Přejít na výpis diskuzí
NHL 15 bude tak reálná, že ukáže i praskliny ve schodech
27.8.2014 | Aleš Smutný
33 příspěvků
-
No myslim ze je to super,led vypada a chova se opravdu jako v reale,atmosfera je taky vyborna,zapnout zvuk na 7+1 a je to pecka.kdo konzoly nema,bude vzdy kritizovat.uz se tesim na full verzi
-
Vcera som hral demo a tato recenzia je zbytocna lebo ozajto vsetko dotvara ovela lepsie prostredie hokeja ... hral som asi 15 zapasov dal som aj goly aj vela dostal brakari su dobry a atmosfera strhujuca ale strasne som zvedavy ako upravia korculovanie lebo myslim ze je to take chaoticke a velmi ale fakt velmi rychle ... som zvedavy na full
-
No tak já bych radši konečně pořádnou AI hlavně spoluhráčů protože co kolikrát předvádí je hrůza a děs :D Taky konečně nějak vylepšit nebo pozměnit hratelnost doufám že se to nebude hrát furt stejně totiž když už hrajete asi třetí sezónu tak mi u všech předchozích přišlo že hraju to samí jen s pár grafickýma zmněnama :D
-
Ještě jsem se nikde nedozvěděl, jaký bude rozdíl mezi verzí na nový a starý XBOX ...
-
-
Tak to bys mel vic cist... Upne nova fyzika puku, dresu, hracu, zmeny stavu ledu a na zaklade toho i chovani puku... Kazda arena bude vypadat jak ma nebude to jen jedna naklonovana se stejnyma fanouskama apd.
Prome je tohle nejvetsi motivace jit do PS4 *3*
-
-
Wow, Games.cz zkouší titulky ala Blesk.cz? Hezky vytažená jedna věta z traileru, který ukazuje, že se snažej o co nejvíc realističtější arény (Madison Square Garden, Bell center, Joe Louis atd).
-
Je demo aj na oldgen?
-
-
toe stejne jedno protoze oldgen nebude mit krom aktualnich soupisek nic noveho :(
-
-
Nevím zda jste to věděli, ale hra je pouze v HD rozlišení, tedy 720p. Je to napsáno v kartě hry na PSN. Osobně se mi obraz zdá takový "rozmazaný".
viz:
http://oi59.tinypic.com/2e5sbh2.jpg -
-
V 720p ide len menu hry, hra ide 500p v ledva 30 fps.
Škoda, oproti 14tke žiadna zmena, resp. len také, čo nemajú s hrateľnosťou nič spoločné. Čakal som o dosť viac, keď už sa tu omiela ten next gen, ale toto mi moc ako next gen nepríde, toto by kľudne zvládli aj staré konzoly a pritom som uvažoval, že si k môjmu nadupanému PC kvôli novému NHL jednu takú krabicu od topánok za 3 stovky kúpim...
Škoda nooo, next gen konzoly sú pomalšie ako sa čakalo, takže rozdiel je možný iba v tých schodoch a v zopár detailoch. Koniec koncov majú čo robiť aby rozbehali staré, tie isté hry čo už vyšli vo full HD a na 60 fps, čiže žiadny next gen sa konať ani nemôže. *7* -
-
Počkej a kde jsi zjistil že hra jede pouze v 500p? Já jsem prolezl nastavení TV, monitoru i projektoru a vsude mi to píše že služba není podporována, takže PS4 mi blokuje informace o výstupu obrazu.. Jestli má hra fakt tak nízké rozlišení, tak je to opravdu ostuda.
-
-
Skutočné rozlíšenie sa dá na konzolách ťažko zistiť, zavádzajú s tým strašne, havne pri old genoch je zavádzajúci na obale hry že to ide 1080, alebo 720, pritom to išlo v oveľa menšom rozlíšení a to spomínané rozlíšenie išlo iba v menu hry. Rozlíšenie si vieš porovnať tak, že by si tú istú hru pustil na PC v 1080 a potom to porovnáš s konzolovou verziou. Škoda že NHL na PC nie je.
Ale kašli na rozlíšenie, hlavne že je dobrá hra, aj keď od NHL 15 som čakal teda viac, podľa mňa v hrateľnosti medzi 13,14 a 15 skoro žiadny rozdiel. Akurát len v tom hľadisku, komentátoroch. -
-
Tak jako jo, na to "kašlu", hra se mi jinak líbí, já naposledy skončil u NHL11, to jsem měl až do minulého roku, takže pro mě je těch změn opravdu dost.. Graficky je ta hra taky hezká, já jen že mám právě i projektor a standartně promítám obraz o úhlopříčce 235cm, když je obraz čistý a ve fullHD tak je i na tak velký obraz pořád krásný, ale u toho NHL jsem hned poznal, že má rozlišení nižší. Ale od koupi mě to neodradí, s NHL si totiž s kamarády vždycky zablbnem a proto bych bez něj vlastně ani být nemohl:).
-
-
-
-
-
Hraje to někdo už na PS 3?Jáké jsou tam změny oproti nhl 14.Momentálně si PS 4 nehodlám kupovat .Tak to chci zkusit na "trojce".Dík za info,protože ne "trojce" demo není,tak hold nevím.dík.
-
Praskliny na schodech, odřené hokejky, poškrábaný puk, oděrky na plexi hokejistů, fyzika plivanců na sřídačce, reálné zamrzání vody na ledu po odplivnutí od gólmana. Welcome to nextgen....
-
Taky tam bude reálnější poškození kdy hokejista co toho hodně schytá bude vyčerpaný, zraněný a nebude už třeba nadále moci pokračovat... Next gen se trochu opozdil ale o to fatálnější budou následky jeho konání. *3*