Přejít na výpis diskuzí
Nintendo boduje - Switch prodal skoro 5 milionů kusů, nejúspěšnější hrou je Mario Kart 8
26.7.2017 | Václav Pecháček
52 příspěvků
-
Opravdu? A jaká je ta filozofie? Naše produkty pro všechny? Lehce ovladatelné, kvalitně vyrobené a s vyladěným obsahem? A za poněkud vyšší ceny? Není tohle náhodou ten naprostý základ, který mají tyhle společností společný?
-
Nerozumím.
-
Ještě nadpis, ale nechal bych to plavat MK rozhodně alespoň ve své kategorii z těch 3 her nejúspěšnější byla *1*
-
Já Switch předobjednal dávno před recenzema Zeldy hlavně právě kvůli Mario Kart, protože jsem neměl Wii U a MK 7 na 3DS byla moje nejoblíbenější závodní arkáda. Zeldař zrovna nejsem tenhle díl mě bavil víc než ocarina, majora i link between worlds dohromady(jediné Zeldy co jsem hrál). Možná mě to baví hlavně proto, že se to nedrží zuby nehty formule právě těchto ikonických uznávaných her, u čehož někteří hc fanoušci skřípou zubama ale já tomu tleskám
-
Tvl Nintendo by mělo do Monlith Soft poslat pěkné dolárky. Takový nic kus hw, ale jedna výtečná hra launch hra a jsou v suchu. Tak se to dělá.
-
kdo umí, umí, kdo neumí, tak čumí a nadává. Jinak obě společnosti mají úplně jinou filozofii, takže přirovnaní je dosti mrzké.
-
jn, bůh ví jak by Switch dopadl, kdyby neměl takovou pecku jako Zelda, ale třeba jen Mario Kart 8, zřejmě by byl úspěch poloviční. Já si Switch koupil primárně kvůli Zeldy.
-
No to bych si tvrdit nedovolil, stačí se podívat na WiiU. Switch je ale po všech stránkách výrazně lepší a hlavně má svou Zeldu do startu, což je obrovské plus (a hlavné tentokrát zvládli marketing, viz Superbowl reklama).
-
Ups, pardon, trochu se pomotaly cifry za časová období, opraveno. Díky!
-
Jo, připletlo se mu tam 1,16 mil. za kvartál. Už koncem dubna (tedy za necelé dva měsíce od vydání) to dělalo 2,76 mil., jak píšeš.
-
Nevím odkud autor bere data, ale usgamer psal, edit:že Zeldy bylo na switch prodáno celkem 3,92 mil. kusů a víme, že se hry jeden čas prodalo více než switche 2,76 mil. jenom první měsíc v, čili více než 2x co uvádí článek a to jen za březen. Z celkových prodejů vyplývá, že se Zeldy prodalo víc než MK8D
-
Nintendo je jako Apple. Cokoliv z nich vypadne, to se vyprodá.