Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    No paráda! Flatout 2 (kor Ultimate Carnage) je i ted vyborna hra...
  • Kein
    Hra, sice né moc podobná tomuto, ale také s pokročilou fyzikou je Spin Tires. Sice se nejedná o fyziku poškození, ale o fyziku deformace terénu, ale je taky docela našláplá.
    http://www.oovee.co.uk/games/upcoming-games/spin-tires/
    • něco jak když v topicu o nascar začně někdo mluvit o rally, asi taková je podobnost spin tires a flatoutu
      • smejki
        že by spojným bodem byla pokročilá fyzika? Byť každá jiné povahy?
    • jan.pospisil.35
      kde to seženu?
      • Kein
        Hra vyjde za rok. Jinak je k dispozici DEV DEMO nebo normální DEMO. DEV demo má tu výhodu, že jde do něj stahovat modifikace (nové auta apod.) A stáhnout jde na ofiko stránkách co jsem zde postoval.

Hra jde také podpořit na Kickstarteru (odkaz opět na ofiko stránkách). Pokud se vybere 80 000 liber bude i pohled z kabiny.
        • jan.pospisil.35
          Staženo. Přispěno. Už se těšim.
    • chcelo by to rally simulátor na týchto princípoch a k tomu deštrukčný model z BeamNG drive.
      • Kein
        BeamNG ještě potřebuje hodně, hodně práce. Destrukce je cool, ale fyzika všeho ostatního, včetně řízení auta stojí za vyliž p*del.
    • SpinTires je bomba, kdo by uvěřil, jaká zábava může být sledovat UAZ brodící se bahnem. Technologicky je to fakt hodně našláplé *5*
      • Je to URAL ne UAZ. UAZ je řekněme džíp, tahle nákladní potvora je URAL.
        • Kein
          Ta nákladní potvora je Maz (8x8) a Kraz (6x6). Ural ve hře prozatím není, jen skrze módy. A ano ve hře (demu) je i Uaz, ten Uaz v čem jezdí naše armáda. Ano, ten malý "džíp".
          http://www.youtube.com/watch?v=gucOZVHoUnU#t=90
      • Kein
        nehledě na ingame fičuru na přidávání módů.
    • JJ, mám koupeno a těším se na úpravu vody ;)
  • Jednoduché a pěkné video, které mě natěšilo na hru víc než 10 videí na Assasína nebo třeba COD.
  • Paci sa mi ta reklama na spodu videa "Nezapomente se na cestu poistit"
    Konecne relevantna reklama! Nie ze by som mal uz dost EUUUROPPAAA DVĚ ofc.
    • Speciálně pro tebe ti dám nostalgickou vzpomínku na naší sladkou Evropu 2 aneb capture the flag se slepicí. http://www.youtube.com/watch?v=qKiXUcIYvKw
  • BeamNG ?
    • Na BeamNG to nevypadá, tady je deformace poněkud sekaná... Ale zase to určitě nebude tak náročný na HW jako BeamNG.
  • Tak přesně tohle je to, co mi na trhu výrazně chybí. Vždy jsem miloval pořádnou destrukci aut (k do ne? *3* ). Hned posílám lové *1*
  • Tohle bude prostě nářez! Ten název bych tak schválně nechal :-D.
    • Walldstein
      Už jen jako výsměch nxtgen konzolím..
  • Jack1947
    Hlavne at je to navrat Flatout, tot vse co si muze dobry fanousek prat. Skutecny navrat. *3*
  • Tu drtičku by mohli dát jako minihru, skákání do výšky nebo do dálky už je moc okoukané *1*
  • Keyz
    Super. Tohle si zaslouží článek a pochvalu, že se snaží o pokrok. Ne pouze recyklovat co již je.

Sice je tam co dodělávat ale již v této fázi to vypadá skvěle.
    • Walldstein
      Je tam co dodělávat? Třeba řidiče který stejně jako v jedničce půjde "katapultovat" z kabiny za doprovodu jeho řevu "AAAAAAAAAA", tohle třeba?
    • Už teď si to samé, jen mnohokrát realističtější a kvalitnější můžeš stáhnout http://mujsoubor.cz/simulatory/beamng
      • Realistictejsi ano ale myslim ze o nejakej velkej realismus bugbearu fakt nejde. Dalsi vec je ze Bugbear se snazi udelat hru kdezto BeamNG zatim vypada spis jen jako technologicke demo.
        • Není pravda, už je i hra, i když v alfaverzi. za cca 250 Kč, za který dostaneš i finální hru. http://sites.fastspring.com/beamng/product/alpha
          • Ja si ji koupil a dokonce jsem jim prihodil neco navic aby to kuci dotahli. Jezdeni je docela zabava a to i presto ze auta opravdu pusobi gumove coz naoken neni az takova katastrofa protoze i ve skutecnosti se auta krouti a vlni i kdyz rozhodne ne tak moc.
            Bohuzel s tou hrou je to ale zatim trochu slabsi. Chvilku (par dni) jsem se prohanel po ostrovech i zavodni draze ale vzhledem k tomu ze jizdni model i pres dusovani tvurcu ze je 100% realisticky tak to zase takova parada neni a to hlavne co se styku pneumatika a zeme tyce coz je bohuzel hlavne ve vyssich rychlostech asi to nejdulezitejsi.

Mimochodem kdyz ctu jakym zpusobem a slovnikem si tvurci svou fyziku haji i pred zcela konstruktivni kritikou tak mi je trochu smutno ze jsem jim prihodil neco navic.

To vsechno ale nic nemeni na tom ze hra je v alfaverzi ale zatim tam vlastne na hrani nic moc neni krome samotne fyziky (jezdeni/bourani). Proto rikam ze to na me porad pusobi spis jako technologicky demo.

Od novy hry od bugbearu proste cekam cirou flatoutovskou zabavu ktera je proste uplne jinde nez to ceho se snazi dosahnout Beam NG.
            • Souhlasim. Jdou spravnym smerem a to kam to dotahly ted je proste neco z ceho mi pada celist. Ja se snazil spis naznacit ze srovnani s hrou od Bugbear neni uplne nejstastnejsi protoze Beam NG je proste jinde.
            • Nemaju prilis detailny teren ani model kolies nie je dokonaly Ale zavesenie a modely aut sa snazia byt fyzicky co najrealistickejsie a si myslim, ze idu spravnym smerom, inak ako softbody fyzikou by to tak dobre spravit asi neslo. Snad to vychytaju casom...
        • BeamNG má být časem taky hra, ale popravdě mě ta jejich destrukční fyzika příliš nenadchla, auta tam působí tak nějak gumově a jen tak jezdit a bourat mě bavilo tak první dvě minuty

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit