Přejít na výpis diskuzí
NGP se jmenuje PS Vita, co ukázalo a nabízí? Kolik stojí?
7.6.2011 | Aleš Smutný
26 příspěvků
-
Stejně jako PSP (a to jsem byl hrdým vlastníkem dvou kusů) mi uniká jedna věc - je to handheld. Když si kupuju handheld, chci dlouhou výdrž na cesty, chci zábavné hry, které mě na pár minut zabaví v tramvaji, když jedu do práce, chci možnost kdykoliv uložit bez hledání savepointů nebo čekání na konec kapitoly, chci cenovou přístupnost, protože při cestování není nouze o poškození a občas je holt třeba koupit nový kus.
Grafika / displej velikosti cihly / ultramoderní technologie přibližující se domácím konzolím jsou naprosto a zcela vedlejší. Když chci epické příběhy s impozantní grafikou, tak si proboha živého sednu doma na zadek u konzole nebo PC.
Celé mi to prostě přijde jen jako cukrová vata, na kterou sednou puberťáci, kteří si pak založí ,,živnost" honěním trika, jaký úžasný výkon nenosí v kapse. -
Doufám že na to vyjdou gtaáčka, jako na psp liberty city a vice city stories.Jinak to nemá pro me cenu kupovat.
-
Doufáme, že tohle, včetně CPU apod vyjde časem v dalších tiskovkách.
-
Neskutočné. Veľký prostredník od Sony ku konkurencii. Bravo!
-
A o CPU a GPU *10*
-
Hmm. Tak to vypadá moc dobře a i ta cena je dost sympatická. Škoda, že není info o baterii a výdrži.