Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo jo Black Plague ta Overture ma nebavila, zdalo sa mi tam viac rozmyslania ako strachu *4* ale co sa mi paci na Black Plague, ze tam je CZ preklad a nie len textu ale aj hlasu a to roby este veciu atmosferu strachu *4*
  • Mechwarrior_bw@tiscali.cz
    je to čisto kompenzačné chovanie...

Klaním se Vaše svatosti, ale Vy si taky jednu věc vůbec neuvědomujete. Něco Vám uniká a omezuje Vás v životě. Něco, po čem by jste možná chápal, proč někdo píše jako troll...
  • Grimrock super, určitě koupím pokud bude za rozumnou cenu. Akorát si nemyslím, že by nějaká forma rozhlížení myší byla téhle hře na škodu. Tahle nemožnost podívat se na levo nebo napravo bez otočení celé party tím směrem je kontraproduktivní. Štvalo mě to tenkrát u DM,EOB,LoL,Ishar....a štvát mě to bude i dnes.
  • Mechwarrior_bw
    dúfam, že Black Plaque *3*
  • Dear Esther je naprosto jinej žánr než Amnesia/Penumbra. Jenom chodíš po pustým ostrově a čas od času narazíš na fragment jakýhosi příběhu. Osobně jsem to nikdy moc dlouho hrát nevydržel, určitě to není pro každýho.
  • Trol.diskuzni
    Vždyť vypadá jak EMOuš... *13*
  • Trol.diskuzni
    Proč bys ty idioty sháněl? Vem sebe a máš to. *5*
  • GlaDOS
    Jasně. Kvůli nějakymu trolovi budu shánět id*oty a dělat z nich další troly, abych tomu trolovi dokázal, že i id*ot dokáže být trolem *2* Ale chápu to. Meme je v módě. *3*
  • Amylee.Anderson
    OT, nice hair.
  • Trol.diskuzni
    Já bych se tomu nedivil... Nemám prostě rád tyhlety masové hysterie. *3* Už při Deus Ex to dost zavánělo ztrátou jakékoliv soudnosti.
  • Mechwarrior_bw
    Hairy_Ass : je to čisto kompenzačné chovanie, keď si jedinec nedokáže inak (predovšetkým v reálnom živote) zabezpečiť dostatočnú pozornosť a to ani na internete viac menej civilizovaným spôsobom. Posledná cesta akou teda dosiahnuť pozornosť je robiť zo seba trolla alebo v tomto prípade skôr dem*nta (trolling, ak sa robí na úrovni môže byť naopak príjemným spestrením diskusie - tým je napr. miestny troll menom morik). Následne sa jedinec uspokokuje nad mierou pozornosti ktorú okolo seba vyvolává a pritom má pocit, že on je ten kto je nad vecou a ostatní akosi nechápu jeho "genialitu" ... a to ho uspokojuje dvojnásobne.
  • Marquis
    Dear Esther je něco jiného než Amnesia... hodně jiného... Je to taková, atmosférická herní báseň...
  • Hairy_Ass
    Na každym fandovským foru se píše, že Skyrim je nejlepší? I na knižním webu o sci-fi? *15*
  • Trol.diskuzni
    Těžko říct... Já zde přišel z vlastní vůle a určitě ne proto, abych s někým soutěžil - psal jsem to tady již mnohokrát, že pokud někoho mé názory nezajímají, ať je prostě nečte. *3* Games.cz je jednoduše (na současné poměry) kvalitní web, proto zde chodím.

Jinak - Co bych dělal na fanouškovském fóru?, kde bych se dozvěděl asi tak dvě věci:

1) Skyrim je nejlepší.
    2) Skyrim je ještě lepší než nejlepší.

*5*
  • Hairy_Ass
    Tuhle tu novou "modu" dělání ze sebe na internetových diskusí h*vado (trolla) moc nechápu, jasně na forech typu idnes apod, kde je to i bez trollů samý d3bil a blbeček, tam je mi jasný, že se tam takový nejdou, ale stejně? To si ti "lidé" musí něco dokazovat? Zajímalo by mě, jestli by to dělali, kdyby tady nebyl ten bodovací systém a oni se pak nemohli chlubit tím, že mají nejvyšší počet mínusů. Zajímavé, že na fanouškovských forech (k čemukoliv) se tací moc nevyskytují. *6*
  • Dear Esther byl vynikajici atmosfericky mod. Pokud vyjde jeho remake jakozto plnohodnotna hra nevaham o koupi ani minutu. A ten prulet kamerou tou jeskyni, jednoduse mnamka co az kdo dokaze ze source engienu vymacknout :)
  • Trol.diskuzni
    Tak ale když Jindřich musí nejdříve dopařit ten Skyrim, což bude s jeho tempem a frekventovaností dotazů na vyřešení svých záseků asi tak za 10 let... *7*
  • Mohlo by to byt nieco na styl Amnesie, je to pecka. Adventura spojena zo strachom je super, teraz hram Penumbru a nema to chybu, bol by som rad keby vyslo nieco podomne *3*
  • Abys nebyl :) i kdyz vis jak se to rika ... spravny troll se pod mostem/na internetove diskusi sam neboji. Spolu s Jindrou ted tvorite trojsilu Games.cz trollu. Uz se tesim co vyplodite :)
  • Trol.diskuzni
    Těžko říct, ale já jsem za kolegu rád. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit