Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hlavně že na debilní fifu peníze sou... EA se bojej že nhl bude mít stejné pordeje na pc jako nhl 2009 (všichni víme jaká to byla sra**a)...nehcápu proč neudělat kompletně nový engine jako je na konzolích a poslat to na PC určitě by prodejnost byla větší než u PS3 a u Xboxu jenže to oni nikdy nepochopí asi ...
  • přesně tak, kde jsou ty časy.... *10*
  • Pan_Klobouk
    Tak moderi EA urcite vadi. Jenze i FIFA ma dost pocetnou moderskou komunitu a presto PC verze vychazi. Tim to nebude. ;)
  • Je vidět že tu melou sr.čky lidi co to ani nehrají.Už NHL11 byla oproti 10 velkej skok.Např. Fifa je pořád stejná zabagovaná kr..a,ale u nhl bych tohle říci nemohl.Těším se.
  • No... já jsem si docela dlouho liboval u NHL99 a to jak na PC tak PS *2*. Další dobrá bylo 2002. Pak už to šlo z kopce a nekoupil jsem si jediný díl. Ale NHL12 by zase mohlo být dobrý, takže bych do toho klidně investoval... V čem je problém?! Nemám ani PS3 ani XboX360. Takže EA F... O..
  • Rekl bych ze hlavnim problemem jsou moderi. Na PC by vysel zase jeden dil a vystacil by na nekolik let :) Moderi uz by mu dodali statistiky a dalsi veci co je potreba a z toho hold EA prachy nema.
  • Pan_Klobouk
    Technicky by to jiste slo. Povidacky-nalhavacky o tom, ze neni vykon, uz by EA asi nepouzili. Problem je v tom, ze fotbal hraje cely svet, hokej jen my a Kanada. ;) FIFA holt proda vic.
  • Zajímavé. Na PC "udělá" EA next-gen FIFU ale s NHL to nejde? Nebo se nám tady snaží někdo něco nalhat?
  • Už se těším :)
  • Už vidím jak si zahrajete když v každé druhé minutě bude posunutá brána :D :D
  • na pc stale zadny hokej? neuveritelne...
  • Ne ... nejsou za to ochotní platit a doplácí na to PC .. nejsou peníze, nebude PC ..
  • SA-reg
    A ty vylez ven na led a ukaž fám jak ti to půjde tam.

Checkmate.
  • imperatorSVK
    tak si pls nechaj svoju 486tku (sice neviem ci nebolo potrebne pentium) a hraj si dalej...
  • Za toto su stale ludia ochotny platit ?

NHL frčalo tak v '98, divim sa ze v 2011 sa s tym este niekto zapodieva.
  • SA-reg
    Ano kolego, to je můj osobní pocit po zahrání několika dílů Zeldy v rychlém sledu...

Ale hlavně nevychází každej rok...
  • no jasne... zkus si to zahrat a pak mluv o rozdilu... ten rozdil je markantni at uz, co se tyce grafiky, ale hlavne, co se tyce gameplaye... nhl a fifa se hodne rychle blizi faktoru "je to jako v TV". prave, ze posledni dobou je rozdil v grafice mezi jednotlivymi dily velmi maly, ale o to vetsi byvaji casto zmeny v gameplayi a ruzne sou vylepsovany herni mody. ja si sportovni hry vzdycky rad zahraju (bohuzel mam jen pc, nhl tim padem jde mimo me, hraju jen u kamarada, kdyz se naskytne moznost) a kdyz sectu celkovy cas, tak fifa a treba football manager mi tvori dost podstatnou cast hraci doby.
  • imperatorSVK
    to je horsie ako sa nepotesit vobec *15*
  • imperatorSVK
    jasne vsetko je to iste len zelda sa meni...

http://hotnerdgirl.files.wordpress.com/2011/02/double-facepalm1.jpg
  • El-Bravo
    :D Taky vem si...proč pořád dělají nové nhl, když je rozdíl jen v grafice a názvu (nhl11, nhl12)...si zahraju nhl 2001 a mám pokoj od všech ostatních dílů ptže by mě ničím novým nepřekvapily... :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit