Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sem mel zato ze policista ma auto zastavit a zadrzet ridice, ale uz poslednich par Need for DEATH speed to sou rakety, meganarazy po kterym ho rovnou zabije (to aby se americke deti nenudili a vedeli co je zakon *1* ) namisto nake pokuty *1* Proste dalsi stupidni hra se stupidnim zpusobem zabavy.
    dekujeme, cekame na dalsi vyblitek napresrok
  • Série NFS má právo být klišovitá. Navíc, jaké mohutné inovace bys vetkal do hry, kde jde o auta , honičky s policií a závodění ?........ Třeba možnost s virtuálnjím nářadím do posledního šroubku auto překopat? Taková minihra - dotahování matek momenťákem- by mohla být super...... *1*
  • Jack1947
    Takze tady mame nesouhlas, dalo se jim ujet ( co si teda pamatuji) ok, bez problemu a auta nezataci? Ale prosim to chce popsat hloubeji nez jen takhle, bylo to nic moc a nesahalo to starym NFS ani pod paty, avsak to bylo lepsi nez vyprchalej potencial The run (kterej mne tim hodne trapnym koncem spis nastval nez pobavil). - Skryse fungovali tak co si vybavuju ze projeti, jen pokud nebyl v dohlednu poicajt jinak se muselo dal ale jinak se tio nak zvladnout dalo.
    I kdyz policie pravda byla az zbytecne moc, parkrat agresivni sneslo se to.
  • Aneb Need for speed si může podat ruku s Call of Duty *1*
  • policii jednoduše ujedeš pokud mas rychly auto, pak je další možnost že si daš nejakej tezkej pickup a budeš ty policajty ničit jako tank. uz si to presne nepamatuju, ale skryše fungují tak, že pokud te nemaji na radaru a projedeš tou benzinkou tak se ti sniži level pronasledovani (že nemusíš čekat na timer)
  • Poslední NFS(MW2) sem si nedávno pořídil za 250Kč. Udělali z toho mlýnek na peníze. Mnoho aut se musí dokoupit v pěkně mastných balíčcích. V minulých dílech byly honičky s policii zábava. V MW 2 byly naprosto hrozné. Dřív jste byli zatčeni jen pokud jste udělali jezdeckou chybu. V MW2 jste imrvére zatčeni. Ujet policii se téměř nedá.Nechápu jak fungujou skrýše.... Auta nezatáčí...
  • jj ale fakt jizda po strope.. a otaceni aut.. ne nejakou levitaci :D
  • No ale to by bolo pre casual hracov moc tazke!
  • Jack1947
    Nzebyva jim nez se teda setsakramentsky snazit a napravit posramocenou povest (The run) Most wanted bylo lepsi ale stejnak, nezbyva nez jim drzet palce at se vydari. *3*
  • K novýmu NFS se vyjadřovat nebudu, protože mě zas až tak moc nezajímá, ale pokud by měl někdy vyjít novej Burnout, tak ať se radši drží starých kolejí (Takedown, Revenge), než tu mít další Paradise, který mě bavil max. hoďku než jsem to vzdal.
  • Miserius
    Komunikace mezi poldama je supr uz v Most Wanted, rikaj si vse, od tvojeho smeru jizdy, po auto a barvu auta, ohlasujou mezi sebou ze se pripojujou k honicce, odkud prijedou, kde delaj zataras, zadaj o posily, ptaj se kde jsi/jestli mas porad stejny auto/kdo te vidi, kdyz jedes ze silnice hned to hlasej, stejne tak skoky nebo kdyz jim ujizdis, v zavodech se zase radej ze odriznou toho posledniho, nebo se rozdelujou kdo vezme kteryho, zjistujou kam vede zavod, centrala projizdi vase auta a spztky... To se jim fakt povedlo
  • No, co na to říct... Zaujal mě styl komunikace mezi poldama, ale to beztak jen sestříhali pro trailer. Jinak mám dejà vu jak *12* .
  • Ja spis nechapu to ze v dnesni dobe nikdo se nepokusi udelat TDU/TDU2 ale trosicku lepe kde budou vychazet po (1-3) mesicich nove auta jako ve forza + tuning jako ve forza ;) ale na PC ! A urcite maji vydelano na par roku...
  • Když to vynáší, tak co?
  • Ristoro
    Mě to taky baví, ale ten MP, kdy každou sekundu do tebe někdo napálí. To fakt ne...
  • Já ted bojuju s nainstalováním 4 - hight stakes (už jen ty mapy...mlask), ale nemůžu už za boha nikde stáhnout funkční patch 4.50
  • Já bych chtěl nějakou MP šílenost, jakou byl Rollcage.
  • Kazdy rok prodavat to stejne...nudne...
  • Moje poslední NFS bylo Most Wanted z roku 2005. A opravdu stačilo.
    Stejně nejlepší bylo NFS Porsche. Krásné vzpomínky! Nedávno jsem to nainstaloval znovu a bavil jsem se skoro jako před lety. A dalo se to hrát i na volantu, asi jako jediné NFS.
  • trolo
    presne tak. urobit poriadnu fyziku aut, dat tam aj "normalne" auta a nie len porsche a ferrari. nejaky tuning a poriadne mapy s dynamickym pocasim ktore zmenia chovanie vozidla(mokra vozovka, poladovica atd) a nie stale dokola to iste len premenovane

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit