolene prehlasenia a pritom si za to ze utrel nos moze sam). snad sa konecne ukludni ked mu z tohto projektu potecu prachy...
-
A proč by CPDR hlídal něco, s čím nemá nic společného, když se hry odehrávají až po knížkách?
-
Idiocie zfanatizovanych fanousku cdpr zasla uz tak daleko ze je stavi nad cloveka co zaklinace vymyslel a napsal.
-
To je v pohodě, Zeman už Becherovku nepije :)
-
Tou rodinou je stoprocentně myšlená Ciri a Yennefer, proto taky v tiskovce zmiňujou, že je "nekonvenční"... protože to je teda rozhodně pravda *1*