Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo a ten trailer: http://www.youtube.com/watch?v=H0FqsvRrkOY
  • Pořád chcete ten podělanej Underground!
    Nedávno NFS představila trailer na úpravu auta=vinyly,motor,barva auta,barva kol,uprava SPZ....Takže v Rivals budete moct upravovat auta!Tak na co si stěžujete?Vždyť v předchozím Most Wanted úprava aut nebyla.Jo a The Crew mělo pěkný trailer,ale hra je pitomá!Auta po silnici kloužou i když je tam hrbolek.Jízní vlastnosti-úplně na nic a.......je to blbost!
    Jo a v Rivals můžete hrát za poldy,střílet,uložit svoje peníze=přijedete k garáži a uložíte si skore získané za závod,policejní honičky,plnění milníků-jinak(až budete zatčeni)o vše přijdete. *1* *1* *1*
  • kritizujete jen že nemate sve underground,toto není underground ale rivalls,jak někdo muze kritizovat aniz by to ještě hral.POKUD NEKDO PISE PREDESLE DILY AUTA NEZATACELA POLICIE HNED ZATKLA ATD TAK TO OPRAVDU NEUMEL JEZDIT ONO S NITREM PRI 250KM TI TO NEZATOCI DO PRAVEHO UHLE,ALE UZ JE HRA SPATNA PAC TO NEKDO NEUMI RIDIT.Takze co jsem tu z tech komentaru vycetl hra je spatna a to porad z jednoho jediného duvodu(není tuning)zajimave hodnoceni....Nerikam,že to je nejake uchvatne ono ani to The Crew co jsem videl v ukázkách zadna slava to uz opravdu aspoň grafika se mi v RIVALS libi vice,a to rizeni bude uplne stejne jak v NFS,ale The crew jasne nejlepší(ma tuning) :D Opravdu si nemyslim,že NFS RIVALS zaujme jen nakeho pubertakla jak tu nekteri pisou,myslim,že zaujme i toho kto to umí řídit poridi si originalku takze bude mit multak,ale hlavne!!!hlavne nepotřebuje mit 7druhu nitra,30 druhu disku atd jednim slovem TUNING!!
  • Radioaktivni_surikata
    Poslední díl jsem hrál na Vitě, a čím dřív od NFS zmízí Criterioni, tím líp. Oni prostě nic jinýho než Burnout neumí, nebo na truc dělat nechtějí. Tak ať si ho jdou dělat a nechaj zbídačený NFS zas někomu jinýmu. Ono to jednou vyjde a zas to bude radost hrát. Otázka je, jestli se toho dožiju...
  • zx_spektrum
    Efektní trailer ... na něco, co ve výsledku bude úplně totéž, co už tady bylo Xkrát předtím... *7*
  • NFS je pro narocnejsi hrace uz davno mrtvy titul. Dnes bych si jej uz ani nestahl, natoz dal za nej penize. Znam NFS od prvniho dilu, to co vydavaj par poslednich let je hruza. Velka skoda.
  • Strcte si to do zadele a udelejte konecne remake Underground 2. Vse nechat jak bylo jenom s lepsim enginem.
    • Jenom to ne. Oni by tam totiž naimplementovali dnešní stupidní jízdní model. A tím by zabili to dobré z NFSU 1 i 2.

      Mimochodem. Není nezajímavé, že onen celkem slušně fungující arkádový model používaný do NFSU2 je ve skutečnosti mnohem jednodušší, než vznášedloidní model, který se většinou používá od prvního NFS:MW. Takže tady vidíme násobný nárůst složitosti a násobné zhoršení výsledku.
  • Kde jsou ty časy, kdy jsem sedíce za volantem Acury závodil za burácející hudby od Asian Dub Foundation. *1*
    • Ristoro
      Atmosféra NFSU1 byla neskutečná. NFSU2 byl po všech stránkách lepší, ale 1čka měla nejlepší soundtrack a atmosféru.
  • Sem mel zato ze policista ma auto zastavit a zadrzet ridice, ale uz poslednich par Need for DEATH speed to sou rakety, meganarazy po kterym ho rovnou zabije (to aby se americke deti nenudili a vedeli co je zakon *1* ) namisto nake pokuty *1* Proste dalsi stupidni hra se stupidnim zpusobem zabavy.
    dekujeme, cekame na dalsi vyblitek napresrok
  • Aneb Need for speed si může podat ruku s Call of Duty *1*
    • Série NFS má právo být klišovitá. Navíc, jaké mohutné inovace bys vetkal do hry, kde jde o auta , honičky s policií a závodění ?........ Třeba možnost s virtuálnjím nářadím do posledního šroubku auto překopat? Taková minihra - dotahování matek momenťákem- by mohla být super...... *1*
      • tak ja bych dnes ocekaval dokonalou fyziku, model poskozeni, ktery bere v uvahu vahu a material vsech komponent auta zrovna tak prostredi, dokonale AI atd. proste technicke veci ktere na screenshotu videt nejsou, ale delaji hru zabavnou!
        • NFS byly dycky arkada. Padesatkrat restartovat zavod kvuli par tukancum by se mi teda nechtelo. Ale proc ne, jako volitelna moznost pro masochisty by to tam byt mohlo:-)
      • Kinet1c
        treba by sa uz mohli s prepacenim "vysrat" na honicky s policajtmi, podla mna to je najvecsia nuda a je to uz iba stale to iste dookola, okrem teda shiftov, fakt by bolo treba nieco ako underground v novom kabate, alebo aspon nieco na ten sposob

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit