-
Mě pro změnu rozesmála zmínka "hokej se také každým rokem nemění, pravidla jsou pořád stejná!" ... Hlavně že především v NHL ty novinky v pravidlech cirkulujou v obřím množství, viz zákaz hry brankářům, změna posuzování ofasjdu i icingu, lichoběžník za bránou atd atd... Koneckonců i letos Shanahan testoval s juniorama poměrně zásadní změny, jako icing v oslabení, zrušení shootoutu a přechod na prodloužení 4 na 4 a následně 3 na 3, další změny posouzení icingu, nebo zrušení výše zmíněného lichoběžníku.... Pravidla se opravdu nemění trolol
-
Jeden poměrně pitomý dotaz, ale kolonka "hodnocení platí pro verze.." mě docela dost zmátla, takže: NHL vyjde po letech i na PSP, nebo taky letos vychází jenom na ehm-gen konzole a ten výpis je chybný?
-
2004ka byla na hony nejlepší... Škoda že právě tu jsi minul ;) Nej hokejový zážitek na PC
-
fajn, na konzoly stale nieco vylepsuje, ale na PC, ked este NHL vychadzalo aj tam, tak to bolo kazdy rok stale to iste....rovnaky prichod na lad, rovnake animacie, rovnaka hratelnost...vtedy vazne na PC hracov kaslali a menili len supisky, hl. menu a soundtrack....dokonca aj pri vytvarani vlastnych hracov nenastala ziadna zmena...(podobne to bolo aj s fifou, predtym, nez vysla next gen fifa na PC :)....odvtedy fifu kupujem)
-
zapojim sa aj ja do diskusie....najprv si vezmeme fifu....myslim, ze na pocitac sa isty cas tiez velmi nevyvijala....na konzoliach uz bola next gen grafika a na pocitacoch stale ta ista z 2007 (asi).....no myslim, ze pred rokom nastala zmena....proste next gen grafiku dali aj do PC verzie....zaujalo to vela ludi....a nielenze vydali hru, ale vydali najprv aj demo, kde si to clovek mohol odskusat....ano, demo na PC :) a vtedy sa plno ludi rozhodlo, ze daju fife sancu.... neviem presne, ake boli cisla v predajnosti Fifa 10 a Fifa 11 na PC, ale urcite tam bol sakramentsky rozdiel....
to iste by sa podla mna dalo spravit s NHL....a urcite by to fungovalo....kedze PC hraci nemaju ine NHL na hranie, s tymto by to riskli, a risk by to bol zarucene skvely.....
viem, ze bolo plno teorii, preco sa NHL nevydava na PC....myslim, ze zo zaciatku to bolo tym, ze "graficky by to pocitace nestihali" alebo nieco v tom zmysle, no ako sa da vidiet, pocitace toho zvladnu dneska omnoho viac :) dalsia teoria bola ta, ze na PC vela ludi pirati....nebudem skryvat to, ze nie...je jasne, ze sa pirati.... ale chcu mi povedat, ze na konzoliach nie? :) zo sirsieho okolia poznam viac xbox piratov nez PC piratov.....neuznavam velmi "uplne piratenie", kedy si clovek stiahne kazdu hru a odmieta cokolvek kupit.....ale napr. ja si nekvalitnu hru nekupim.....platim len za kvalitu a za to, co si podla mna peniaze zasluzi....
podla mna hlavnym dovodom je mozno lenivost vyvojarov...preco by sa mali trapit s tym, prerabat to na pocitac, optimalizovat, nastavit nejake slusne nastavenie klavesnice....
no nech je dovod akykolvek, pripravuju sa o zisk.... -
Jenom dodám, že rozbít plexi, nahazovat hráče na střídačku, sejmout brankáře po odpískání, posunout branku po odpískání, šlo už v mnou zmíněné NHL99... že by tu někdo zaspal dobu? :)
-
Konečně NHLko, které bych si i koupil... naposledy jsem si koupil NHL99 na PSone *1*. Pak jsem měl půjčené na PS NHL2000, na PC jsem měl půjčené NHL2002/2003/2005, a naposledy 2007... Nic mě nezaujalo jako 2002ky... Tohle vypadá jako opravdová (r)evoluce v hokeji. Bohužel mě zase na...štvali, bo zase PC utře. Hoši... Krleš!
-
Tak ještě k recenzi:hraji tkzv.next gen NHL od nhl09. z NHL09 na NHL10 si ty zmněny už nepamatuji,z NHL10 na NHL11 podle mě největší zmněna v hratelnosti.V desítce padali góly po nebránitelných situacích(např. přihrávka ze strany za beton golmana a pod.).To v 11ce si troufam tvrdit,že šla bránit už jakákoli situace.To že někdo dostal za zápas 5 stejnejch gólů byla v 11ce pouze chyba toho hráče,že tu situaci neuměl bránit.NHL11 byla už konečně v tomhle ohledu ok.NHL12 jsem nečekal ani nějaký změny v hratelnosti,ale čekal jsem daleko větší změny v tý omáčce okolo.Je sice hezký,že se rozbíjí plexi(BTW rozsypání skla vypadá jak v "Jen počkej zajíci"),že se dá srazit po odpískání golman a posunout branka a podobný kudrlinky(práce pro vývojáře tak na 3 tejdny),ale proč tam pořád zůstává takovejch bugů viz.http://www.youtube.com/watch?v=KW6MOb2luCU&feature=player_embedded proč si nepohráli za ten rok s obličejema diváků a už několik let se musíme koukat na lidi vystřižený z kartonů s růžovým flekem místo ksichtu?Proč hra zase laguje,proč nejdou nahrávat replayie delší jak 5-6 s ,a těch proč bych našel mraky.NHL12 je určitě dobrá hra,pže už 11ka byla.NHL12 sem si pořídil samozřejmě,ale jsem docela zklamán,čekal jsem víc práce od vývojářů,tohle smrdí pohádkovým výdělkem za tři týdny práce a Vy je ještě chvalte,takhle končí spoustu sérií,zjištěním,že stačí nic nedělat a stejně si to lidi koupěj.
-
Tak já hrál v 11 pouze týmovku a asi u tpho i zůstanu ve 12.1vs1 mě už nenaví a kreslený rozbití plexi je taky srandovní:).Chce to zase hodně tuningu ,tak snad za měsíc bude online 1vs1 hratelný,teď je to samej bug(tabulka střídání zůstává viset,pokud střídáte během hry),hra se zase zrychluje a už se mi stalo zase,že hrejem a najednou střih a hází se bulle:) a pod..Stejný srágory jak v 11,nechápu ,že to vypustí i do 12ky:((.
-
Bohužel nemám konzoli ani tolik času. A myslím si, že ta jedna sezóna a pár zápasů kolem stačí na udělání si obrázku o hře. Nesnáším rejpaly, co u hry sedí osm hodin denně a pak si stěžují na stereotyp. NHL, FIFA atd. hraji jen hodinku denně, jinak zákonitě omrzí.
-
proti CPU hrajou jenom ti, co nemají na to hrát multi :)
-
to je tvůj názor a nehodlám ti ho vyvracet :) jenom ti můžu doporučit zahrát si NHL12, abys poznal, že EA stále to samé nevydává... do té doby jaksi není o čem.
-
kámo moc ne, protože nehraju proti CPU, ale proti lidem na netu (versus, HUT a EAHL...) a tedy porovnávám hlavně dojmy ze hry proti reálným lidem, což se s nějakým HC asi nedá srovnat. (proti PC vydržím hrát vždy jen několik zápasů, poté je to časem vždy lehké, asi jako u všech her, které jsou zaměřené na multiplayer..)
-
AI se hodně zvedla, pozoruji to v be a pro módu, ve kterém co jsem v minulé sezoně neudělal sám, to se na ledě nestalo. Teď skončí zápas 5:2 a já jsem třeba u jednoho gólu... jinak česká liga tam opět je (všechny významné evropské kromě KHL), jinak věřím, že pokud jste nezpozoroval změny v minulých ročnících, tak teď, především na brankovišti, zpozorujete :)
-
Dobre ranko, po probuzeni z hibernace. ;) Behem tveho spanku skutecne doslo k jistemu posunu a EA zacali i na PC vydavat "next-gen" verzi fotbalu. Uz FIFA 11 byla v pohode (chybelo jen par poslednich drobnosti) a FIFA 12 bude uz zcela totozna na vsech platformach. Bohuzel co se hokeje tyce, nic noveho, na PC neni a hned tak asi nebude. Maly trh, oproti fotbalu.
-
hodně se to posunulo 1) celkovým zpomalením hry, která už není o tom, že v jakémkoliv směru vezmete puk a vyrazíte šipkou (páčkou) nahoru a během tří vteřin jste v útočném pásmu. Zajímavá je v tomto směru stabilita hráčů, kde když si dobře nenajedete, tak puk ani nepřevezmou, když prudce změníte směr, tak hráč podklouzne, ztratí kontrolu nad pukem... 2) značnou nepřesností přihrávek. ve 12 je to vážně maso (ale člověk si na to asi časem zvykne), musíte nejen že přesně zamířit, ale i dát přesnou sílu, jinak je puk pryč (bylo to už v 11 ale teď to je zase, alespoň pocitově těžší, předpokládám že kvůli skvělé fyzice puku, který se vážně chová hokejově). Mám za sebou asi 20 her na netu 1v1 a přesnost přihrávek zatím není ani na jedné straně závratná :) 3) proti kompu se to dá naučit, kolem mantinelů je pořád relativně dost místa a puk zavezete v pohodě, ale mluvím především o hře proti lidem, kterou preferuji. A tam, když na sebe narazej dva lidi, co uměj bránit střední pásmo a modrou čáru, tak z toho je výsledek 1:0 a střely na branku 9:7 :)
-
Tim chces jako rict, ze na konzole se nestahuje jo ? Ja bych rekl ze tam je to daleko masivnejsi nez na PC a stejne tam to NHL vychazi. Muj nazor je, ze NHL na PC nevychazi z jednoho duvodu... EA si myslelo, ze kdyz bude kazdy rok vydavat to same, kde jen upravi soupisky, ze si to lidi budou kupovat. Evidentne lide (alespon co se PC komunity tyce) nejsou ovce. Upravene soupisky mohl najit PCckar na internetu na kde jake fan strance NHL takze tam zacalo EA trosku tratit a diky ruznym modum, ktere zlepsovaly starsi rocnik se zacal spatne prodavat i posledni paskvil 09. Kdyby letos vydali NHL12 na PC tak verim, ze tech kupcu by bylo hodne.
Rozhodne to ale neni diky stahovani jak EA drive oznamilo. To byla jen zaminka aby si nemuseli sypat popel na hlavu oni z toho jak na to NHL cele roky srali a aktualizovali jen soupisky. -
jak vím, že se to nevyplatí? kdyby se to vyplatilo, tak ji vydávají... jenže hokejový trh není tak masivní jako fotbalový, většina platících je za mořem, kde vládnou konzole, a Evropa to se svým pirátstvím nevytrhne...
-
Vysvětlete mi jednu věc. Jak to že FIFA prý bude i na PC nextgen a NHL neudělají? Nesnaží se z nás EA udělat hlupáky a FIFA nextgen rozhodně nebude?
-
Jak víte, že se nevyplatí? Proč se vyplatí např. Fifa 12 pro PC a NHL 12 pro PC už ne? Víte jaké sou náklady na výrobu konverze z konzole? Jaké by byly prodeje na PC?
Osobně si myslim, že min. ten milion kopíí by se prodal, ale protože na PC bylo poslední dosti nepovedené NHL09, určitě by jich bylo víc. To by snad bylo málo, aby to pokrylo náklady vynaložené na výrobu konverze?