Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo a ten trailer: http://www.youtube.com/watch?v=H0FqsvRrkOY
  • K novýmu NFS se vyjadřovat nebudu, protože mě zas až tak moc nezajímá, ale pokud by měl někdy vyjít novej Burnout, tak ať se radši drží starých kolejí (Takedown, Revenge), než tu mít další Paradise, který mě bavil max. hoďku než jsem to vzdal.
  • posledni nfs jsem mel zadarmo a bylo to nahodou docela dobre, hezka grafika a jizdni model se mi taky líbil. MP jsem skusil jen jednou a vypada ze ma taky hodne velkej potencial zabavit. Trochu to zabijela nudna kariera ale na takove oddechove poježdeni mohu doporučit. Jo a honičky s policií byli taky zabavne :)
    • Miserius
      Posledni Most Wanted je povedeny, ja to rikam porad *1* Akorat piraty co musi jezdit v chabym singlu to nebaví
      • Pro mě třeba byly povedené díly 1,2, Underground a Most Wanted. Tím to haslo.
      • Ristoro
        Mě to taky baví, ale ten MP, kdy každou sekundu do tebe někdo napálí. To fakt ne...
  • Jack1947
    Nzebyva jim nez se teda setsakramentsky snazit a napravit posramocenou povest (The run) Most wanted bylo lepsi ale stejnak, nezbyva nez jim drzet palce at se vydari. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit