Přejít na výpis diskuzí
Nexus Calling - byli jsme na místě oslav spuštění Heroes of the Storm
6.6.2015 | Adam Homola
44 příspěvků
-
Jak uz jsem zminoval, redakci jsem sam dvakrat oslovil, bohuzel bezuspesne. :)
Ale o to stejne nejde, stejne jako se na ct4 sport dozvis o roland-garros, tak by tu proste clanek o TI bejt mel, tot vse. -
Věřím, že pokud umíš dobře psát, máš rozhled o Dotě a zaujmeš lidi, tak tvé články uvítají. Bohužel si myslím, že Dota je moc velký žrout času na to, aby se na Games někdo specializoval :-)
-
Jinak ne je to pain in the ass jako každá moba, kde bez kamarádů nebo tak je to jen o nervy... fakt nechápu jak může mít někdo zábavu z toho že se nechá zabíjet , púotom mi nezbývá nic jinéo než ho následovat fakt demence tohle kkkor když je takhle dementní celý tým... takové trolly rovnou banovat nebo at si hrají sami - to ve SMITE má nějaká britská skupina/klan jméno - FEED - FEEDmy enemy... lol a trollí takhle to je fakt něco... tady by to fakt scházelo.
-
LoL procházelo kompletním grafickým reworkem hlavní (i vlastně jediné, která se hraje) mapy spolu s dalšími prvky jako nyní probíhající změna HUD a i vůbec celého herního systému (hra v jungli, kooperace). Nejsem jediný kdo na tohle poukázal, že jediná zmínka o Lolku v nedávnu byla při "zlepšování" chováni toxické komunity nefungujícím robotickým tribunálem. I přes to, že Vás League nezajímá by mě zajímalo, co považujete za "zásadní" věci, když překombinování celého looku hry je pro Vás málo.
Trošku offtopic ale souvisí s problémem. Nechápu hype okolo World of Tanks (viz. nedavná reklama na nudný a debilní světový championát). Takový War Thunder si zaslouží podle mě větší pozornost než již zmíněná HPčková arkáda.
Chápu, že nemůžete hrát/zkoušet/vědět vše, ale objektivnost mi tu v poslední době velmi chybí. Hlavně, že jste před vydáním pořád spamovali reklamu na tu srandu Hardline. -
to je otazka jestli by herni novinar mel psat jen o tom co hraje nebo ho baví a nesnažit se o nejaké obecne sbirani informaci
-
No vcelku bieda akurat zname charaktery inak obycajny do-ta klon ktorych je tu na mraky.
-
Akoze nic moc, akurat zname charaktery inak obycajny dotaklo ktorych je tu na mraky.
-
:-D:-D:-D Diky. +1
-
Prachy dělaji divy no.
-
co je na TI tak zajimavyho? Koukat na to je pro lajka neuveritelna nuda, DOTA je snad nejnudnejsi ze vsech moba her na koukani. TI je zajimavej jen prize poolem...
-
Ten tak, i jinak no
-
protoze lol je lol, co chces slyset. To by tak chybelo jeste aby tady byly clanky o lol.
-
jenomže ten tvůj SMETÍ nezajímá vůbec nikoho!
-
Mezitím, na The Mayhem Begins, čerstvě oznámený The Butcher a Diablo mapa, která vypadá luxusně.
-
Škoda na něj reagovat, lidi se budou bákat furt dokola. Pokud na tohle nebyl schopnej přijít sám, tak bych ho vtom nechal plavat dál
-
asi tam sipali koks ve velkem
-
Ano. A nová featura je pohled z ptačí perspektivy.
-
"...kratky hnoj?" Původní vanillu to ale vytáhlo na neskutečné rozměry. Pro casual hráče ne tak zásadně, ale pro ty ostatní je to o xXx hodin hraní navíc.
-
Mas to tazke, asi si pre tuto hru prilis inteligentny... Skus sach
-
To je nějaký datadisk do Wowka ?