Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blade runner feeling?kde?nejak sem si ho nevsiml *3*
  • Každému se líbí něco jiného. Tohle demo je blíže " fotorealismu " a pro mě posun správným směrem. Level architekti nám mohou vytvořit " živější " virtuální svět.
  • Byl jsi už na očním ? :-D
  • Vývoj hry trvá třeba 5 let, toho bych se nebál. V té době budou stejně muset s něčím takovým přijít. *1*
  • ne asi nikoho z nas nenapadlo ze by z toho mohla byt hra :D
  • Díky takhle jsem se už pěkně dlouho nezasmál *4* *4*

Vím že se na komentáře takových mudrců nemá reagovat ale já mám dnes doubrou náladu
  • áááá ano,děkuji za upřesnění 3x 580GTX grafiky:) já tipnul 570ky no:)
  • Vypada to trochu jako stare Toy Shop demo od ATI (mozno najit na Youtube), kazdopadne pekne. Pan Libert je zase nejakej provokater, takze ho nebrat v potaz obzvlaste, kdyz toto demo pezelo na 3x nVidia 580. To by si musel postavit farmu o cca 40ti PS3 aby toho dosahnul.
  • Ono to je to sice hezký ale nejsem si jistej kdo z nás by to rozchodil,někde sem četl že to jelo na třech GTX 570 ??? vážně si nejsem jistej jaký číslo to bylo ale rozhodně šlo o high-end grafiku...takže nevím nevím!
  • TO: Libert
    Tak o tom silně pochybuji.
  • Blade runner feeling - to musi udelat to by byli blazni a sami proti sobe :)
  • Ps3 zvladne lepsi grafiku viz Uncharted 3 atd.. tohle se na to ani zdaleka nehrabe... *11*
  • Heeej!! To chcu tu hru! *1*
  • ...njn, to je ale zase NOVINKA :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit