Přejít na výpis diskuzí
Next Car Game sdílí podobný osud s Kingdom Come
31.1.2014 | Adam Homola
84 příspěvků
-
tak u Next Car Game jsem hlavně nepochopil, v jaké jsou vývojáři situaci. spustili předprodej i později vlezli na kickstarter, ale mám za to, že od začátku se dušovali, že hra bude dokončena tak jako tak... jen si asi přáli, aby se ten vývoj už nějak platil sám pomocí té hry.
-
Tahle hra mi taky jednou bude říkat pane, ale až zlevní, nebo bude v akci. *13*
-
Koupil jsem a je to chytlave uz ted, takze drzim palce.
-
Next car game jsem podporil hned na zacatku pred kicstarterovou kampani a nelituju toho. Jak technologicky demo tak early access verze vypadaji (a hrajou se) skvele ... snad se jim to povede.
-
Držím palce.
-
Asi v tom nadpise má být sdílí....
-
Vydavatelé jsou neuvěřitelní ignoranti!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Vydavatelé jsou prostě jen lidi co chtěj dobře zainvestovat a vydělat, co je na tom zvláštního?
-
Ne, jen klasičtí investoři, kteří se chovají logicky a chtějí prostě na tutovku vydělat a to ať už se Ti líbí nebo ne...
-
spis v teto dobe nemaji prilis motivaci investovat do neceho nejisteho...jit na kickstarter a ukazat, ze existuje dostatecny zajem je spravnym zpusobem, jak vydavatele zkusit presvedcit
-
-
No ale vždyť Kingdom Come nebo tohle jsou naprosté tutovky od vývojářů, kteří už mají něco za sebou. Já tohle nechápu. Neřeknu, kdyby jim nabízeli něco jako Nidhogg nebo Hotline Miami, ale tohle? Fakt?
-
-
Právě že to nejsou tutovky ... narozdíl od takového nového dílu COD je tohle riziková investice. A u rizikové investice musí být potenciál zisku větší, což u hardcore her není skoro nikdy. Já osobně i kdybych investorem byl, tak bych si asi hodně rozmýšlel, jestli investovat do hry jako je KC, nebo tohle ... I když jako hráče mě to oslovuje.
Je to jako kupovat akcie ... koupíš si akcie firmy, kerá každý rok dělá stabilně 10%, nebo akcie nové firmy, která má sice zajímavý, ale okrajový nápad, ale jinak nic moc za sebou, plus její potenciál je 5% ročně. A šance, že udělá těch 10% jako ta firma co to dělá stabilně je dost nízká.
Prostě vydavatel přemýšlí jako klasický investor ...
-
-
-
To víš, co není přesná kopie " uspěšných COD, NFS a BF" nemá šanci na úspěch :D
Díky bohu že v dnešní doba je k indie vývojářům tak laskavá a vznikají tak dobrý projekty bez deb.ních keců vydavatelů.
-