Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak lidi jsou blbi, takze se tomu vubec nedivim ale kdo tu konzolu  drzel v ruce tak vi, ze v dnesni dobe uz nema co nabidnout. Ale v podstate mi je to u p.dele na cem kdo hra, at ji kupujou, jen rikam svuj nazor.

• 0011

Existují třeba novější nenáročné hry, Metroid Dread jede v handheldu nativně 60fps, remasterovanou trilogii GTA si rozhodně koupím na Switch a ne na telefon.

• dworkin

Pro mě to není otázka peněz, ale principu. Na beznadějně zastaralej hardware dali novější displej, nota bene náchylnej na burn-in, což je u her s UI, který je furt na stejným místě, samozřejmě problém. Zatím si kutěj plnohodnotou novou verzi, ale sami to popírají, a když to někdo provalí, hned dostane přes prsty. Je potřeba nahrabat si na tomhle hybridu, až budou peníze v chalupě, může se teprve oznámit, že bude něco novýho.

• radim.zaty

Tak samozřejmě, velký Viky má pravdu a ty miliony majitelů Switche, kteří si kupují hry ve velkém, vlastně neexistují, nebo jsou úplně blbí.

• radim.zaty

Dyť ten Switch OLED stojí drobné, to dám za hry za 2-3 měsíce. Já šel do OLED verze hned, když se dala objednat. Displej je za mě jediná slabina Switche (a teda Joycony, ale já používám Hori Splitpad) a OLED je fakt jiná liga. 

• Ale mam pravdu, na dnesni dobu je to uz mimo, jak ten nintendo shop tak tituly v nem, pro mne proste slabota i muj 10-lety synovec to odlozil a  vubec ho to uz nebavi.

• Takove kecy, k cemu ti je switch aby si hral stare hry? Jo klidne si hraj tetris na takhle drahe konzole.

• 0011

Jasně že jí dávno vyvíjí a jasně že to tají, ale nefungují náhodou takhle všichni výrobci konzolí a hw obecně? 😀 Mě rozhodně vyždímou, ale hrami, stejně vetšinu času budu hrát na televizi takže upgraduju jenom jestli mi klekne můj 4,5 roku starý držák. Naštěstí si dokážu většinu věcí opravit sám ale na věci jako pájení titěrných tranzistorů na desce ani nemám vybavení. Naštěstí je dost věcí modulárních a náhradní díly seženeš snadno i v ČR.

• Tak určitě..

Co není nejnovější náročná hra, tak nemůže být zábavné a postrádá to smysl hrát.. Ještě že tě máme.. 😉

• Me je 32 a užívám si to moooc! Kamarádi v mem veku to mají stejně. Takže proste nemáš pravdu. Nintendo hry jsou klenoty.

• TheRKD

Gratulujem k prstenu (na tom správném prstě).  

• dworkin

Chtějí nás vyždímat, a proto tají, že už dávno vyvíjejí 4K verzi, kterou jsme po nich chtěli.

Už jen proto si tuhle revizi nekoupím a doufám, že se bude prodávat tak blbě, že Nintendo urychlí vývoj 4K Switche.

• Hezká recenze a dost mě to motivuje ke koupi a mimochodem dobrá fotka Adama v úvodu fakt mi přijde hodně povedená

• Je jedno jestli ma vetsi displej, kdyz vykon uz je nedostatecny. Tohle zarizeni uz dneska postrada smysl, kdyz si na tom uz moc nezahrajes nove narocne hry. Je to zarizeni maximalne tak pro mladsi deti i kdyz mozna ani to ne.

• radim.zaty

Ano, aktuální firmware podporuje BT sluchátka. 

• Paulika

Mám dotaz na recenzenta, zda jdou už připojit bezdrátová Bluetooth sluchátka? Měl to prý spravit nový firmware a dokonce i na starém Switchi. Je tomu tak? 

• 0011

Kevin Kenson sliboval update video, v podstatě krátká verze je že původní NS gripy například od Satisfye prý jsou tak těsné, že se to tam neodvážil donarvat silou. Mě by se OLED líbil na SMT V, ale vzhledem ke stále skvěle fungujícímu day one modelu si to nedokážu ospravedlnit, to radši investuju do nářadí. Jinak samozřejmě že Satisfye už má nový grip přímo pro oled, jestli se ti chce časem investovat do obojího. Pokud vím žádnou ochranu displeje nemá, ale nedivil bych se kdyby se už vyráběli i ochranná sklíčka na míru.

Edit: reakce na Gulivera84

• Gulivera84

Tak az konzolka pujde do kremikoveho  nebe, ma tady nejakou nahradu....jen se hloupe zeptam, vsechny ty pouzdra a ruzny obaly a gripy budou pasovat na OLED verzi, nebo je jinak velika? a jinak postavena...?! A jak je chranen displej? Stejne jako u puvodniho svitche, nebo uz ma nejakou ochranu ze standartu?!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit