Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Assasin tam bude osekanej Ow by nemuselo to samé Divinity spíše se divím že OW tam není když už tam je Paladins ( zřejmě proto tam Blizzard ctěl bejt) Paladins má podporu crossplay i na Switchi co je dobré.

  • 0011

    Imho záleží na prodejích Xenoblade definitive edition, chtěl jsem si jedničku zahrát znovu ale mám jí jenom na 3ds, takže moje peníze mají jisté. Taky doufám že X bude a hlavně X2. A když ne tak doufám že aspoň makají na Xeno 3. Pár lidí tyhle hry zajímá, zatím jsme 3, ale pochybuju že na gamesech je nás tady víc jak 10

  • omiklon

    Ale prosím tebe, nikoho takové hry nezajímají!!!

    Já jsem převevelice potěšen, že si tam budu moci zahrát 3x přeleštěný čtvrtý a čtvrtý a půltý pokračování, které se ale VŮBEC nehraje stejně jako ostatní díly série...


    pé-es Snad po Xeno a #FE přidají i Xeno eX!

  • Marquis

    Takhle zahrabat Xenoblade Chronicles Definitive Edition remaster - zatím potvrzená zlepšená grafika (lepší modely postav, detailnější prostředí (přinejmenším víc objektů)) a úplně nová lokace (Bionisovo Rameno původně vystřížené ze hry).


    A nejen to, kompletně vynechat Tokyo Mirage Sessions #FE Encore rošířený port WiiU hry které i Games.cz/Level svého času dali solidních 7/10 (byť dle mnohých zaslouží víc).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit