Přejít na výpis diskuzí
Neverwinter představuje náročnou zónu Whispering Caverns
6.5.2013 | Aleš Smutný
42 příspěvků
-
pre tych co frflu z crafting je prilis pomaly, preco nepouzivate gateway?? nemusite byt vobec v hre a craft sa obsluhuje aj cez webove rozhranie. keby som kraftil len ked som online v hre tak by to naozaj trvalo roky ale ked som v praci, nalogujem sa do gateway, zhrabnem rewardy a dam kraftit dalej. podla mna skvely pristup
-
Me prijde ze podle toho co tu placas si tu hru snad nehral. Porad jen rikas neco o nejakym placeni bez kteryho to podle tebe snad nejde ani nainstalovat.
Hru hraju asi 6 dnu a jeden s craftu mam na 10ce a 20 je maximum nemyslim si ze by se to ted spomalilo tak ze by me to trvalo jeste rok.
Kdyz opomenu fakt ze se ZENy daji koupit i za diamanty. Zkus rict alespon jeden priklad neceho konkretniho co zvyhodni cloveka co si koupi ZENy proti tomu co ZENy nikdy nepouzije. S tim ze jako vyhodu nepocitam ze ten se ZENama bude mit neco driv. -
Hru hraji kratce takze vubec nevim co vsechno tam jde nebo nejde. Nicmene souhlasim s tou obtiznosti ... ale co se placeni tyka tak rikas blbosti.
Za realne penize lze nakupovat pouze mena zvana ZEN. Za ZENy jde pak ve hre kupovat ruzne veci. Nicmene tuto menu ZEN lze koupit i pomoci Astral Diamonds ktere lze normalne ziskat plnenim daily questu. Takze ano pokud lze koupit neco za ZENy a clovek to chce hned okamzite, nezbyva nez zaplatit realnymi penezi. Ale pokud pro to chce neco udelat a nechce o hned tak je zde zpusob jak si koupit ZENy pomoci jine herni meny. Takze neni pravda, ze by clovek MUSEL platit realnymi penezy.
Obecne se da rict ze za ZENy se daji kupovat ve vetsine pripadu visualni blbustky a veci ktere cloveku nejakym zpusobem usetri cas. Ale rozhodne si nemyslim ze by tam bylo neco co by cloveka na max lvlu nejak zvyhodnilo proti hraci ktery ZENy nikdy nepouzije. Equip za ZENy alespon zatim zadny neni. A enchanty predpokladam ze jdou ziskat klasickou cestou upgradovani nizsich ranku enchantu na vysi na stejnou uroven jako ty o kterych rikas ze se daji jen koupit. -
Pokud ja vim, klice na ty truhlicky nakupujes za Zen menu ktera jde koupit za realne penize nebo za Diamanty ... kdo te nuti davat za to penize ??? Delej daily kvuli diamantum a pak si koupis zeny ... za ne si koupis klic nebo neco jineho ...... Meles blbosti ... penize k nicemu nepotrebujes absolutne k nicemu pokud nejsi zdechli makat na tom a nasetrit dost diamantu ...
-
ok vyzkouším ho, já jsem spíše pve hráč ( tedy pokud je to zajímavý), LOTRO jsem hrrál naposledy snad před 2 lety, tak se mrknu jak se změnilo :)
-
To presne se mi libi na Diablu 3 *14*
-
LOTRO je super pro pve hrace. Ale v pvp oproti jinym mmo tezce nestiha imho.
-
Na té hře mám nejradši tu fyziku mrtvých těl!
-
Pokud chceš dobré f2p mmorpg, tak mě napadá nejlepší mmorpg vůbec...LOTRO!
-
tak jsem to hral cca 30min a nemuzu si stezovat:) boje jsou takove akcnejsi, loot mi pripomina diablo:D ani nevim proc. a hratelnost je bezva. nato ze je to beta jsem to cekal daleko nedodelanejsi. utvareni charu zabralo nejakej ten cas coz je + a uvod do pribehu je paradni:) filmecek super a navazani an nej s pribehem taky. jinak hraju za control wizarda nevim jak hratelne je to treba u warijora. jako wizard uz na 4lvl kombinuju nekolik kouzel a zatim se kazde hodi. efekty jsou paradni treba kdyz zmrazuju nepritele pomalu smerem od noh se meni v rampouch:) proste pecka. dycha to na me nwn svetem takze za me doporucuji!.
