Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Opravdu? A jaká je ta filozofie? Naše produkty pro všechny? Lehce ovladatelné, kvalitně vyrobené a s vyladěným obsahem? A za poněkud vyšší ceny? Není tohle náhodou ten naprostý základ, který mají tyhle společností společný?
  • Nerozumím.
  • 0011
    Ještě nadpis, ale nechal bych to plavat MK rozhodně alespoň ve své kategorii z těch 3 her nejúspěšnější byla *1*
  • 0011
    Já Switch předobjednal dávno před recenzema Zeldy hlavně právě kvůli Mario Kart, protože jsem neměl Wii U a MK 7 na 3DS byla moje nejoblíbenější závodní arkáda. Zeldař zrovna nejsem tenhle díl mě bavil víc než ocarina, majora i link between worlds dohromady(jediné Zeldy co jsem hrál). Možná mě to baví hlavně proto, že se to nedrží zuby nehty formule právě těchto ikonických uznávaných her, u čehož někteří hc fanoušci skřípou zubama ale já tomu tleskám
  • Tvl Nintendo by mělo do Monlith Soft poslat pěkné dolárky. Takový nic kus hw, ale jedna výtečná hra launch hra a jsou v suchu. Tak se to dělá.
  • kdo umí, umí, kdo neumí, tak čumí a nadává. Jinak obě společnosti mají úplně jinou filozofii, takže přirovnaní je dosti mrzké.
  • spoock
    jn, bůh ví jak by Switch dopadl, kdyby neměl takovou pecku jako Zelda, ale třeba jen Mario Kart 8, zřejmě by byl úspěch poloviční. Já si Switch koupil primárně kvůli Zeldy.
  • jakubc
    No to bych si tvrdit nedovolil, stačí se podívat na WiiU. Switch je ale po všech stránkách výrazně lepší a hlavně má svou Zeldu do startu, což je obrovské plus (a hlavné tentokrát zvládli marketing, viz Superbowl reklama).
  • ales.smutny
    Ups, pardon, trochu se pomotaly cifry za časová období, opraveno. Díky!
  • MickeyMutant
    Jo, připletlo se mu tam 1,16 mil. za kvartál. Už koncem dubna (tedy za necelé dva měsíce od vydání) to dělalo 2,76 mil., jak píšeš.
  • 0011
    Nevím odkud autor bere data, ale usgamer psal, edit:že Zeldy bylo na switch prodáno celkem 3,92 mil. kusů a víme, že se hry jeden čas prodalo více než switche 2,76 mil. jenom první měsíc v, čili více než 2x co uvádí článek a to jen za březen. Z celkových prodejů vyplývá, že se Zeldy prodalo víc než MK8D
  • MickeyMutant
    Nintendo je jako Apple. Cokoliv z nich vypadne, to se vyprodá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit