Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Assasin tam bude osekanej Ow by nemuselo to samé Divinity spíše se divím že OW tam není když už tam je Paladins ( zřejmě proto tam Blizzard ctěl bejt) Paladins má podporu crossplay i na Switchi co je dobré.

  • Marquis

    Takhle zahrabat Xenoblade Chronicles Definitive Edition remaster - zatím potvrzená zlepšená grafika (lepší modely postav, detailnější prostředí (přinejmenším víc objektů)) a úplně nová lokace (Bionisovo Rameno původně vystřížené ze hry).


    A nejen to, kompletně vynechat Tokyo Mirage Sessions #FE Encore rošířený port WiiU hry které i Games.cz/Level svého času dali solidních 7/10 (byť dle mnohých zaslouží víc).

    • omiklon

      Ale prosím tebe, nikoho takové hry nezajímají!!!

      Já jsem převevelice potěšen, že si tam budu moci zahrát 3x přeleštěný čtvrtý a čtvrtý a půltý pokračování, které se ale VŮBEC nehraje stejně jako ostatní díly série...


      pé-es Snad po Xeno a #FE přidají i Xeno eX!

      • 0011

        Imho záleží na prodejích Xenoblade definitive edition, chtěl jsem si jedničku zahrát znovu ale mám jí jenom na 3ds, takže moje peníze mají jisté. Taky doufám že X bude a hlavně X2. A když ne tak doufám že aspoň makají na Xeno 3. Pár lidí tyhle hry zajímá, zatím jsme 3, ale pochybuju že na gamesech je nás tady víc jak 10

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit