Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Od NHL a FIFY 98 tvrdím, že brankář je ve sportovní hře absolutní základ. Když chytá špatně, je to nuda. U NHL to byl vždycky pokus/omyl. Když jsem viděl, že vedu např. 8:0 v první třetině, věděl jsem, že musím počkat na další ročník :), teď hraju poslední FIFU s kamarádem a brankáři se docela drží.
    • Nechci ti kazit iluze, ale v poslední fifě je to s brankářema spíš o tom, jak se zrovna vyspí. Někdy chytají dobře, někdy pustí i přihrávku, co jde na ně. Jednou se mi dokonce stalo, že brankář na míč, který se dá jednoduše chytit, skočil, podskočil ho a dostal jsem gól. Vlastně mě to ani nenaštvalo, skoro jsem se usmál k smrti. *1*
      • Jo, někdy jsou na zabití :D
        • mě se jednou stalo, že v momentě, kdy sem byl sám před brankářem, nechal útočník míč ujet a zavazoval si tkaničku *15*
  • Skoda, ze to netlacej vic na konzole a ingite engine ... urcite by to byla vetsi revoluce
    • samozrejme sem myslel next-gen konzole
  • ja se divim jak vubec nekdo muze byt brankar na plny uvazek, když hrajeme s klukama hokej tak se vzdycky stridame protože brankar je nejnudnejsi post, nebo tam dame nekoho kdo se nemuze moc hejbat
    • saburo
      jako pri hre se stridate? a to jako i o brankarskou vystroj? *1*
      • lol snad si nemysliš ze hrajeme s pukem jeste by se nekdo mohl zranit
        • hokej se hraje s pukem *3*
    • Mě naopak přijde brankář jako nejzábavnější :)
    • Myslím si, že kdybys za to bral tolik peněz jako oni, určitě bys nějakou tu nudu přežil. Navíc to určitě není nejnudnější post. Nejtěžší možná.
  • NHL 14 vynechám, tam budou jen kosmetické změny. Pořádný posun čekám od NHL 15, které pevně věřím, využije výkonnosti nových konzolí. A bude se jednat o next-gen. Teď už je to totiž opět jako z konce PC éry, kdy byla několik posledních let hra naprosto stejná, až do příchodu nových konzolí
    • nehovoris pravdu..kazdy rocnik je minimalne jedna VELKA zmena...minuly rok korculovanie tento rok konecne realne fizycke strety ! na to sa tesim lebo v 13tke mi uz lezu na nervy akoze tie hity...:D
  • saburo
    at radsi 14ka prinese realnejsi chovani obrany. situace, kdy prihravka pred branu projde pres tri hrace, je nevyresena snad od pocatku serie.
    • no to hras potom asi na amaterovi :D daj su superstar obtiaznost a posuvniky si nastav realisticky a neni mozne aby ti presla prihravka stredom...mozno ked idete tak 2na 0...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit