Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kvůli NHL jsem v roce 2009 přešel na konzoli a musím říci, že jsem ještě nezažil co se týče her větší zklamání, než je NHL 15. A to mám kliku, že jsem online hráčem a jedu víceméně jenom ranked online a HUT. Protože to ještě jakž takž zvládli alespoň co se týče samotných modů, i když bugů je tam taky hafo. Takže tak nějak přežívám, že Be a Pro a Be a GM jsou totálně zmrvený, EASHL tam pro jistotu vůbec není a není tam další spousta věcí...
    Co mě ale mrzí nejvíce, že se úplně vytratil pocit, že hrajete hokej. Všechno kolem je lepší, atmosféra, vypadá to fakt jak přímej přenos v televizi, ale na ledě prostě není hokej. Je to nějaká podivná arkáda něčeho, co jenom jako hokej vypadá.
    AI spoluhráčů je naprosto žalostná, chovají se jako úplní hotentoti, kontrola puku s hráčem je neskutečná (chápu, loňské skoro automatické vypichování bylo extrémní, ale tohle je extrém opačný a snad ještě horší) co všechno jde projet s pukem na hokejce... Trefim frajera s pukem neskutečnym hitem a on se k puku i po zvednutí stejně dostane dřív, protože já o něj zakopnu?
    Líbí se mi, jak se chová puk, ale na druhou stranu je skoro nehratelná modrá čára. Za cca 50 online zápasů v obou online módech jsem neviděl jedinej gól od modré a snad jenom jeden tečovanej. Góly sice padají hodně různorodé, ale celkově tam prostě není pocit z hokeje.
    A neberu argumenty, že do Vánoc to pěti updaty opraví. Opraví leda velké hovno, dodají mody, které v minulých ročnících byly samozřejmostí, ale hratelnost bude pořád stejná.
    Za mě 3/10 a to fakt jenom kvůli tomu, že hraju mody, která tam čirou náhodou jsou. A nejhorší na tom je, že to stejně budu rok pařit, protože jinej hokej není. A oni to moc dobře vědí.
    • Mám to dost podobně, konzoli jsem kupoval hlavně kvůli NHL a přestal u NHL13. Už minulý ročník mi přišel jako nastavovaná kaše a letos to je totální fail. Sice nemám "next gen" konzoli, ale nové cool featury v podobě neopakujících se diváků, popraskaných schodů a vlajících dresů mě přestanou zajímat po pár zápasech. Měli na to 2 roky a přidali akorát kraviny a fungující věci nesmyslně odebrali (draft, nájezdy, simulace zápasu v be a pro a gm modu).
      Co se týče verze NHL 15 na Xbox 360 a PS 3 tak je to jen copy - paste předchozí díl. Nemůžu sice hodnotit "next gen" verzi, jelikož jsem ji nehrál, ale jako hokejově pozitivního zákazníka mě absolutně nepřesvědčili. Už by to konečně chtělo nějakou konkurenci.
    • Psychotic
      Proto zásadně nekupuji první ročník sportovních her na novou generaci konzolí. Bývá to hrůze. Tenhle rok FIFA, na NHL si ještě rok počkám.
      • Vidím to nápodobně, rok si vystačím s demem a za rok uvidím jak dopadne nový ročník, čekal jsem od toho tak moc, hokej je pro mě nejlepší sport a oni to takhle pokazí, přitom to bylo ve vývoji tak dlouho...
  • Pamatujete ještě doby, kdy EA a EA Sports dělali ty nejnadupanější hry a každý rok nás zasypali plejádou úžasných sportovních her? Jo, to už je hodně dávno....
  • Vydavatel ví že si něco podobného může dovolit, vydat v podstatě půlku hry za plnou cenu, podobně jako Sims 4, protože tyto značky prostě nemají reálnou konkurenci. Nejhorší je že se jim to vyplatí a zaplatí z ekonomického hlediska, z morálního už to je horší...
  • Mart9
    Takže když si koupím PS3 a k tomu NHL 14, je to vlastně NHL 15 a ještě ušetřim 600. Díky EA *2*
    • michaliuz18
      marťasi preco nepises slovensky? netvar sa jak cech :D
    • A jeste usetris na levnejsi konzoli
  • Sakra. A to není ani hodina, co jste přišli s prohlášením šéfa EA, že jejich prioritou jsou hráči.
  • kubi-wan
    Jó, pamatuju si ty časy strávený u NHL 2000 (na PC), kde jsem si v editoru hráčů vytvořil celou svou famílii (fotky jejich obličejů posloužily k vyšším účelům) a celý Vánoce s timhle týmem nakopával virtuální řitě ostatním. Ta hra byla ve svý jednoduchosti geniální, nic do mě nehustila a nechala mě hrát (si). Od tý doby mě žádný jiný NHL (krom krátký epizodky s 2002kou) už nezajímalo.
    • Mart9
      To je chyba, NHL 2004 bylo vynikající. Jinak s tím editorem jsem si taky vyhrál, u NHL jsem si vytvořil tým se mnou a mými kamarády :D Ve FIFĚ 2000 jsem si vytvořil kompletní Gambrinus ligu.
  • Třeba na to jdou jako v Maxisu. Hru osekají o vše možné a další ročníky budou představovat úchvatné staronové herní módy...
    • Jak "jako"? EA je EA. :-)
  • jj, nejvetsi joke co jsem posledni dobou slysel EA a hraci :D Leda ta EA a $$$$$$
  • Nevím jak vy ale já když začal hrát na PS4 v den vydání tak jsem byl taky dost naštvaný co to je za hokej, ale asi je potřeba dát to mu víc času. Bránění ze začátku děs a hrůza (dřív se rozdávali hity jedna báseň , nyní ani omylem ale již jsem pochopil system a není to vůbec špatný. Většina těch co to hraje a nadává na to bere hokej jen jako arkádovku a asi když se něco změní a jemu to nejde tak na to hned ........? Nevím můj názor je věnovat hře víc času a půjde v pohodě bránit. Jinak mody , které chybí je totální ...... a vůbec to neobhajuji.
    Mě NHL 15 na PS4 baví.
    • Jako se systemem braneni souhlasim... Co se tyce chybejicich veci, tak o nich se ea vyjadrili, ze je pridaji v prubehu rijna v updatech, takze celkove hodnoceni bych nechal az na potom, jen prece termin vydani je vicemene pevny ale letosni dil se nese ve znameni velkych zmen... Novy sestem, novy engine, takze verim, ze na tom zapracuji :-)
  • A proč teda nevydají jeden díl jednou za dva, nebo tři roky? Nebo proč (když mají potřebu to vydávat každej rok) na tom nepracují dvě studia separátně a tak by mělo každé z nich na jeden díl dva roky času...
    • Mart9
      Protože $$$$$$$$$
      Bohužel nemají konkurenci.
      • Asi se ve virtuálním hokeji točí moc málo peněz na to, aby se někomu dalšímu vyplatilo dělat hokej - si vemte jen kolik asi musí stát všechny reálná jména hráčů, názvy klubů atd atd atd. Podle mě to bude sakra dost (proč asi v PES nebyly pravá jména ale zkomoleniny) a ta návratnost tam prostě není když jdete proti někomu, kdo nemá konkurenci v oboru skoro 20 let.
        • podla mna penazi by aj mali ved hokej bol roky len na PC a potom prisli konzoly a zistili, ze sa to menej pirati, ale ved kopa hracov si hokej kupili aj na PC, debilny futbal a NBA tu urcite zaujima menej ludi, preto cakam kedy niekto urobi poriadny hokej na PC a to by ste len kukali ako rychlo by aj EA vydal NHL na PC ale kym je monopol tak sa s nami zahrava ale nevadi ved uz nejaki ludia na hokeji pracuju a moc im fandim, snad sa to podari....Fifu tlacia na PC lebo mame aj kvalitny PES a nenechaju len tak niekoho ryzovat...proste take keci, ze EA a hraci nech si strcia za klobuk :)
      • 2k to zkouseli ale bylo to hrozny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit