Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle nemá průměrný konzolista žádnou šanci pochopit, ať vrátí zpět platformu desktopářům, stejně používáme emulátory, gamepady a obrazovky s daleko vyšším rozlišením, tessalaci a máme lepší grafiku jako konzolisté.
  • Veskoslav
    To já spíše poslední Mortal a GoW:)
  • exmaxx
    Jak to? Neni, co hrat? (To nebrat jako rejpnuti, ale fakt jako dotaz*3*) Ja mit cas, tak si dam ME3 nebo Gearsy... Ted uz by mohly bejt na Aukru za rozumny ceny *4*
  • Já jsem si ji koupil... ale už mi jaksi druhý rok ten starý krám hnije ve skříni. Vrátil jsem se k PC a NHL jsem oželel, přestože to bývala má nejhranější hra....
  • Veskoslav
    A kdo má číst furt ty kecy a výmluvy vývojářů:)Navíc spousta lidí si sotva pořídí zastaralou konzoli na jeden rok jenom proto, aby si švihla NHL 13:)
  • Sorry, ale kvůli jedný hře si tu bedýnku pod televizi kupovat nebudu.
  • Trol.diskuzni
    Jen aby to nebylo pro ty dnešní konzolisty příliš náročné na pochopení... *6*
  • Taky pravda, ale PC je PC! *1*
  • ginnus
    Místo toho brečení jste si mohli nějakou tu konzoli dávno koupit, kdo to má furt číst....
  • Já to CHCI na PC!!!! Klidně bych jim za to dal i těch 1200 coiníků *8* *8* Bruslení pozadu mi otevřelo hubu *1*
  • Přesně tak, rád bych si to zahrál *9* , starší díly, co byly na pc, mě bavily.
  • Nejak jim tam porad chybi ta nejvetsi featura ... PC *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit