Přejít na výpis diskuzí
Next Car Game od tvůrců FlatOut představuje destrukční model
16.9.2013 | Petr Poláček
51 příspěvků
-
doporučuji vyzkoušet Rigs of Rods
http://www.youtube.com/watch?v=yQZLvl0f7DE -
-
preco nie BeamNG http://www.youtube.com/watch?v=BPrzeJz6K5E
-
Až moc... želatýnový...
-
-
Super. Tohle si zaslouží článek a pochvalu, že se snaží o pokrok. Ne pouze recyklovat co již je.
Sice je tam co dodělávat ale již v této fázi to vypadá skvěle. -
-
Je tam co dodělávat? Třeba řidiče který stejně jako v jedničce půjde "katapultovat" z kabiny za doprovodu jeho řevu "AAAAAAAAAA", tohle třeba?
-
Už teď si to samé, jen mnohokrát realističtější a kvalitnější můžeš stáhnout http://mujsoubor.cz/simulatory/beamng
-
-
Realistictejsi ano ale myslim ze o nejakej velkej realismus bugbearu fakt nejde. Dalsi vec je ze Bugbear se snazi udelat hru kdezto BeamNG zatim vypada spis jen jako technologicke demo.
-
-
Není pravda, už je i hra, i když v alfaverzi. za cca 250 Kč, za který dostaneš i finální hru. http://sites.fastspring.com/beamng/product/alpha
-
-
Ja si ji koupil a dokonce jsem jim prihodil neco navic aby to kuci dotahli. Jezdeni je docela zabava a to i presto ze auta opravdu pusobi gumove coz naoken neni az takova katastrofa protoze i ve skutecnosti se auta krouti a vlni i kdyz rozhodne ne tak moc.
Bohuzel s tou hrou je to ale zatim trochu slabsi. Chvilku (par dni) jsem se prohanel po ostrovech i zavodni draze ale vzhledem k tomu ze jizdni model i pres dusovani tvurcu ze je 100% realisticky tak to zase takova parada neni a to hlavne co se styku pneumatika a zeme tyce coz je bohuzel hlavne ve vyssich rychlostech asi to nejdulezitejsi.
Mimochodem kdyz ctu jakym zpusobem a slovnikem si tvurci svou fyziku haji i pred zcela konstruktivni kritikou tak mi je trochu smutno ze jsem jim prihodil neco navic.
To vsechno ale nic nemeni na tom ze hra je v alfaverzi ale zatim tam vlastne na hrani nic moc neni krome samotne fyziky (jezdeni/bourani). Proto rikam ze to na me porad pusobi spis jako technologicky demo.
Od novy hry od bugbearu proste cekam cirou flatoutovskou zabavu ktera je proste uplne jinde nez to ceho se snazi dosahnout Beam NG. -
-
Souhlasim. Jdou spravnym smerem a to kam to dotahly ted je proste neco z ceho mi pada celist. Ja se snazil spis naznacit ze srovnani s hrou od Bugbear neni uplne nejstastnejsi protoze Beam NG je proste jinde.
-
Nemaju prilis detailny teren ani model kolies nie je dokonaly Ale zavesenie a modely aut sa snazia byt fyzicky co najrealistickejsie a si myslim, ze idu spravnym smerom, inak ako softbody fyzikou by to tak dobre spravit asi neslo. Snad to vychytaju casom...
-
-
-
BeamNG má být časem taky hra, ale popravdě mě ta jejich destrukční fyzika příliš nenadchla, auta tam působí tak nějak gumově a jen tak jezdit a bourat mě bavilo tak první dvě minuty
-
-
-
-
vypada to pekne , ale jeste maj na cem dost pracovat hlavne ty kola obvzlast pneumatiky by po projeti drticem a podobne meli vypadat trochu jinak nez jako zcela netknute *3*
-
-
lidi, pořád zapomínáte, že je to i hra. tedy se s destrukčním modelem snaží dosáhnout kompromis. ono pořád někdo chce ten realismus, ale nějak zapomínáte na to, že to s hrami moc dohromady nejde. u hry se má člověk bavit a hra musí mít hratelnost. takže pneumatiky holt něco vydrží a člověk pojezdí i něco málo s tím šrotem...
-
-
tak alespoň někdy by to tu gumu píchnout mohlo, hra nehra. Jízda po kotoučích byla už v nejedné hře a jaká je s tim občas švanda. *4*
-
-
Nejen pneumatiky..celý je to dost zmatený...některé deformace budiž..ale některé jsou úplně vtipné a nepřirozené..
-
-
Tohle bude prostě nářez! Ten název bych tak schválně nechal :-D.
-
-
Už jen jako výsměch nxtgen konzolím..
-
-
No paráda! Flatout 2 (kor Ultimate Carnage) je i ted vyborna hra...
-
Jméno Next Car Game je stále ještě pracovní název, tvůrci přemýšlí o opravdovém názvu.
-
BeamNG ?
-
-
Na BeamNG to nevypadá, tady je deformace poněkud sekaná... Ale zase to určitě nebude tak náročný na HW jako BeamNG.
-