-
Taky mam z hraní takoví pocit :( , neznáte někdo nějaké F2P MMO který je dost volný ? ( Myslim s vytváření charu a se světem, a né prosim WoW, L2 )
-
cau hraju jen kratky cas ale mam stoho pocit ze ten svet neni tak volnej.ze to je takova korydorovka.rikam si kcemu maunt. jinak celkem dobry.
-
nemáš úplně pravdu, dá se to zmáknout s nějakým jedním dvěma bágly navíc, ale sloty si otevřít musíš, stejně jako minimum slotů na postavy...opět zaplať....pak companioni, vyexpí se na patnáct, pak zaplať....a craft tě vyjde po přepočítání na víc než rok čistého času, abys ten jeden dodělal dokonce....a pokud budeš chtít třeba enchanty, tak abys měl ty nejlepší, kterých se dá dopracovat pouze přes nakupování těch klíčů a otevírání truhliček, kde je šance atd.atd.atd....vyjde tě to na nějakých 13000 Kč když budeš šťastlivec....takže.....není už náhodou v tuhle chvíli lepší platit měsíčně? :D to je jen tak otázka jakože :)
prostě jsou hry, které vydavatel nepose*e....a jsou hry, kde ano, a tohle je jedna z nich, nicméně stále v té lepší verzi (však vydavatel má na svém účtu už několik mrtvých onlinovek, které začaly, probíhaly, a skončily tak, jako to čeká neverwinter, pokud se to nezmění), enjoy ;) -
jo tak jsem zkusil ten email a lognul jsem se:) aspon ze tak kazdopadne jsem zkousel registrace na vice emailu a to taky neslo.. jeste predtim nez jsem dostal od vas radu :D maj to zajimave urobene mno snad se to nejak vyladi. kazdym padem diky za radu:)
-
No urcite model BTP a subscription mam radsi nez FTP, pokud hru hrajes naplno. U Neverwinteru musim rict, ze me to zatim nijak neomezuje, v endgame to bude mozna jiny, ale na lepsi gear musis makat nejakym zpusobem vzdy.
Navic ja tuhle hru planuji hrat jen do poctu a bude to spis o altech, nez o maxovani jednoho avatara. -
Uhm, ted uplne mimo Neverwinter. Samozrejme ze za hru klidne zaplatim, ale nejakou rozumnou castku, u mmo i mesicni poplatky. Ale chci tim padem celou hru. Spocitej si kolik musis nacpat do f2p aby bylo dostupny vsechno. *7*
Me prave zas prijde fer aby meli vsichni hraci stejny podminky kdyz uz neco nazyvam hra. Tim se taky f2p hry moc neridi. -
Ono je to tím, že se, narozdíl od NWN a BG, NWO řídí pravidly 4-té edice D&D, která je oproti předchozím strašně změněná a navíc se těmi pravidly spíš jen tak volně inspiruje. Jestli chceš hru, která je založená na tvorbě postavy a rozmanitosti různých buildů, tak zkus spíš Dungeon and Dragons Online. NWO je taková klasičtější MMO, s reáliemi D&D světa a volně inspirovaná jeho herními mechanismy.
-
No pokud u te hry vydrzis tak dlouho, tak mi prijde fer taky za tu hru neco zaplatit ne? Kdyby to nebyla FTP hra, tak za ni zaplatis aspon litr a aspon 200 mesicne. Nebo snad mas nejake pravo mit vsechno zadarmo a bez prace? Krom toho si zcela jiste, pokud investujes do hry dost casu, muzes ziskat endgame gear i bez placeni?
Tahle hra je zalozena na vydelavani na prodeji kosmetickych veci a slotu na nove postavy, nightmare klicu a ne na prodeji gearu. -
Kazda MMO je v bete, dokud pro ni neprestanou pridavat novy obsah:)
-
Sice nesouhlasím s jeho rychlokritikou, ale nechceš mi snad tvrdit, že ta hra je naprosto revoluční ve svém žánru a že jsou tam samé dobré a nové věci a ne jen ty, které jsme viděli už tisíckrát jinde?