Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nenech se rozladit, stále je to ve fázi ranné open bety a je tam přímo napsáno, že další typy příd budou následovat, rogue je jenom jeden (trickster rogue), ale warior tam má už dva stromy.
    Takže žádnou paniku.
  • uz to nehul prosim, skodi ti to. Ake scifi konkretne si tam videl?? ak sa ti zda ze Mind flyeri su alieni tak si nastuduj D&D Monster manual
  • Stačí, že za tu sr**ku musíš platit, aby jsi měl vůbec end-game gear. Tyhle "free" hry už mě začínají s**t. Kravským obloukem okolo týhle hovadiny!
  • Ten mozog evokuje okamzite Yog Sarona a nie badas_s krenka (ze by autor nehral wow? :-) ). mozno bude fajn ako boss, ale myslim ze vacsia zabava bude z Beholder Tyrantom.
    Co sa tyka hry, tie platby za respec su vsetko len nie "mikrotransakcia" - je to solidna palka ak by som si to mal kupovat. Dufam ze pojde cena za ZEN dole, nakolko za den (cca 4-5h hrania) naskrabem tak do 5000 krystalov max.. asi som sa tam este nezorientoval. Chodim len daily foundry a daily dungeon ked je aktivny Delves. Zda sa to len mne alebo v tom prvom dungu padaju len veci pre roguny?? uz som tam bol 4x a stale ten isty loot..
  • Neni to spatne, ale spis me tam mrzi to omezeni charakteru. Proste Control Wizard, Devoted Cleric nebo Guardian Fighter. Vicemene clovek nema tu volnost jako v NWN nebo BG. Kde si clovek tu postavu utvarel dle sveho obrazu:) Vytvoreno proste jako ostatni MMO. Coz je pro me zklamanim, na druhou stranu jak by to asi jinak meli udelat, pokud to staveli rychle na kolenou a vyuzili k tomu prvky z jejich ostatnich her jako je Star Trek Online :)
  • Souhlas, mel jsem jeden starsi ucet a pak jeden novy. Ten novy nesel ale po zadani emailu misto username to funguje.
    Perfect World totiz funguje na dvou uzivatelskych jmenech, na to s kterym se clovek loguje a na to, ktere je videt ingame. Coz znamena, ze do ingame vam asi nedaji emailovou adresu kdyz pri registraci noveho uctu vam davaji k dispozici pouze email a username:)
  • původně jsem vůbec nechtěl odpovídat, protože si to ani odpověď nezaslouží....nicméně postačí pouze po vzoru Kocoura...."Co to sakra meleš ty ořechu jeden?", neboť jsi tu hru nejspíš viděl jen na jednom videu a hodně z dálky ;)
  • Hra je to prímová, pro některé classy zpočátku těžká, později snadná, pro některé naopak...celkově hra nabírá na obtížnosti mezi levely 30-40 a finish v podobě nejobtížnější lokace výše uvedené je opravdu tuhý. Problém je v tom, že zde už si to člověk jakože jedinec jen tak nedá....zvládne to, s použitím mnoha potek a kýblem nervů....nebo si bude muset najít grupu či tam být s gildou nebo přáteli.
    Stejně je to u tvoření group do (obecně) instancí - jde o dungeony nebo skirmishe...skirmish je taková bitka na mapce s nepřáteli (na všechno jsou deňáky na krystaly), dungeony jsou...dungeony s bossy atd. Problém je ale někdy v tom, že party nejsou poskládané vždy tank, dmg, heal....někdy je to bez tanka, někdy bez healu....a jelikož jsou lidi obecně blbci, tak umírají a dělají blbosti, někdy samozřejmě i s full partou, ale pug je pug co si budeme povídat....obtížnosti jak skirmishů, tak i dungeonů nabírají opět na intenzitě a prostě se to nedává a dávat nebude, pokud tam nejse ve své vlastní partě, ale někdy se zadaří ;)
    Horší je to s endgame, ne, že by tam nic nebylo, ale když chcete mít nejlepší věci, jakože někteří to tak chtějí....musíte platit, a ne málo, hodně, hodně moc peněz ze svého (tak namátkou enchanty) - většina toho je pořešena stylem zaplať, otevři bedýnku a když budeš mít štěstí, něco ti padne....nebo taky ne :)
    hra má ještě dost před sebou a může být dobrá a pro všechny....nebo nakonec pouze pro elitáře, kteří se nebojí do hry investovat v řádech desetitisíců...ale hratelná je v pohodě i pro obyčejné neplatiče a je zábavná.
    Doufejme, že nebude pohřbena stejně jako jejich předchozí hry (nemluvím o vývojářích, nýbrž o vydavatelích), tam totiž po počátečním hypu skončili jen lidé, kteří jsou ochotni platit platit platit, ostatní odešli....uvidíme
  • To zase bude nejlepsi mmo jako tvrdi u kazde online hry :)))
  • Vezmete vsechny dostupne MMO co jsou na trhu, pridejte k nim prvky scifi, poradne to zamichejte a dostanete gulas zvany Neverwinter, nic vic od teho hry necekejte, od vsech her trochu, bez spetky vlastni napaditosti. Ale co hlavne ze jeto zdarma ne :)
  • Beholder vypadá krutě, mozkožrouti taky ... v baldurs gate to byli nejotravnější nepřatelé, tak uvidím jaká to bude výzva tady :-)
  • Taky mě strašně překvapily nějaké věci v téhle hře. :) A moc pozitivně, opravdu mě baví.
  • Taky se mi neslo lognout. Vygooglil jsem, ze kdyz to nejde tak misto username do loginu musi clovek napsat svuj email a uz to jde...
  • Dohrano na hardcore ted cekam na nejakou novou obtiznost ! *13*
  • Parádní hra! Parádně řešenej F2P, doporučuj, jedno z těch lepších MMO, překvapila. Jen cena respecnutí talentů je..uh..velká.
  • zalozil sem si ucet lognout se nejde..kdyz zadam ze chci poslat username email neprijde.. pri zmene hesla to nic nenapise.. nice support.. nemam dva dny abych se jenom logoval..zlate EVE :D..
  • je to cool prekvapilo :P
  • NeverWinter je paradna hra, uz len tie questy co tam vkladaju hraci su super. Jedine co tam moze mrzet je ze tam je milion platidiel a nekedy netusim co je co. Zo zaciatku je to frustrujuce. Ale PvP, skirmishe, dungeony su super. I svet je krasny a plny
  • sleepless
    Hraje Drda, recenze nebude, protože je to v betě, ale dojmy budou brzy.
  • Jéé hele Yogg Saron si odskočil z Ulduaru

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit