Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JohnyTheZik
    Nechci rejpat a chapu, ze Blizzard je v redakci urcite oblibena firma, ale uplne nerozumim tomu, proc tu je clanek o esport ve World of Tanks a tejden co tejden video, kde je predstavovanej novej hrdina z HotS, ale neni tu vpodstate zadnej clanek o LoL, nebo o tom, ze The International opet prekonal nejvetsi prize pool v historii her (momentalne 12milionu dolaru).
    Je mi jasny, ze dostanu naloz vzhledem k tomu, ze jsem hrac doty, ale preci jen to je pomerne velkej milnik a je to jedna z nejvetsich udalosti na herni scene. Narozdil od oslav spusteni HotS, bez urazky.
    • Vegen
      Věřím, že pokud umíš dobře psát, máš rozhled o Dotě a zaujmeš lidi, tak tvé články uvítají. Bohužel si myslím, že Dota je moc velký žrout času na to, aby se na Games někdo specializoval :-)
      • JohnyTheZik
        Jak uz jsem zminoval, redakci jsem sam dvakrat oslovil, bohuzel bezuspesne. :)

Ale o to stejne nejde, stejne jako se na ct4 sport dozvis o roland-garros, tak by tu proste clanek o TI bejt mel, tot vse.
    • protoze lol je lol, co chces slyset. To by tak chybelo jeste aby tady byly clanky o lol.
    • Overwatch
      Na dotazy typu "proč nepíšete o XYZ" myslím už několikrát odpovídal Petr ve starších podcastech - proto, že zrovna XYZ nikdo z nás nehraje a/nebo nás XYZ zase tolik nezajímá. Pokud se tedy kolem XYZ nesemele něco opravdu naprosto zásadního, asi o ní budeme psát na Games běžně mnohem míň než o tom, co nás baví a co sami s chutí hrajeme. Je to takhle jednoduché, žádné konspirace v tom prosím nikdo nehledejte.
      • LoL procházelo kompletním grafickým reworkem hlavní (i vlastně jediné, která se hraje) mapy spolu s dalšími prvky jako nyní probíhající změna HUD a i vůbec celého herního systému (hra v jungli, kooperace). Nejsem jediný kdo na tohle poukázal, že jediná zmínka o Lolku v nedávnu byla při "zlepšování" chováni toxické komunity nefungujícím robotickým tribunálem. I přes to, že Vás League nezajímá by mě zajímalo, co považujete za "zásadní" věci, když překombinování celého looku hry je pro Vás málo.

Trošku offtopic ale souvisí s problémem. Nechápu hype okolo World of Tanks (viz. nedavná reklama na nudný a debilní světový championát). Takový War Thunder si zaslouží podle mě větší pozornost než již zmíněná HPčková arkáda.

Chápu, že nemůžete hrát/zkoušet/vědět vše, ale objektivnost mi tu v poslední době velmi chybí. Hlavně, že jste před vydáním pořád spamovali reklamu na tu srandu Hardline.
      • to je otazka jestli by herni novinar mel psat jen o tom co hraje nebo ho baví a nesnažit se o nejaké obecne sbirani informaci
      • Škoda na něj reagovat, lidi se budou bákat furt dokola. Pokud na tohle nebyl schopnej přijít sám, tak bych ho vtom nechal plavat dál
      • JohnyTheZik
        Zadny konspirace v tom nehledam, vim, ze to nehrajete a jsem s tim OK.
        Problem ja vidim jenom v tom, ze o XYZ nenapisete, ani kdyz se deje neco takhle velkyho (coz bezesporu TI je). Nic vic, nic min.
        Samozrejme je to OT, ale nechtel jsem to psat pod bleskovky :)
        • DOTA nikoho bohuzel nezajima, jestli chces, muzes se toho chopit ty? =)
          • JohnyTheZik
            Snaha z me strany pred par lety byla, sam jsem redakci games.cz oslovil. Bohuzel se mi dostalo jen dvou podobnych odpovedi ("preposlu to sefredaktorovi"), nezajem byl zrejmy.

Lamat pres koleno to nehodlam, aspon si tu muzu konspirativne zablabolit u postu o HotS, no ne :)?
            • JohnyTheZik
              Co myslis, Jacku?

> Byl to vtip, kterym jsem se odkazoval na Mr. Overwatche.
              > Nebyl to vtip a sam nevim, co pisu.

Necham to na tobe!
            • Jack1947
              "Zadny konspirace"

"konspirativne zablabolit"

To se vzájemně vylučuje nebo jak? trochu se v tom ztrácím.

Nic, nic... takže sranda. Směrem k Adamovy jasný. Np.
    • Velkej milník to byl, když se to stalo poprvé. A stejně pokud to bude jak minulej rok tak se na TI nepůjde dát ani dívat...číňani sice hrají dobře ale dívat se na to nedá. A navíc proč to tu potřebuješ ? Myslím že lidi, který se o dotu zajímají mají určitě lepší zdroje informací jak games.cz...to sice i hots ale pokud je redakce plná fanoušků blizzardu tak ať si o tom píšou ne ?
      • JohnyTheZik
        Mne ale prece nevadi, ze pisou o hots, to jsem nikde nerekl. Porad je to ale server pisici o hrach a udalostech, ktere jsou s nimi spojene, a tahle udalost by tu urcite byt zminena mela byt, i kdyz dotu nikdo z redakce nehraje.
        A velkej milnik je to samozrejme i tento rok, stejne jako Finals v LoL, nebo treba WCS v SC2.

A kdyz uz mluvis o cinskejch tymech, tak vzhledem k vykonum Secretu/EG/C9 pochybuju, ze se dockame stejnyho finale jako loni.

EDIT: A hlasku "o tom najdes lepsi informace jinde" uz z principu nemam rad. Chodim na games, abych mel nejakej ucelenejsi pohled na herni svet, kdybych mel chodit na stranky a hledat lepsi zdroje ke kazdym hram, ktere me zajimaji, tak nedelam nic jinyho.
        • To že přidávaj víc itemů, světýlek a podobných kravin jako odměny za compendium a proto to kupuje víc lidí a proto to má zase větší price pool bych za žádný milník fakt nepovažoval. Velkou herní událost ano ale milník ? :) Když to bylo poprvé tak ok, bylo to něco jedinečného, ale teď mi to už tak opravdu nepřipadá. A nevím co předvádí letos čína protože po minulém TI mi to znechutili tak že jsem to přestal sledovat. Ale tak uvidíme že.
          • JohnyTheZik
            Ucel sveti prostredky. Co na tom, ze to lidi kupujou kvuli itemum, vysledek je zrejmy.
            Pokazdy, kdyz se hraje cokoliv o takovyhle penize, tak je to vyjimecny, nejen kvuli soucasne snaze protlacit hry mezi sport. I kdybys to nechtel oznacit za milnik, coz je jen detail, tak je to porad nejvetsi esports udalost, at chces nebo ne. Clanek by tu o tom, nehlede na nezajem clenu redakce, bejt mel.

A propos nevidim duvod komentovat neco, co uplne nesledujes (TI bude nuda kvuli cinanum > nevim, jak hrajou). Jeste k tomu, kdyz to s tim nema co do cineni (sledovanost neimplikuje zabavnost a naopak).
            • JohnyTheZik
              Ja s tvym nazorem vpodstate souhlasim, ale rekl bych, ze ti unikla myslenka celyho komentare.
            • Esport ať si zůstane esportem, cpát to mezi normální sportovce by bylo fakt k smíchu
    • ...protože Adama Homola
    • Jack1947
      SMITE taky má každý týden spl a taky prd, ono asi protob že to tady moc lidí nebere je to menší Blizz si ukousl a zaplatil přeci jenom větší část, takže má přednost.
      • jenomže ten tvůj SMETÍ nezajímá vůbec nikoho!
  • Sr_Lobo
    Zajimavej clanek i kdyz tahle hra de mimo me. Jedina vec tomu chybela - nakonci by mela bejt detialni fotka Adamova rozzarenyho obliceje po prijezdu na tuhle akci;-)
  • Kedaro
    Mezitím, na The Mayhem Begins, čerstvě oznámený The Butcher a Diablo mapa, která vypadá luxusně.
  • O The International pišu všetke velke weby. Games.cz nie su mainstream predsa.
    Načo by o tom písali. :D
    Odpadavam tu z tejto stranky niekedy a hlavne z redaktorov a ich nazorov, ako vyberať/nevyberať članky.

Zaujimavy event btw.
    • co je na TI tak zajimavyho? Koukat na to je pro lajka neuveritelna nuda, DOTA je snad nejnudnejsi ze vsech moba her na koukani. TI je zajimavej jen prize poolem...
      • Asharak
        Prachy dělaji divy no.
  • no ja jen nechapu ze ta hra je tak hnusna hral bych ji na ipadu a ne na pc
  • Akoze nic moc, akurat zname charaktery inak obycajny dotaklo ktorych je tu na mraky.
  • No vcelku bieda akurat zname charaktery inak obycajny do-ta klon ktorych je tu na mraky.
  • Smerovanie Blizzardu sa mi vobec nepaci...datadisk do Diabla 3 bol kratky hnoj..do buducna len p2w karticky, f2p moba a pofiderny overwatch.
    • nocs
      "...kratky hnoj?" Původní vanillu to ale vytáhlo na neskutečné rozměry. Pro casual hráče ne tak zásadně, ale pro ty ostatní je to o xXx hodin hraní navíc.
    • Jack1947
      Zapomělsi poznamenat, že F2P je i Overwatch.
  • Jack1947
    No, už se začiná projevovat ta open beta kdy vyhrávám fakt bez práce zápasy... lidi co nic bud neví nebo hrají s levelem 40 co je úplný d-ment...

4vyhraju 1prohraju ale tak protože zrovna chytím někoho kdo neví co a jak.
    • Ten tak, i jinak no
    • Mas to tazke, asi si pre tuto hru prilis inteligentny... Skus sach
      • Rejsek
        :-D:-D:-D Diky. +1
    • Hnisavec
      tak poniektorí ludia majú i reálny život *3* *15*
      • Jack1947
        Lol?

Co jako? ty to nehraješ jen hejtuješ všechno možné tak se prosím nevyjadřuj i já mám normální život. Já jsem vždy zvědavý na to co mi někteří odpoví a dočtu se takovou blbost... tedy za předpokladu že bych se vůbec ptal no.
  • To je hrůza a děs jak to všichni prožívají.
    • asi tam sipali koks ve velkem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit