Přejít na výpis diskuzí
Nintendo boduje - Switch prodal skoro 5 milionů kusů, nejúspěšnější hrou je Mario Kart 8
26.7.2017 | Václav Pecháček
52 příspěvků
-
krádež...
-
Emulace hw svinstvo... nemám slov. S takle dementním názorem sem se snad ještě nesetkal.
-
moje chyba, já reagoval na video se zeldou, ale xenoblade x má velkou šanci vyjít i na switchi, každopádně xenoblade 2 určitě nebude žádný propadák, pokud se v budoucnu potvrdí, že xenoblade x na switch nevýjde, tak si v bazaru seženu starou wii u
-
11: Kdy že přesně vyšlo Xenoblade Chronicles X pro Switch? Budu trvat na tom, že XCX má zatím na téhle konzoli 0 FPS. Ale možná se to časem zlepší. Doufám, kupovat kvuli jedné nebo dvěma hrám Wii U bez budoucnosti se mi moc nechce.
-
Karel: no to fakt nemá, alespoň v handheld modu v 720p, ve kterém hraju většinu času má switch propady po posledním patchi na 28 fps a většinu času jede 30 fps
-
https://www.youtube.com/watch?v=N4CQvONU6m0 aktuální cemu 1.9 1080p u finálního bose padají fps i na 20, vydeo staré ani ne den. Každopádně mi je úplně jedno jak to běhá na pc sám mám gtx970 a můj počítač by to s propadama zvládnul, ale mám i switch a emulaci hw a sw co si můžeš legálně koupit považuju za svinstvo
-
většina lidí se nechce patlat s emulátory panebože. Se podívej jak se prodávají ty retro konzole. Se po tom zaprášilo.
Xenoblade X má mít remaster na Swich... -
Cena Switche vs cena 1080Ti je naprosto irelevantní red herring argument, stejně jako rozlišení. Řeč nebyla o poměru ceně/výkon/kvalita, ale o tom, že PC narozdíl od PS4 umožňuje emulovat Nintendo. To je jednoduchý fakt. To, že si nikdo nebude kupovat 1080Ti kvůli Zeldě je snad jasný každýmu, kdo má aspoň půlku mozku funkční. Pomijím fakt, že srovnávat desktop a mobilní zařízení je samo o sobě nesmysl.
https://m.youtube.com/watch?v=M8LPfPsEgLQ
GTX1070, 4K@30fps.
Doporučuju se dál už neztrapňovat. -
Kde jsou ty prognostici co tady jeste nedavno kriceli ze Switch bude pruuser? Veska a dalsi? Ti co najisto vedeli ze to bude propadak? chytraci..
-
11: No tak zrovna tahle hra má na Switchi zhruba tak 0 FPS :)
Ale musím uznat, že bych uvítal remaster, byl by to velký důvod pro koupi Switche. -
Kdyby radši udělali něco, co má blíž k 64 nebo Gamecube. Tohle je potřetí meh.
-
Noiz: ani 1080ti nezvládá stabilních 30 fps v 1080p, cena switche vs cena 1080ti......
-
Ale no tak... Verze 1.7.1.
Už je Cemu 1.9.0, kde to se správným nastavením běhá v pohodě. Stačí trochu hledat. PC se naštěstí neustále vyvyjí. -
Nintendo nemá zaostalý HW, není problém vyrobit tablet co by zvládal hry v 1080p v handheld modu, akorát by byl těžší a hlavně kdo by si koupil tablet za 20k jenom na hry.
Ad cena - witch stojí vyrobit 257 USD, čili ano prodávají ho se ziskem, ale jachty si za to nekupují po desítkách, jestli na něco chceš nadávat tak nadávej na daň+marže obchodníků u nás. Hejtři by chtěli handheld za 5000 co má větší výkon než jejich telefon za 20 000 a výdrž baterie 10 hodin zatímco nintendo dodá produkt, který si může dovolit spoustu lidí což pochopitelně vyžaduje spoustu kompromisů. Jinak jako plastový šunt to rozhodně nepůsobí akorát displej mohl být z tvrdšího materiálu, ale když switch držím v ruce pocit z kvality zpracování je daleko blíž k ipadu než k tabletu z tesca -
Lehce ovladatelné jako každá konzole/telefon za pár šlupek, kvalitně vyrobené v Číně a vyladěné na 20fps. Typická fanboy sláma z klobouku...
-
hrát to ve 20 FPS *15*
To je výhra...
https://www.youtube.com/watch?v=-TA4PkkTl6E -
Spíš pro PS4. PC má emulátory Nintenda...
-
btw ten hw v iphonech či ipadech je dost značně unikátní, dvojjádra které mají výkon jako osmi jádra, navíc dobrá spotřeba, Nintendo zaostalý hw i oproti pár let staré konkurenci. Takže Apple drahý ale +- odpovídající ceně. Nintendo předražené ale mají unikátní a výborné hry...
-
Nintendo zaotalý hw, plastový šunt. Každý nový iPhone(snad krom šestky) vždy nejvýkonnější telefon a prémiové materiály, to samé iPady. Nintendo je takový šunt z tržnice, nic proti...
-
No, nějak mi to trošku uteklo, psal jsem to narychle, chtěl jsem říct, že Nintendo by mělo být rádo za Monolith, to studio krom Xenoblade, má právě velký podíl i na nové Zelde. Jen škoda, že jsou Monolith omezování výkonem a nevyrábější pro PC a PS4...