Přejít na výpis diskuzí
Nezávislý rozcestník – máte pro strach uděláno?
4.12.2011 | Marek Král
67 příspěvků
-
Tak ted ve vas mam chlapi trochu bordel. Trol.internetovy je vyssi uroven trola.diskusniho? Nebo je to ve smyslu biologicke posloupnosti? Vysvetlete mi to, trolove!
-
Jsem zvědav, jak se toho tady ujmete, kolego! *5*
-
To si pokud vim fanousci prali uz u puvodni inkarnace The Iconoclasts, a stejne se na ne Konjak vybodl. No kazdopadne se tesim. Spolu s Auquarii jedna z mala vybornych metroidvanii na PC/Mac.
-
Tak to dokaž, chytrolíne! *5*
-
No ja momentálne hrám tower defense hru Revenge of the Titans a je to fakt dobré
-
Pravdu díš! Taky mě štve ta banda idi*tů co se vydávají za trolly, přitom těm skutečným nesahají ani po paty! *15*
-
IN to není tady a i nikde jinde. Když si někdo neuvědomuji, že ze sebe dělá trola, je to smutné. Když to dělá naschvál, je to trapné. Díky vám se taková diskuze mění kopu ***** To je všechno, co jsem k tomu chtěl říct kolego. Víc už tě krmit nebudu.
-
No, ten je ještě lepší a navíc, bude v češtině :)
-
Už jste s tím trapní. Dát si do názvu a avataru trola a na diskuze psát nicneříkající hov*a dokáže každý id*ot. *6*
-
Prosím vás panové a dámy! To bude zase nemastnej a neslanej sajrajt jako Amnesia, ale pár internetovejch konzumentů Ameriky to jistě nasytí, ti se vylekají i při Medvídkovy Pů. *15*
-
Proč je to RPG krokovací? Je to vůbec k něčemu? Pamatuju na Wizardry 8 a bohatě podle mě stačí přepnout na tahy v souboji...
-
Dear Esther vypadá úžasně :-O Nikdy bych neřekl že tohle je source engine. Krása krása :)
-
že jedinej KING tady je autor rozcestníků? :-)
-
To ve zvyku má. Ale tak zrovna s touhle hrou si dal fakt práci a fanoušci si přejí, aby ji dokončil a nevyslar se na to. Pak tu máme IGF a Konjakovy plány „zbohatnout“, takže já bych věřil.
-
The Iconoclasts bude konecne kompletni?! Super! A ja jsem si myslel ze ji Sandberg zase nedodela, jak ma konec koncu se svymi projekty casto ve zvyku.
-
Tak nevím, jestli se do indie počítaj taky browserovky, jednu teďko hraju, je to projekt nějakýho čobola, překlad do češtiny je tudíž hodně "nezávislej", ale zas to má chvílema celkem prdelní humor a kupu dialogů, což jsem od browserovky nečekal .. niborea.cz .. objevil sem to přes pevnost
-
Nechalo mě to naprosto chladným, jelikož jsem to nehrál... *15*
Čeho se ve hrách děsím nejvíce? Když ve finále Ligy mistrů ve Fifě dostanu rozdílovou branku v 90. minutě, to je pak teprve horor! *13* -
Je tu jedna věc, co ti uniká...
-
Takže tě třeba hraní za mariňáka v prvních dvou dílech AvP nechalo zcela chladným? Nebo Call of Cthulhu? *4*
-
Ale tak já to nechtěl tak okatě říkat, rozumíš... *5*