Přejít na výpis diskuzí
Nexus Calling - byli jsme na místě oslav spuštění Heroes of the Storm
6.6.2015 | Adam Homola
44 příspěvků
-
Jinak ne je to pain in the ass jako každá moba, kde bez kamarádů nebo tak je to jen o nervy... fakt nechápu jak může mít někdo zábavu z toho že se nechá zabíjet , púotom mi nezbývá nic jinéo než ho následovat fakt demence tohle kkkor když je takhle dementní celý tým... takové trolly rovnou banovat nebo at si hrají sami - to ve SMITE má nějaká britská skupina/klan jméno - FEED - FEEDmy enemy... lol a trollí takhle to je fakt něco... tady by to fakt scházelo.
-
No vcelku bieda akurat zname charaktery inak obycajny do-ta klon ktorych je tu na mraky.
-
-
Akoze nic moc, akurat zname charaktery inak obycajny dotaklo ktorych je tu na mraky.
-
Mezitím, na The Mayhem Begins, čerstvě oznámený The Butcher a Diablo mapa, která vypadá luxusně.
-
To je nějaký datadisk do Wowka ?
-
-
Ano. A nová featura je pohled z ptačí perspektivy.
-
-
O The International pišu všetke velke weby. Games.cz nie su mainstream predsa.
Načo by o tom písali. :D
Odpadavam tu z tejto stranky niekedy a hlavne z redaktorov a ich nazorov, ako vyberať/nevyberať članky.
Zaujimavy event btw. -
-
co je na TI tak zajimavyho? Koukat na to je pro lajka neuveritelna nuda, DOTA je snad nejnudnejsi ze vsech moba her na koukani. TI je zajimavej jen prize poolem...
-
-
Prachy dělaji divy no.
-
-
-
Zajimavej clanek i kdyz tahle hra de mimo me. Jedina vec tomu chybela - nakonci by mela bejt detialni fotka Adamova rozzarenyho obliceje po prijezdu na tuhle akci;-)
-
No, už se začiná projevovat ta open beta kdy vyhrávám fakt bez práce zápasy... lidi co nic bud neví nebo hrají s levelem 40 co je úplný d-ment...
4vyhraju 1prohraju ale tak protože zrovna chytím někoho kdo neví co a jak. -
-
Ten tak, i jinak no
-
Mas to tazke, asi si pre tuto hru prilis inteligentny... Skus sach
-
-
:-D:-D:-D Diky. +1
-
-
tak poniektorí ludia majú i reálny život *3* *15*
-
-
Lol?
Co jako? ty to nehraješ jen hejtuješ všechno možné tak se prosím nevyjadřuj i já mám normální život. Já jsem vždy zvědavý na to co mi někteří odpoví a dočtu se takovou blbost... tedy za předpokladu že bych se vůbec ptal no.
-
-
-
Smerovanie Blizzardu sa mi vobec nepaci...datadisk do Diabla 3 bol kratky hnoj..do buducna len p2w karticky, f2p moba a pofiderny overwatch.
-
-
"...kratky hnoj?" Původní vanillu to ale vytáhlo na neskutečné rozměry. Pro casual hráče ne tak zásadně, ale pro ty ostatní je to o xXx hodin hraní navíc.
-
Zapomělsi poznamenat, že F2P je i Overwatch.
-
-
no ja jen nechapu ze ta hra je tak hnusna hral bych ji na ipadu a ne na pc