Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyplatí se to koupit, když mám NHL 12 nebo mám počkat, až bude za 800 a místo toho teď vzít Dragons Dogma? Hokej mám rád, je to asi jedinná hra, kterou hraju na PS3 pravidelně, ale pokud tam nejsou větší změny, tak to s NHL12 vydržím.
  • JohnyTheZik
    Usti - Chomutov.. potkame se zase nekdy v barazi :D.. a samozrejme jak jinak 7 zapasu :D
  • JohnyTheZik
    Hokej zajima vsechny zijici ve vetsich mestech s NHL tymem :).. V Chicagu jsou Blackhawks celkem posedli, to samy posledni dobou treba v LA, kde to, troufam si tvrdit, driv tak oblibeny nebylo.. Podivej se tam ted, LA Kings jsou na vrcholu, mesto zije hokejem :).
  • Já to právě zkoušel jen chvíli a dost mě to zklamalo (možná jsem čekal podle reakcí lidí moc...). Každopádně já si užívám 13, takže zpátky asi nepůjdu :)
  • Arkada to urcite je ale schvalne si to zkus a uvidis mile prekvapi pro me jeden s urcite nejlepsich hokeju na konzole ale kazdy ma svuj nazor a kdyz si pohrajes s nastavenim tak to zas takova arkada bejt nemusi
  • Myslíš tu arkádu? Pro mě 2K hockey byl jen pong na ledě, nemůžu si pomoct. Slyšel jsem tenhle názor už tolikrát ale fakt s ním nesouhlasím
  • to že NHL od EA je stejné bych asi úplně netvrdil,ale názor že 2K byla v době kdy vydávala NHL lepší už jsem slyšel a né jednou...Bohužel nedokážu posoudit
  • blues: co sem pises ty jelito. za prve jsi to asi nehral, tak to nehodnot.

za 2. kdyz te to nezajima, tak sem nepis. takove dementy, co pisou vsude a rozumi vsemu, miluju!
    bez si radsi strilet lidi nebo se bav intelektualnimi vtipky retarde
  • Proboha za co dostal minusy?:) Vzdyt je to pravda! V Americe jednoznacne vede Am. fotbal, Basket a Baseball.. A Nascary teda, ale to je trochu mimo.. Hokej tam zajima jenom Kanadany..
  • Stejne nejlepsi hokej na ps3 a xbox je nhl 2K10 a nhl od ea sport je jedno a to same uz od 09
  • to je asi jediné plus
  • Ty jsi... Kupuju NHL pravidelně, většinou obrok, na konzole vlastním 08,09,11,13 a verze mezi jsem měl půjčené na vyzkoušení od přátel. NEJEDNÁ se o novou hru, vždyť to je hokej. Je to jako žádat NHL, aby každý rok byla nová, jiná hra. "Letos budeme hrát s balónem, letos s pukem, letos vyměníme hokejku za tenisovou raketu" Řekl bych, že 13 je nejvyrovnanější v obrana vs útok z posledních ročníků, hráč může být zaměřený na obranu a využívat jen protiútoky a jde to, to bylo v posledním díle nemožný. Bruslení je výborný, super vylepšení. Já jsem spokojený, koupil jsem za plnou cenu a OKi.
  • Podľa mňa jedinou slabinou je to, že to nie je na PC :) :(
  • Z tvého komentáře lze soudit,že jsi o hru ani nezavadil,tak nechápu proč se nejdeš vyjadřovat k něčemu co jsi aspoň hrál,nebo nedej bože aby tě to zajímalo...
  • blixa
    Moje chyba.. Diky za upozorneni, clanek jsem upravil.
  • Když Tě to absolutně nezajímá, tak proč sem vůbec píšeš? :)
  • vy děti ? :D zaprvý mě to absolutně nezajímá protože fotbal a nebo hokej jde skutečně absolutně mimo mě. A to číslo tam je z nějakýho důvodu. Tak ať ty čísla zruší nebo ať je používají správně!
  • Aby ste sa vy deti z toho bezvýznamného čísla neposrali...
  • tvl cože? 8/10 za hokej kterej je už snad 15 let stejnej?
    Jak je to možný dyť tam nejsou žádný inovace a nepřináší nic novýho??? jako další hokej tak maximálně 5/10...
  • No basket je po fotbalu 2. nejpopulárnější sport na světě a lední hokej se s ním v tomhle rozhodně nemůže srovnávat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit