Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aj tak to stale vypada rovnako jak nhl 99. roboticke nerealne pohyby. ale lepsie to zatial asi spravit nejde. resp nevedia.
    • ty si mi ale expert :D si hral asi naposledy NHL 98 fakt,...
  • Já teda nevím, ale nevidím tam pražádný rozdíl oproti NHL 13. Stejně to dopadne, jako každý rok. Po měsíci začnou Amíci brečet, jak je to těžký a opravný patch tu hru zase totálně sdegraduje. A šup 80% bude hrát na nějaký glitch. Pokud se pamatuji, tak EA slibovala už někdy v NHL 10, jak golman nedostane nikdy 2x stejný gol. Říkali pravdu, protože až dodnes se jich dá dát klidně i 5 stejných po sobě. *16*
    • taras chlape a riadne
  • ja se divim jak vubec nekdo muze byt brankar na plny uvazek, když hrajeme s klukama hokej tak se vzdycky stridame protože brankar je nejnudnejsi post, nebo tam dame nekoho kdo se nemuze moc hejbat
    • saburo
      jako pri hre se stridate? a to jako i o brankarskou vystroj? *1*
      • lol snad si nemysliš ze hrajeme s pukem jeste by se nekdo mohl zranit
        • hokej se hraje s pukem *3*
    • Mě naopak přijde brankář jako nejzábavnější :)
    • Myslím si, že kdybys za to bral tolik peněz jako oni, určitě bys nějakou tu nudu přežil. Navíc to určitě není nejnudnější post. Nejtěžší možná.
  • Brankáři jsou úplný lemplové i ve Fifě13. Střely co jdou vedle vyrážej před bránu rovnou na volej útočníkovi.
    • Nejlepsi je kdyz nahodis puk. Staci jen nahravka na golmana a on ten puk kroti jako kdyby letel svetelnou rychlosti. Nehlede na to ze puky co leti na naseho golmana neskknci v rohu ale na hokejce dojizdejiciho typka co v klidu da do prazdny
  • To jsem na to zvedavej. Kdyz vidim jak se chovaj tedka tak se mi chce brecet. Hrajeme u kamarada a udelali jsme si nabusenyho golmana a chyta hur nez nejakej jouda z farmy na nhl

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit