Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pichpe

    Tak třeba do gripu od OIVO (odpovídá Satisfye) se OLED nevleze. Do cestovního obalu v pohodě. Takže asi záleží jak moc to mělo vůli. Ten rozdíl 3mm je docela znát. Na OLED displeji je už nalepená nějaká fólie, prý standardní vybavení OLED displejů.

  • twicer

    Už z první reakce bylo jasné že tento človíček není schopen pochopit nic jiného než sebe, ale tak aspoň jsi to zkusil.

  • 0011

    Taky bych bral výkonnější Switch a byl bych za něj ochotný dát i víc, ale takhle trh nefunguje, získali by statisíce nových zákazníků a ztratili jich desítky milionů. Sony mělo možnost koupit Monolith Soft ale neudělali to, imho jedno z nejhorších obchodních rozhodnutí v herním průmyslu. Rád bych si zahrál na původním hw jejich hry v lepším technickém stavu, ale jsem rád že si je vůbec zahraju, kdyby je vlastnili Sony nebo Microsoft a viděli výsledky prodejů tak by je dávno rozpustili a divím se že to už dávno neudělalo Nintendo, ale tleskám jim za to že financují jejich extrémně ambiciózní projekty.

  • iSpirit

    Já souhlasím s Dworkinem. Ten HW je prostě až do nebe volající. Dost mě to sejří i z toho důvodu, že např. Monolith Soft nikdy nemůžou prodat svůj talent naplno, jelikož jsou omezeni neskutečně mizerným HW. Dal bych za pořádnou konzoli N klidně i 20 litrů, takhle jim nedám nic. Vím, že je to jedno N, protože kupců mají i tak dost.

  • No v podstate jo, jak rikas, skoro jsem koupil "blbost", protoze nic jineho nebylo. Jedno velke ale je ovsem takove, ze jsem nikdy zadnou Nintendi konzoli (potazmo handheld) nemel a ceka tam na me spousta remasteru a jinych nenarocnych her, ktere na Switchi bezi paradne a ktere bych si proste chtel nekdy zkusit.

    Chapu, ze koupit si OLED Switch, kdybych uz nejaky Switch mel a vetsinu zajimavych her dohranych by asi bylo trosku na palici, to ovsem neni muj pripad.

  • iSpirit

    ano, C1 se používá hodně jako monitor v rámci 48 palců. Já mám C1 65 a je fakt dobrá. V rámci SDR přepínám na PC mode na C1. PC mode je dobrý na C1.

  • 0011

    Jak jako málo? Chápu jestli nehraješ japonskou produkci, ale to pak nejsi cílový zákazník a nechápu na co sis to kupoval, naopak teď podzim a první čtvrtletí bude nálož exkluzivit. Sony dobře ví že proti Nintendu nemá šanci na segmentu s hanhdeldy a proto nechtějí tříštit herní divizi a je to moudré rozhodnutí. Hlavní úspěch psp nebyl v tom že by to byla dobrá konzole nebo že by na ní vycházela tuna skvělých exkluzivit ale protože se na ní pirátilo prakticky day one, a stejně jí DS naprosto rozdrtilo.

  • Vlastním konzole od všech tří výrobců a můžu říct, že ve finále snad opravdu nejvíc hraju na Switchi. Zdaleka nejlepší exkluzivity, nejlepší party hry a hry pro více hráčů. Já si spíš myslím, že ty Nintendo exkluzivky a kolik jich vychází vůbec neznáš a proto se takhle vyjadřuješ. Ale věř, že přicházíš o možná ty nejlepší hry, co se dneska dělají 😀 Kam se hrabe next-gen.

  • Ty vole tohle je argument jako .... . To myslis vazne? Priklad: Kdyz neni nic jineho na trhu tak budu kupovat blbost jen aby to bylo. Tak to je krasna logika. V dnesni dobe uz je za mne tahle generace Switch mimo, par her, ale obsah shopu uz je fakt slaby. Ale beru, ze nekoho to zabavi a staci mu i malo. Steam deck taky nevim, spis nejaky ten plnohodnotny Windows handheld, ktere se da nekde sehnat. Za mne  by to chtelo spis novy PSP. 

  • A ti lidé co ti to říkali znají rozdíl mezi LCD a OLED ?

  • Burn in i u TV, na hrani her, hrani playstation se nedeje, spousta lidi mi rika ze to by to tam clovek musel mit pusteno 20h den :)


  • burn in - Tohle uz prece nehrozi ne? Hodne lidi me rikalo ze uz se to nedeje a ze maj i velikou TV a pouziji i jako monitor :) Takze blbost.

  • Jistě se shodneme, že se neshodneme.. Já se alespoň snažil argumentovat.. 

    Máš krom urážení i nějaké argumenty, nebo jen "já si to myslím, tak to tak je"? 

    Tetris nehraju a ani ty sis jistě nekoupil Switch kvůli Tetrisu.. Tak proč tedy..? 🤔

  • dworkin

    Ano, chtějí. A i kdyby mě tento pokus o vyždímání stál jen stokorunu, byl bych pořád proti němu.

  • radim.zaty

    "Chtějí nás vyždímat"

  • Thyrmael

    Ale nevyzerá to, že by to bol vládnuci prsteň . :)

  • No jo, ale jake mas alternativy? Ted myslim primarne tu handheldovou cast. Jsou tu samozrejme telefony, ale ty hry na ne... No ne ze by se nic nenaslo, ale na Switchi toho je setsakra vic, co me zajima. Dale muzes streamovat pres Steam Link do mobilu a ovladani resit treba pres nejaky Razer Kishi, idealni na doma pokud mas dobrou wifi, ale jinde si to nevezmes.

    Takze praveze Switch ma co nabidnout, protoze kombinace exkluzivnich her a vsestraneho handheldu jinde moc nenajdes. Ja uz si na nej brousil zuby, ale pak prislo oznameni Steam Decku, coz by mohlo byt naprosto idealni zarizeni pro me. Sice se zase nedostanu k tem Nintendim hram, ale doufam, ze si alespon ty nynejsi za par let zahraju v lepsi kvalite na nejakem SuperSwitchi.

  • “Proč brbláš” ty jseš mongol nebo co? Hlavně nechápu co to meleš o 4 letech prodeje? Nic takového jsem nepsal. Ja jsem napsal, že dneska už tá konzole postráda smysl. Ja neříkam, že jde jen o grafiku a klidně si zahraju i starší hry, ale pro boha v dnešní době od konzoly za tuhle cenu požaduju něco víc, než jen hrát “tetris” a pod., proto už nemá smysl a ten upgrade jen u displeje je dneska už málo. Ja mám switch ale už ho skoro nehraju.

  • Nevím proč brbláš. Přesně to z tvého prvního příspěvku plyne - "pokud to neumí nejnovější náročné hry, tak je to blbost". 

    Ostatně 90 mil. prodaných Switchů argumentuje proti tobě - takže všichni ti lidé si koupili nesmyslný produkt, který je "off"? Neukázalo by se za 4 roky prodejů, že to je blbost, kdyby to bylo, jak píšeš?

    Jako nikde netvrdím, že Switch je perfektní a bez chyb. Ale dobré hry na tom jsou a zábavy to umí poskytnout úplně stejně, jako jakákoliv jiná videoherní hračka.

    Jen zjevně nejsi cílovka (což je ok), ale k tomu máš ještě trochu tunelové vnímání, které neumí pochopit, že i nešpičková grafika může být úplně v pohodě.. Protože lidi kolem tebe mají jiný vkus a požadavky a baví je i jiné hry, než tebe..  -  a na ty třeba Switch stačí..

    Osobně mám PC, PS5 a Switch - nechci tady psát, že Switch je nejlepší a tak podobně. Ale rozhodně bych si netroufl tvrdit, že to je zařízení, které "postrádá smysl"..

  • Ja chapu, ze nekdo si muze na tyhle konzole neco najit, co ho bavi ale jako celek uz je off. Stary kus hardwaru, podle toho taky vypada software, shop a tak dale.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit